Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Pomysły na ożywienie forum nowymi tematami ;---)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, 1912michał napisał(a):

To ciekawe, bywam na wielu forach i bardziej technologicznych ukierunkowanych w konkretnym temacie. Wszystkie umierają. Uważasz, że na grupach FB, takich osób nie ma co zniechęcają. Moim skromnym zdaniem młodzi stronią od for, a starym wyjadaczom już się nie chce działać. Z tego powodu nawet jeśli na forum zawita ktoś nowy, to czuję się samotny i zniechęca. Opinii będzie tyle ile charakterów. Prawda jedna, fora umierają w oczach. 

Przecież grupy na Facebooku działają jakiś czas i podobnie zamierają, lub ktoś zakłada podobną grupę itp... 😏 Starych wyjadaczom się by pewnie chciało działać, ale większość po odbiciu się głową o mur dało sobie spokój. 😏  

Opublikowano

Dodał bym - Jak się zmusić do wsiadania na skuter skoro fotel w domu przed telewizorem tak wygodny

• 2 tygodnie później...
  • Użytkownicy
Opublikowano

Niektórzy już się nawet zrzeszają
52837fc0dae63e4ef971695e10f974f0.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Użytkownicy
Opublikowano

Właśnie, a ja bym dodał jeszcze takie pytanie, jak nasze kochane forum dalej pociągnie. Stara gwardia jeszcze to trzyma ! Ale do kiedy ? Zloty, wycieczki itp. Mój mocz i kropelkowanie jest jak co najmniej ważny. Zatrzymam się gdziekolwiek i zrobię co swoje. Wiem, że to nie moja sprawa ale ...... jestem członkiem forum i interesuje mnie dalsze życie naszego stowarzyszena !  (Może przesadzam jak zwykle). Pozdrowienia dla wszystkich 🖖

• Sympatycy
Opublikowano

Potrzyma...dopóki chętni będą chcieli jeździć, się udzielać i przejmować inicjatywę.... bo czasami "starej gwardiii" brak pomysłu ( Alzheimer) i ... mimo wszystko Forum nie opiera się tylko na "wodotryskach" i "atrakcjach" ale na wiedzy merytorycznej i na możliwościach kontaktu z realnymi członkami "społeczności" skuterowej..... I tak sobie  myślę..... że "jeszcze pociągniemy...."