Klubowicze BUGI Opublikowano 13 Marca Klubowicze Opublikowano 13 Marca W dniu 11.03.2025 o 16:36, krzytro napisał(a): Krzytro i Strażak jedzie z Cusiem 11.05 do Bydgoszczy. Zapraszamy chętnych do sugestii jaką trasą chcielibyście pojechać. Zgłaszam chęć uczestnictwa, można spotkać się w połowie drogi z Grupą Kujawsko-Pomorską np. we Włocławku jadąc 62 wzdłuż Wisły. To tylko luźna propozycja, każdy region będzie miał podobną wycieczkę na przekazanie Cusia. 1
Klubowicze MAKI Opublikowano 31 Marca Klubowicze Opublikowano 31 Marca A może ma ktoś chęć przywieźć Cusia na Mazury lub w tym kierunku? Chętnie dołączę do sztafety. Z Mazur ,i sam przewiozę w kierunku Mazowieckiego.
Klubowicze arturas Opublikowano 31 Marca Klubowicze Opublikowano 31 Marca Edit ... przepraszam. Pomyłka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 31 Marca Autor Użytkownicy+ Opublikowano 31 Marca @MAKI obawiam się że w tym roku jest już trochę za późno na zmianę przebiegu sztafety. Kontaktuj się bezpośrednio z @krzytro i @Piootr - ogarniają temat sztafety na Mazowszu. Krzytro - 11-05-2025 niedziela - koordynuje odbiór Cósia: Trasa: Bydgoszcz (Lider: @fundi600, @ERMI) Grupa Kujawsko – Pomorska - Warszawa (Lider: @krzytro, @Piootr ) Grupa Mazowiecka - około 260 km. Z kolei Piootr 18-05-2025 niedziela - koordynuje przekazanie dalej: Trasa: Warszawa (Lider: @krzytro, @Piootr ) Grupa Mazowiecka - Kraśnik (Lider: @spring ) Grupa Lubelska - około 200 km. Jedyne rozwiązanie jakie ja widzę jest takie że ktoś z Mazowieckiego zrobi sobie wycieczkę ze sztafetowym misiem w Twoim kierunku w sobotę 17 maja i w tym samy dniu odwieziesz go z powrotem do Wa-wy 😀 bo 18-go musi ruszyć dalej.
Klubowicze MAKI Opublikowano 31 Marca Klubowicze Opublikowano 31 Marca Niee to bez sensu . 17 cofać się na Mazury i potem przekazywać z powrotem do W-wy. No trudno nie ma co mieszać. Przez moje obowiązki rodzinne, zapomniałem o sztafecie.
Klubowicze krzytro Opublikowano 31 Marca Klubowicze Opublikowano 31 Marca Krzysiu Możesz z nami do Bydzi pojechać. Zapraszam
Rekomendowane odpowiedzi