Klubowicze arturo-bb Opublikowano 10 Marca Klubowicze Opublikowano 10 Marca Ramowy projekt III sztafety Burgmanii: START: 30-03-2025 niedziela Trasa: Rzeszów (lider @Saper, @EndriuBis) Grupa Podkarpacka - Bielsko Biała lub Katowice ( Lider @arturo-bb) Grupa Śląska - około 260 – 300 km. Miejsce spotkania do ustalenia. Tu proponuję START o 10,00 z McDonald Roździeńskiego ( wszyscy znają i nie trzeba tłumaczyć ) trasa ok 150 km w jedną stronę spotkanie na 13,00 Po jedzeniu i przekazaniu Cósia dalsza wycieczka w kierunku Bielska-B 5-04-2025 sobota Trasa: Grupa Śląska ( Lider: @arturo-bb) - Kraków lub Brzesko (Lider @Rafa303) Grupa Małopolska i dalej - Jędrzejów (Lider @PawełJW) Grupa Świętokrzyska - około 230 - 250 km. Miejsce spotkania do ustalenia. Tu proponuję START o 10,00 z McDonald Pszczyna trasa ok 100 km ( + dojazd do Pszczyny ) spotkanie na 12,00 Po jedzeniu i przekazaniu Cósia dalsza wycieczka w kierunku Katowice W obu miejscach spotkania czas na strawę i pogaduchy . Proszę o info kto planuje wzięcie udziału w tej zabawie i wspólny przejazd.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 10 Marca Użytkownicy Opublikowano 10 Marca 2 godziny temu, arturo-bb napisał(a): Proszę o info kto planuje wzięcie udziału w tej zabawie i wspólny przejazd. jo sie pisza na tako rajza🤓👌 zapisuja do kalyndorza😁
Klubowicze nietoperz Opublikowano 10 Marca Klubowicze Opublikowano 10 Marca Oczywiście że się piszemy na eskortowanie Cusia !
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 15 Marca Sympatycy Opublikowano 15 Marca Zapisane w kalendarzu. Termin mi idealnie pasuje
Klubowicze Migu Opublikowano 17 Marca Klubowicze Opublikowano 17 Marca Drugi termin obecny, a 30 będzie problem, ale coś wymyślę.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 25 Marca Użytkownicy Opublikowano 25 Marca Szefie! - nikt nie pisze że odwołane, więc wychodzę z założenia, że sztafeta jedzie. Niemniej jednak pozostało parę dni a tu jakby …cisza🤔 10 osób naliczyłem - czyli ma to sens! Może warto ruszyć ten temat to może jeszcze ktoś ruszy 4L w tą niedzielę?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Marca Autor Klubowicze Opublikowano 25 Marca Spoko. Obserwuję prognozy pogody. Nic nie odwołujemy bo nie ma innego terminu. Cisza w tym temacie bo kto poważny już się wypowiedźiał i czeka na niedzielę. A kto liczył na cód i +20C to nic nie pisze bo w gorszych warunkach nie jeździ. 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 25 Marca Użytkownicy Opublikowano 25 Marca 14 minut temu, arturo-bb napisał(a): Cisza w tym temacie bo kto poważny już się wypowiedźiał i czeka na niedzielę czy mam to brać do siebie🤔 🤣🤣 😉 😎 17 minut temu, arturo-bb napisał(a): A kto liczył na cód i +20C to nic nie pisze bo w gorszych warunkach nie jeździ. A kto jak nie sqterowcy jeździ w takich warunkach👊😈 1
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 25 Marca Klubowicze Opublikowano 25 Marca Cały czas obserwuję temat. Jednak przy aktualnych prognozach pogody - 9st i deszcz nie odważę się jechać skuterem. Jeśli można samochodem chętnie dołączę
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 25 Marca Sympatycy Opublikowano 25 Marca 4 minuty temu, Joasia70 napisał(a): Cały czas obserwuję temat. Jednak przy aktualnych prognozach pogody - 9st i deszcz nie odważę się jechać skuterem. Jeśli można samochodem chętnie dołączę To u ciebie i tak optymistycznie 9st .U mnie na tą chwilę 5 i deszcz. A wiec chyba puszką przy tej pogodzie.Ale zobaczymy
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Marca Autor Klubowicze Opublikowano 25 Marca Czekamy , obserwujemy
Klubowicze kenobi Opublikowano 25 Marca Klubowicze Opublikowano 25 Marca Niedziela odpada, robię sprzęgło i zabrakło 1 płytki i czekam na zamówienie...
