Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Pomysły na ożywienie forum nowymi tematami ;---)

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

🤣 Nie wytrzymałem i się posikałem

I jeszcze jeden temat poproszę

12. Ile dostanę emerytury na działalności gospodarczej i na ile litrów paliwa mi wystarczy?

• Sympatycy
Opublikowano

Dobre🤣

• Sympatycy
Opublikowano

Jak ja długo na to czekałem. Wracam do klubu. Będzie wreszcie o czym gadać 😀😉. A nie tylko kliny i jakieś foty skuterów. Teraz będę zamieszczał  wyniki badań i mam nadzieję na owocną dyskusję. 🤩

• Użytkownicy
Opublikowano

Super no tak ale głębiej się zastanawiać to coś w tym prawdy jest 🤣

A co do emerytury to w jedną stronę wystarczy na paliwo ale powrotu już nie ma.🛵😂

• Klubowicze
Opublikowano
1 minutę temu, Robbi napisał(a):

A co do emerytury to w jedną stronę wystarczy na paliwo ale powrotu już nie ma.🛵😂

Ale po co wracać . W domu już wszystko było ,wszystko zostało powiedziane a nowe to nowe

• Administrator
Opublikowano

13. Dobór ciuchów na moto przy nadpotliwości wrodzonej.

14. Problemy ze wzwodem a wibracje silnika.

• Użytkownicy+
Opublikowano
20 minut temu, Bomber napisał(a):

...

14. Problemy ze wzwodem a wibracje silnika.

ale akurat ten problem to tylko dla tych z jednym cylindrem 😀

no a teraz odezwą się Ci od Hondy 🤣

• Klubowicze
Opublikowano

Mega temat i jaki może być aktualny. Zdrowo się uśmiałem 😂😂😂

Opublikowano

Normalnie jebłem 😜🤣🤣🤣🤣👏👌👏

• Klubowicze
Opublikowano

Radość ma wielka czytając poniedziałkowym popołudniem tak istotne tematy pojawiają się chwil kilka przed moim wyruszeniem na pyrkotki po drogach Szkieletczyzny i nie tylko. Przynajmniej trzy z nich mnie zainteresowały osobiście więc chętnie poczytam jakie są Wasze sugeracje dotyczące z radzeniem sobie z nimi 😁

• Sympatycy
Opublikowano

Jeszcze:

15. Jaki skuter dla wnuka/czki

16. Aplikacja "Gdzie zostawiłem skuter"

17. Czy gazy mogą zastąpić głośny wydech?

18. Jak nie zapominać od wyłączeniu kierunku.

Marusz ..... Parkinson i ABS .... Pełna zbroja 😁😁

• Użytkownicy+
Opublikowano
1 godzinę temu, MariuszBurgi napisał(a):

1. Praktyczne porady z nietrzymaniem moczu przy dłuższej jeździe w trasie

Porada:

• Sikać po kropli i wcierać w udo. 😉
  • Klubowicze
Opublikowano

Hejka ! Ożywiony 😜 

Opublikowano

Uśmiałem się do łez... 😁

PS

Myślę, że każdy temat z listy przyciągnie swoją atrakcyjnością tłumy nowych, szczególnie młodych skuterowiczów na forum 😉

• Użytkownicy
Opublikowano

O i się dzieje 🤣

Teraz tylko czekać na fachowe doradztwo i korzystać z doświadczeń kolegów, by uniknąć choć trochę z tych dolegliwości 🤣😂🤣🛵🛵🛵

• Sympatycy
Opublikowano
6 godzin temu, krzytro napisał(a):

I jeszcze jeden temat poproszę

12. Ile dostanę emerytury na działalności gospodarczej i na ile litrów paliwa mi wystarczy?

Jako emeryt od kilku lat powiem tak:

Wysokość emerytury ? To pytanie do ZUS, ale z doświadczenia wiem, że będziesz jęczał 😉
Drugie pytanie, nie ważne na ile litrów paliwa starczy twoja emerytura, ważne ile litrów spali twój emerycki pojazd. 
Mój emerycki skuter pali 3l/100, a emeryckie auto 3,8l/100. Musisz się dostosować do zaistniałej sytuacji i nie poddawać się 😁.W razie draki  zamontujesz LPG w BMW 😁
Krzusiu, pieniądze to nie wszystko 🤪

• Klubowicze
Opublikowano

@MariuszBurgi😂😂😂 szacun jest aktywność 👍👊😂😂😂

Opublikowano

Nie padła kwestia nietrzymania stolca🤣... to przypadek, czy wycięte przez adminów w ramach straży nad moralnością wypowiedzi?😜

Opublikowano

Taka tendencja utrzymuje się nie tylko na tym forum. Zacny sposób na rozbawienie, mam jednak obawy czy wzruszy towarzystwo do działania. Uciekamy coraz częściej do prostych rozwiązań  komunikacji jak Facebook czy różne komunikatory. Dla for nawet Tapatalk, który miał wiele uprościć nie jest atrakcyjny w ich przeglądaniu. Trzymam kciuki, za powodzenie inicjatywy i życzmy sobie młodego towarzystwa, które niestety nie rozumie czym tak na prawdę jest forum, gdyż przyzwyczajone od pieluchy do innych portali szybszych w interakcji czy bardziej uproszczonych w powiadomieniu o treści zwłaszcza przy korzystaniu z telefonu. 

Opublikowano
14 godzin temu, ŻABA napisał(a):

Nie padła kwestia nietrzymania stolca

Trochę padła

22 godziny temu, Kisiel napisał(a):

17. Czy gazy mogą zastąpić głośny wydech?

Bo jeśli zwieracze już nie trzymają to za gazem może polecieć kret.

• Administrator
Opublikowano
5 minut temu, Fudo napisał(a):

to za gazem może polecieć kret.

nagar może polecieć z gazem

Opublikowano
4 godziny temu, Kazekkazek napisał(a):

Na każdym forum jest grupa która która uzurpując sobie prawo do narzucania innym swojego jedynego i słusznego zdania skutecznie doprowadziła do zamierania aktywności....

To ciekawe, bywam na wielu forach i bardziej technologicznych ukierunkowanych w konkretnym temacie. Wszystkie umierają. Uważasz, że na grupach FB, takich osób nie ma co zniechęcają. Moim skromnym zdaniem młodzi stronią od for, a starym wyjadaczom już się nie chce działać. Z tego powodu nawet jeśli na forum zawita ktoś nowy, to czuję się samotny i zniechęca. Opinii będzie tyle ile charakterów. Prawda jedna, fora umierają w oczach.