Klubowicze arturo-bb Opublikowano 29 Marca Autor Klubowicze Opublikowano 29 Marca Przypominam o jutrzejszej Sztafecie . Spotykamy się na McDonalds ul.Roździeńskiego a o 10,00 wyjazd Miejsce przekazania Cósia to knajpka gdzie będzie można coś zjeść i napić się czegoś ciepłego. Prognozy nie najgorsze bo ok 12C ale słońce więc odczuwalna będzie wyższa . Do zobaczenia PS Pamiętajcie że dzisiaj w nocy zmiana czasu. Śpimy niestety krócej 🤬 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 29 Marca Użytkownicy Opublikowano 29 Marca 42 minuty temu, arturo-bb napisał(a): Pamiętajcie że dzisiaj w nocy zmiana czasu. Śpimy niestety krócej 🤬 Gorzej😤 Pijemy mniej☝️🤬
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 29 Marca Autor Klubowicze Opublikowano 29 Marca 12 minut temu, Nazir napisał(a): Gorzej😤 Pijemy mniej☝️🤬 Pijemy tyle samo Tylko zaczynamy wcześniej 🤣
Użytkownicy Nazir Opublikowano 29 Marca Użytkownicy Opublikowano 29 Marca 5 minut temu, arturo-bb napisał(a): Tylko zaczynamy wcześniej 🤣 Jak wcześniej?😳 I Ty teraz piszesz🥺
Klubowicze ziga Opublikowano 29 Marca Klubowicze Opublikowano 29 Marca Nie zapomnijmy o zatankowaniu zbiorników paliwa do pełna przed wyjazdem z miejsca spotkania 😉
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 29 Marca Użytkownicy+ Opublikowano 29 Marca 4 godziny temu, Nazir napisał(a): ....Pijemy mniej☝️🤬 4 godziny temu, arturo-bb napisał(a): Pijemy tyle samo normalnie same "ożyroki" 😬 🤣
Klubowicze karton Opublikowano 29 Marca Klubowicze Opublikowano 29 Marca Jakieś pomówienia ja pije mało
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 30 Marca Sympatycy Opublikowano 30 Marca Wszystkim wielkie dzięki za spotkanie i wspólne kulanie.Cuś odebrane. Ale o tym to pewnie Odbiorca napisze. Pozdrawiam wszystkim i do zobaczenia prawie za tydzień
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 30 Marca Klubowicze Opublikowano 30 Marca Honorata i ja już w domu. Dzięki za wspólne kulanie (chociaż ja 400 ) i Cusia przejmowanie. 2
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arturo-bb Opublikowano 30 Marca Autor Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 Marca Bardzo dziękuję wszystkim którym się chciało . Zdaję sobie sprawę że nie była to nacieplejsza wycieczka ale i nie najzimniejsza . Grunt że się udało. Przy okazji odwiedziliśmy @Karolina i Szymon wprowadzając trochę chaosu do ich domu. Ale fajnie było ich zobaczyć. Za tydzień w sobotę 05.04 drugi etap. Kto ma ochotę to zapraszam. Jedziemy na Jurę .(a może i dalej ?) 3
Klubowicze nietoperz Opublikowano 30 Marca Klubowicze Opublikowano 30 Marca Dziękuję wszystkim za mile spędzony czas! Mam nowego kumpla Misia Burgisia ! 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 30 Marca Użytkownicy Opublikowano 30 Marca I tu również Wam podziękuję za wspólne kulanko i super udany dzień👌😃 Karton - łełaju?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 2 Kwietnia Autor Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia Uwaga szybkie pytanie i prośbą o szybką odpowiedź. Prognozy nie są zadawalające na Sobotę ( 8C i deszcz ) więc raczej samochody wchodzą w grę. No chyba że ktoś mógłby w Piątek na skuterze(16C i słońce ). Ja mogę i gadałem z @Rafa303 jak by byli chętni to by się zamienił w pracy. Tak więc szybka ankieta : Piątek skuterami czy Sobota samochodami Jutro trzeba się określić
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 2 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 2 Kwietnia Rozmawiałem z Tonym w piątek ma wolne, a Fudo od 14-tej też. To ode mnie. Jeszcze Paweł JW nie wie🤣 o możliwych zmaniach
Sympatycy PawełJW Opublikowano 2 Kwietnia Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia Ale w piątek to gdzie pojedziecie??? Ja pracuję.
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 2 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 2 Kwietnia 16 minut temu, PawełJW napisał(a): Ale w piątek to gdzie pojedziecie??? Ja pracuję. Tak czy tak termin to sobota. Piątek bardziej chodziło o rozpoznanie kto może i o pogodę (możliwość innych na ten termin). W sobotę pewnie część pojedzie na 4 kółkach
Użytkownicy Spider Opublikowano 2 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 2 Kwietnia Obserwuję sytuację.Jako praktykant nie w smak mi jechać po CUSIA samochodem w sobotę🥶chociaż już załatwiłem urlop.Ale postarał bym się zmienić urlop na piątek aby jechać 🏍🌞...ale nie sugerujcie się moimi zachciankami🙂.
Klubowicze ziga Opublikowano 2 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia W moim przypadku piątek praca więc odpadam ale w sobota jest 50/50 obojętnie czym
Klubowicze Migu Opublikowano 2 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia Wstępnie chętny na piątek.
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 2 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 2 Kwietnia Chyba, że w piątek odbieramy Cósia a w sobotę zawozimy zgodnie z kalendarzem. Proszę czytać posty !!! Jutro się wszystko wyjaśni i będzie bez kombinowania😉
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 2 Kwietnia Użytkownicy+ Opublikowano 2 Kwietnia 4 godziny temu, PawełJW napisał(a): ... Ja pracuję ... to weź urlop na żądanie z przyczyn losowych 😜 szefowej powiedz że ci chałupę zalało (a przynajmniej Twoją część) może uwierzy 🤣
Użytkownicy Nazir Opublikowano 2 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 2 Kwietnia 21 minut temu, Nazir napisał(a): Sorki u mnie i piątek i sobota odpada. Pogoda bez znaczenia - inne przyczyny🤷 Ale za to niedziela..☝️
Klubowicze frodka2 Opublikowano 3 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia U nas w grę wchodzi tylko sobota
Rekomendowane odpowiedzi