Użytkownicy Nazir Opublikowano 25 Marca Użytkownicy Opublikowano 25 Marca Godzinę temu, kenobi napisał(a): Niedziela odpada, robię sprzęgło i zabrakło 1 płytki i czekam na zamówienie.. Mogę Cię zabrać na 🎒ka 😁 W końcu mam sqta dwuosobowego😜
Klubowicze karton Opublikowano 25 Marca Klubowicze Opublikowano 25 Marca Jak taka temperatura to nie wiem czy jedziemy ja pojade
Użytkownicy Nazir Opublikowano 25 Marca Użytkownicy Opublikowano 25 Marca 1 godzinę temu, karton napisał(a): Jak taka temperatura to nie wiem czy jedziemy ja pojade karton - nie wiem, czy dodatkowym problemem nie będzie zmiana czasu🫢 @arturo-bb będzie wyjeżdżał jeszcze po ćmoku🥴 a za tym idzie oczywiście to, że będzie jeszcze niższa temp o tej porze roku 🥶 W sumie to nasi przyjaciele z Podkarpacia cwanie to wykombinowali🤔 ..czuję tu🕵♂️ taktykę wojskową☝️😏 Wyjadą za dnia i jeszcze wrócą za dnia🧐 Melduję, że rozkminiłem ich taktykę🫡 PS Czuję, że Cósiek w tym sezonie, to albo jakiś tajniak🥷 albo zbieg👤 1
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 26 Marca Użytkownicy Opublikowano 26 Marca To może dobrze się złożyło, że odbieram od Was Cósia a nie od Podkarpacia (chodzi mi oczywiście o pogodę 😁). Na upływ czasu i ..... nie mamy wpływu - niestety, będzie dobrze🖖
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 26 Marca Klubowicze Opublikowano 26 Marca W dniu 10.03.2025 o 17:28, arturo-bb napisał(a): Ramowy projekt III sztafety Burgmanii: START: 30-03-2025 niedziela Trasa: Rzeszów (lider @Saper, @EndriuBis) Grupa Podkarpacka - Bielsko Biała lub Katowice ( Lider @arturo-bb) Grupa Śląska - około 260 – 300 km. Miejsce spotkania do ustalenia. Tu proponuję START o 10,00 z McDonald Roździeńskiego ( wszyscy znają i nie trzeba tłumaczyć ) trasa ok 150 km w jedną stronę spotkanie na 13,00 Po jedzeniu i przekazaniu Cósia dalsza wycieczka w kierunku Bielska-B Artur bo nie umiem znaleźć - gdzie jest punkt spotkania z grupą podkarpacką o 13:00 ????
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 26 Marca Autor Klubowicze Opublikowano 26 Marca Nie został podany bo to miała być niespodzianka dla tych co jadą. Jak dojadą to zobaczą 😉
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 26 Marca Użytkownicy+ Opublikowano 26 Marca 14 godzin temu, Nazir napisał(a): ... W sumie to nasi przyjaciele z Podkarpacia cwanie to wykombinowali🤔 ..czuję tu🕵♂️ taktykę wojskową.. ☝️😏 ... obserwuję temat więc ...... no 😬 żeby mi to było przedostatni raz 😜 14 godzin temu, Nazir napisał(a): .....Czuję, że Cósiek w tym sezonie, to albo jakiś tajniak🥷 albo zbieg👤 a nie prawda, bo będzie z zupełnie innej bajki 🙃 a szczegóły już na dniach 😀 jak by nie patrzyć to pierwsi poznacie "Cóśka" 🙃 @arturo-bb tylko obyś ty nam niespodzianki nie zrobił i żebyśmy się spotkali 😜 a prognoza pogody na niedzielę z godziny na godzinę robi się coraz lepsza 😀 oby tak dalej. 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 26 Marca Autor Klubowicze Opublikowano 26 Marca 24 minuty temu, EndriuBis napisał(a): prognoza pogody na niedzielę z godziny na godzinę robi się coraz lepsza 😀 oby tak dalej. I tej wersji się trzymajmy 👍 2
Klubowicze MarP Opublikowano 27 Marca Klubowicze Opublikowano 27 Marca Niestety w niedzielę 30.03 nieobecni 😔
Rekomendowane odpowiedzi