Sympatycy PawełJW Opublikowano 11 Marca Sympatycy Opublikowano 11 Marca 05.04.2025 sobota około godziny 14 odbieramy Cusia od grupy małopolskiej w tym miejscu https://maps.app.goo.gl/LCDNXYLH7dmiuaP3A Proponuję start świętokrzyskiego z MC Jędrzejów https://maps.app.goo.gl/SsnZzQ8CF7ivuo9R9 o godzinie 12.30, na spokojnie pojedziemy sobie "starą e7" na spotkanie z grupą małopolską.
Klubowicze Dadzia POLICE Opublikowano 11 Marca Klubowicze Opublikowano 11 Marca Jak trzeba to trzeba, Cuś sam się nie przemieści. Tylko miejsce odbioru niefortunne bo trzeba mnie będzie stamtąd wyciągać tak tam karmią smakowicie 😋 A jeszcze w porze obiadowej! 😜 Wpisane w kalendarz 1
Użytkownicy Spider Opublikowano 11 Marca Użytkownicy Opublikowano 11 Marca Witam,cały czas śledzę bieg spraw i szykuję się do sztafety chociaż mój skuter wymaga poskładania po wymianie wszystkich płynów eksploatacyjnych,ale myślę że zdążę i 100% odpowiedź dam tydzień przed startem,a jeśli uda się to wcześniej.Myślę że do zobaczenia.Czy mogę na forum podać nr tel.do kontaktu. 1
Sympatycy PawełJW Opublikowano 11 Marca Autor Sympatycy Opublikowano 11 Marca 12 minut temu, Dadzia POLICE napisał(a): A jeszcze w porze obiadowej! 😜 Toż to było zaplanowane🤣 9 minut temu, Spider napisał(a): tel.do kontaktu Tak, możesz
Klubowicze Trebor Opublikowano 11 Marca Klubowicze Opublikowano 11 Marca I ja z chęcią wezmę udział w lll Sztafecie Burgmanii. Brawa dla kolegów z Podkarpacia za pomysł powrotu do inicjatywy Antona. 2
jaccoo84 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Bardzo chętnie się zamelduje na Sztafecie 🫡 Czekam na dalsze informacje 1
Sympatycy PawełJW Opublikowano 12 Marca Autor Sympatycy Opublikowano 12 Marca ETAP DRUGI !!!! Niedziela 06.04.2025 Zawozimy Cusia do regionu Łódzkiego Wstępnie jesteśmy umówieni W Złotym Młynie na godzinę 14 https://maps.app.goo.gl/LgGmA5bi42PxHq7p6 Z Jędrzejowa proponuję wyjazd 11.30 z https://maps.app.goo.gl/uJqrXCT3w6u72wcP6 Przejazd pod następny punkt zbiórki żeby się połączyć w trasie proponuję na godzinę 12.30/13.00 Stacja paliw HUZAR https://maps.app.goo.gl/p8ytqs9GxW1mMxN28 Dalej Już na miejsce do Złotego Młynu
Klubowicze Dadzia POLICE Opublikowano 12 Marca Klubowicze Opublikowano 12 Marca Dołączam też do etapu drugiego, może nie ma aż tak pysznie jak w sobotniej lokalizacji ale spotkać się z Wami jeszcze przed zlotem - zawsze i z chęcią! 1
Użytkownicy Spider Opublikowano 3 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 3 Kwietnia Jeśli miejsce i czas aktualny to na sobotę szykuję 4oo ewentualnie piątek 2oo. Niedziela u mnie odpada🙃
Sympatycy PawełJW Opublikowano 4 Kwietnia Autor Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia Z powodu niesprzyjających warunków atmosferycznych jedziemy samochodami. Reszta uzgodnień (zbiórek) bez zmian
Użytkownicy Spider Opublikowano 5 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 5 Kwietnia Nie mogę Was rozpoznać na mc
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PawełJW Opublikowano 5 Kwietnia Autor Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 Kwietnia Świętokrzyskie czeka na Małopolskę 3
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PawełJW Opublikowano 5 Kwietnia Autor Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 Kwietnia Miś odebrany i bawi w Kielcach Jutro w drogę do grupy Łódzkiej 5
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Spider Opublikowano 5 Kwietnia Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 Kwietnia Dzięki że mogłem poznać Cusia i Was i za miłe spotkanie🙂 3
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 5 Kwietnia Sympatycy Opublikowano 5 Kwietnia Wszystkim dzięki za wspólne spotkanie .Fajnie spędzoną Sobotę pogaduchy i poznanie nowych w klubie. LWG
Klubowicze grzybek Opublikowano 5 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia Pojawienie się nowych w grupie, to sama radocha 😉
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dadzia POLICE Opublikowano 5 Kwietnia Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 Kwietnia I ja z radością spotkałam Was w tę sobotę. Rośnijmy w siłę! Nie było nudy w drodze powrotnej. Najpierw życzenie zerknięcia na Zamek w Chęcinach, potem sprawdzenie czy to już faktycznie wiosna a białe, pachnące kwiecie jest tego dowodem. Będąc blisko nie obyło się bez wizyty w rezerwacie przyrody Góra Rzepka skąd rozpościera się piękny krajobraz Naszej Ziemi. Wymagający Gość Specjalny wyglądał na zadowolonego że dopiero po powrocie sypnęło śniegiem i zawiało okrutnie jak to... w kieleckiem. Jutro wyruszamy ponownie, tym razem przekazać Pięknego Kawalera w następne dobre ręce 😀 Do zobaczenia! 7
Sympatycy PawełJW Opublikowano 5 Kwietnia Autor Sympatycy Opublikowano 5 Kwietnia 2 godziny temu, Dadzia POLICE napisał(a): krajobraz Naszej Ziemi. Ach jak on wpadł w kieleckie klimaty
Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 6 Kwietnia Sympatycy Opublikowano 6 Kwietnia Oto nadszedł ten moment! Ziemia zadrżała, wiatr zaszeleścił liśćmi, a niebo pochyliło się z szacunkiem – Burgiś, maskotka znana wśród wszystkich regionów Polski, ten pluszowy bohater dnia codziennego, rusza w dalszą sztafetę! Region Świętokrzyski – niczym dumna matka wyprawiająca dziecko w świat – wiezie Burgisia w godne ręce Regionu Łódzkiego. Plan był odważny – Burgiś miał sunąć skuterem niczym James Bond w wersji plusz. Ale aura postanowiła przypomnieć, że to Polska, kwiecień i kto tu naprawdę rządzi. Tak więc – zamiast skuterowych szaleństw – ekipa dzielnych opiekunów zapakowała Burgisia do auta. W składzie niepokonanym jadą: _aneta_80 – Naczelna Strażniczka Puchatości, DADZIA POLICE – Kierownik Bezpieczeństwa Misiowego, Trebor – Opiekun Podróży i Specjalista od Nawigacji przez Mgłę, PawełJW– Technik Od Włączania Tylnego Światła Przeciwmgłowego. Burgiś – choć zawiedziony brakiem kasku skuterowego – szybko się przekonał, że jazda samochodem ma swoje plusy. Wi-Fi, ciepło i podgrzewane siedzenia. Czego chcieć więcej? 2
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PawełJW Opublikowano 6 Kwietnia Autor Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 Kwietnia I po sztafecie świętokrzyskiej. Dziękuję wszystkim obecnym w tych dwóch dniach podróży. @Dadzia POLICE @_ANETA_ 80 @Trebor @Spider @PawełJW 3
Rekomendowane odpowiedzi