Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Trzecia edycja Sztafety Burgmanii - Cześć druga etap Warszawa - Kraśnik 18 maja 2025

Czy zamierzasz wziąć udział w III Sztafecie Burgmanii na odcinku Warszawa - Kraśnik  

14 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Zapraszam wszystkich miłośników maxi skuterów do uczestnictwa w III sztafecie Burgmanii na odcinku Warszawa Plac Zamkowy - Kraśnik Rynek w niedzielę 18 maja 2025. Zbiórka pod kolumną Zygmunta o godzinie 9:00 start o 9:30. Jedziemy bocznymi drogami z prędkościami do 80-100 km/h. Lider ma zamiar jechać Hondą PCX, a to jest sprzęt o małej pojemności więc prędkości raczej spokojne. W przypadku niekorzystnych warunków atmosferycznych (deszcz, zimno, silny wiatr itp) pojedziemy trasą szybkiego ruchu S17/S19 wtedy będę "zmuszony" wybrać sprzęt o większej pojemności 😉, aby wszystko przebiegło sprawniej. Wszystkich chętnych serdecznie zapraszam do wspólnej zabawy i proszę o zaplanowanie tego wydarzenia w swoich kalendarzach oraz wzięcie pod uwagę, że tego dnia odbywać się będą wybory prezydenckie. Poniżej przesyłam screen planowanej trasy. W jedną stronę jedziemy po wschodniej stronie Wisły, a powrót po zachodniej. Jestem otwarty na na Wasze uwagi, sugestie i modyfikacje zaproponowanej  trasy. Będziemy mieli około 200 km w jedną stronę tak, że wycieczka na cały dzień 🛵.

Oprócz zaznaczenia w ankiecie proszę także wpisywać swoje deklaracje

Na rynku w Kraśniku liczę na spotkanie z Grupą Lublin, która odbierze od nas Szacownego Pasażera VIP

Screenshot 2025-03-10 at 13.18.17.png

• temat został przypięty
  • Klubowicze
Opublikowano

Przepraszam , nie doczytałem sondy. Na pewno nie pojadę.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja planuję pojechać 🛵

• Administrator
Opublikowano

Ja jadę!

• Administrator
Opublikowano

Jeszcze nie wiem ale taki mam plan... Dokładnie tak dziś mogę zadeklarować.

• Sympatycy
Opublikowano

Na dzień dzisiejszy deklaruje swoją obecność 😊

• Klubowicze
Opublikowano

Na dzień dzisiejszy jestem na tak i mam nadzieję, że się to nie zmieni.

• Użytkownicy
Opublikowano

Jeśli nic się nie wydarzy co mogłoby przeszkodzić to Długi też pojedzie.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja również planuję pojechać 🛵

Opublikowano

Poproszę o wpisanie mnie na listę jadących z Cusiem!