Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Trzecia edycja Sztafety Burgmanii - Cześć druga etap Warszawa - Puławy 18 maja 2025 ###AKTUALIZACJA###

Czy zamierzasz wziąć udział w III Sztafecie Burgmanii na odcinku Warszawa - Puławy  

15 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

### AKTUALIZACJA ### ZMIANA W PRZYPADKU DESZCZOWEJ POGODY - PATRZ OSTATNI WPIS ###

Zapraszam wszystkich miłośników maxi skuterów i motocykli do uczestnictwa w III sztafecie Burgmanii na odcinku Warszawa Plac Zamkowy - Puławy w niedzielę 18 maja 2025 której mam przyjemność przewodniczyćZbiórka pod kolumną Zygmunta o godzinie 10:15 start o 10:30. Jedziemy bocznymi drogami z prędkościami raczej wycieczkowymi i nieśpieszne. Bedą liczne przystanki na trasie. Do celu powinniśmy dotrzeć na godzinę 13:00 gdzie oczekiwać na nas będzie @spring z Kraśnika z ekipą Burgmanii z Lubelszczyzny i nie tylko. W przypadku niekorzystnych warunków atmosferycznych (deszcz, zimno, silny wiatr itp) pojedziemy trasą szybkiego ruchu S17/S19, aby wszystko przebiegło sprawniej. Wszystkich chętnych serdecznie zapraszam do wspólnej przejażdżki i proszę o zaplanowanie tego wydarzenia w swoich kalendarzach oraz wzięcie pod uwagę, że tego dnia odbywać się będą wybory prezydenckie. Poniżej przesyłam screen planowanej trasy. W jedną stronę jedziemy po wschodniej stronie Wisły. Pojedziemy przez malowniczą dolinę środkowej Wisły. Będziemy mieli tylko 130 km w jedną stronę, ale wycieczka raczej na cały dzień 🛵. Na miejscu na 13:30 wstępnie rezerwuję stół w miejscowej restauracji przy hotelu Oscar w Puławach. 
Poniżej link do menu. Z uwagi na fakt, iż w majowe niedziele w knajpach są przyjęcia pierwszo komunijne restauracja prosi o deklarację dań.  Napiszcie kto jest zainteresowany konsumpcją obiadu. W ostateczności w pobliżu jest sprawdzony McDonalds.

https://hoteloskar.pl/menu-restauracji/

Spotkanie z Grupą Lublin w Puławach róg ulic Wiślana i 6 Sierpnia która odbierze od nas Szacownego Pasażera VIP

Koordynaty miejsca spotkania
https://maps.app.goo.gl/U6cFBfdQvqz7NHgVA

Proponowana trasa Warszawa - Puławy 

image.thumb.png.ee41f0eb0576ba9777b608080791eb96.png

Powrót do Warszawy już całkowita dowolność. Można drogą 79 po zachodniej stronie Wisły, drogą 801 po wschodniej lub drogą ekspresową S12/S17.

• temat został przypięty
  • Klubowicze
Opublikowano

Przepraszam , nie doczytałem sondy. Na pewno nie pojadę.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja planuję pojechać 🛵

• Administrator
Opublikowano

Ja jadę!

• Administrator
Opublikowano

Jeszcze nie wiem ale taki mam plan... Dokładnie tak dziś mogę zadeklarować.

• Sympatycy
Opublikowano

Na dzień dzisiejszy deklaruje swoją obecność 😊

• Klubowicze
Opublikowano

Na dzień dzisiejszy jestem na tak i mam nadzieję, że się to nie zmieni.

• Użytkownicy
Opublikowano

Jeśli nic się nie wydarzy co mogłoby przeszkodzić to Długi też pojedzie.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja również planuję pojechać 🛵

Opublikowano

Poproszę o wpisanie mnie na listę jadących z Cusiem!

• Tytuł został zmieniony na Trzecia edycja Sztafety Burgmanii - Cześć druga etap Warszawa - Puławy 18 maja 2025 ###AKTUALIZACJA###
  • Klubowicze
Opublikowano

Moi Drodzy. Prognozy pogody na najbliższą niedzielę nie zapowiadają sie przychylnie przejażdżkom na jednośladzie. Po konsultacjach z zainteresowanymi ustaliliśmy, że w przypadku pogody deszczowej pojedziemy z Cuśkiem do Puław samochodem. Odwołuję spotkanie pod kolumną Zygmunta.  Postaramy się pojechać wcześniej zaplanowaną trasą. Wesoły autobus z Cuśkiem rusza w składzie : Bomber, MariuszBurgi, ElDiablo, DaniL, ArturAs i Piootr. Ruszamy punktualnie o 11:00 z K&R Metro Wilanowska

Miejsce spotkania w Puławach i godzina nie zmienia się - 13:00. 
Stół w restauracji zamówiony na 13:30. 

Opublikowano

Jakiś śnieżno-burzowy armagedon się zapowiada z epicentrum nad Warszawą. Jednak w takich warunkach nie pojadę.

• Klubowicze
Opublikowano

Jedziemy z Cusiem na miejsce spotkania.
Postój i fotka pamiątkowa w Magnuszewie.
Godz. Ok. 13ej7f436ad9c0e11439d71c7b0a88bac39b.jpg

5fef1f7d724ae3d735d04f3cef278cc4.jpg

18a2ddc44353f5c5a1c7bb888b657106.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Cusiek zrobił rezerwacjęcf6de03685b0db3cc2b99bed422679f4.jpg

Wysłane z Tapatalka

• Klubowicze
Opublikowano

To był naprawdę fajnie spędzony dzień i można było uciec od ... polityki.

Wyruszyliśmy punktualnie o 11:00 z parkingu Kiss & Ride Metro Wilanowska w składzie @MariuszBurgi @Bomber @DaniL @El Diablo @arturas @Piootr

Pojechaliśmy najdłuższą drogą do Puław aby dostarczyć VIP Pasażera "Misia Burgisia".  Pomknęliśmy przez Ursynów, Kabaty, Konstancin Jeziorną, Górę Kalwarię, Magnuszew i Kozienice.

Kolejne zdjęcia wkrótce, a teraz zapraszam do obejrzenia krótkiego filmiku.

• Użytkownicy+
Opublikowano

@Piootr ja tam fejsowy nie jestem, ale u Basi coś ten link nie działa 🤔

• Klubowicze
Opublikowano
53 minuty temu, EndriuBis napisał(a):

@Piootr ja tam fejsowy nie jestem, ale u Basi coś ten link nie działa 🤔

@EndriuBis Link działa. Na razie nie dam rady zrobić innej rolki. 

• Administrator
Opublikowano

Jeszcze kilka obrazów z dnia dzisiejszego.
963646f7619f8001ff7056107fed9a4c.jpg

98947a13d4bf560c4eb58d4bacef28e5.jpg

5856df341ee1ddcb463c3309d65c95e8.jpg

fc9b94f675619bdcfcc25d452291806d.jpg

8f2c79b058aa7bad4270a1bb9d05ba67.jpg

e3738425727126054fc4049c6b971c54.jpg

• Użytkownicy
Opublikowano
2 godziny temu, Piootr napisał(a):

@EndriuBis Link działa. Na razie nie dam rady zrobić innej rolki. 

Link działa lecz łączy coś innego 🤣🛵

• Klubowicze
Opublikowano
38 minut temu, sławek1 napisał(a):

Link działa lecz łączy coś innego 🤣🛵

Niemożliwe. ALe jak nie działa to przesyłam ponownie link do YouTube