Klubowicze Piootr Opublikowano 10 Marca Klubowicze Opublikowano 10 Marca 13 minut temu, krzytro napisał(a): A dla czego mnie tu nie ma? @krzytro może ty "opracuj" etap na północ 10/11 maja, bo mamy już trasę na południe 17/18 maja ?
Klubowicze grzybek Opublikowano 10 Marca Klubowicze Opublikowano 10 Marca 15 minut temu, ERMI napisał(a): no ale za Grzybka może wskoczyć Ja 🦾 Fajnie, dzięki.
Klubowicze krzytro Opublikowano 10 Marca Klubowicze Opublikowano 10 Marca W dniu 9.03.2025 o 09:38, EndriuBis napisał(a): 17-05-2025 sobota, 18-05-2025 niedziela Trasa: Warszawa (Lider: @krzytro, @Piootr ) Grupa Mazowiecka - Kraśnik (Lider: @spring ) Grupa Lubelska - około 200 km. Dzień i miejsce spotkania do ustalenia. Czytać to ja chyba umiem, czemu zmieniasz coś co było ustalone wcześniej. Poza tym co tu opracowywać , umawiamy godzinę , miejsce i w trasę.
Klubowicze Piootr Opublikowano 10 Marca Klubowicze Opublikowano 10 Marca 42 minuty temu, krzytro napisał(a): Czytać to ja chyba umiem, czemu zmieniasz coś co było ustalone wcześniej. Poza tym co tu opracowywać , umawiamy godzinę , miejsce i w trasę. Co było ustalone ? Nie widziałem, że coś ustalałeś. Moja propozycja jest klarowna. Masz mój numer telefonu. Zadzwoń, zaproponuj swoją wersję. Na poniższym screenie jest trasa którą zaproponowałem i jest zgodna z projektem pomysłodawcy imprezy
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 11 Marca Autor Użytkownicy+ Opublikowano 11 Marca 15 godzin temu, ERMI napisał(a): no ale za Grzybka może wskoczyć Ja 🦾 a proszę bardzo 🙂 nawet poprawiłem w pierwszym poście. Im nas więcej tym będzie weselej 🤣 Mam cichą nadzieje że jak sukcesywnie będą pojawiały się wątki sztafety w regionach przyjadą też tacy, którzy nic nie piszą. 😉 Zrobią nam niespodziankę. 🙂
Klubowicze grzybek Opublikowano 11 Marca Klubowicze Opublikowano 11 Marca 3 godziny temu, EndriuBis napisał(a): a proszę bardzo 🙂 nawet poprawiłem w pierwszym poście. Popraw też przy dacie 27.04😜
Klubowicze grzybek Opublikowano 11 Marca Klubowicze Opublikowano 11 Marca Nawet fajnie wyszło- niczym sojusz bydgosko-toruński. Jedna osoba z Bydgoszczy a druga z Torunia .
Klubowicze krzytro Opublikowano 11 Marca Klubowicze Opublikowano 11 Marca Krzytro i Strażak jedzie z Cusiem 11.05 do Bydgoszczy. Zapraszamy chętnych do sugestii jaką trasą chcielibyście pojechać.
spring Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Grupa lubelska wystartuje z Kraśnika 25-05-2025 (niedziela) z rynku, godzina 10. Trasa Kraśnik - Annopol - Sandomierz - Kolbuszowa - Rzeszów. Może ktoś dołączy z lubelskiego lub świętokrzyskiego, mile widziane wsparcie nawet na fragment podanej trasy. Jak na zacną Burgmanię przystało spieszyć się nie będziemy.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 11 Marca Autor Użytkownicy+ Opublikowano 11 Marca @spring czyli chcecie przyjechać do Rzeszowa ? 🤔 mieliśmy troszkę inne plany, ale spoko. W czwartek mamy spotkanie to dam znać. 🙂
Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MariuszBurgi Opublikowano 11 Marca Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 Marca Dziś miało miejsce CUSIOWE zebranie Starszyzny Sztafetowej. Chłopaki dowiedzieli się, że niebawem w kolejnej edycji będzie jechał ich trzeci Brat, którego jeszcze nie znają... ale niebawem poznają. Radość była ogromna! Podjęto decyzję, że rodzinna kronika Burgmanii zostanie wysłana na Podkarpacie, czyli tam gdzie start III Sztafety Burgmanii. Niech się więc dzieje dobra integracja międzyregionalna, tak jak to było w historii. Ku chwale Burgmanii 💪 3
Sympatycy PawełJW Opublikowano 11 Marca Sympatycy Opublikowano 11 Marca Super powspominać, ależ to była integracja!!!!! Maj 2019r🤣 1
Klubowicze JACKM Opublikowano 11 Marca Klubowicze Opublikowano 11 Marca 4 godziny temu, krzytro napisał(a): Krzytro i Strażak jedzie z Cusiem 11.05 do Bydgoszczy. Krzytro chyba jedziecie po Cusia do Bydgoszczy a nie z Cusiem .
Klubowicze krzytro Opublikowano 11 Marca Klubowicze Opublikowano 11 Marca 8 minut temu, JACKM napisał(a): Krzytro chyba jedziecie po Cusia do Bydgoszczy a nie z Cusiem . Niech ci będzie
Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MariuszBurgi Opublikowano 12 Marca Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 Marca Właśnie dotarła do mnie depesza z Podkarpacia... Kronika Klubowa jest już w miejscu startu tegorocznej Sztafety 3
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 12 Marca Autor Użytkownicy+ Opublikowano 12 Marca Kurde, a któż to przejął kronikę ? 🤔 nie znam człowieka 🙃 1
Klubowicze fundi600 Opublikowano 12 Marca Klubowicze Opublikowano 12 Marca Nie wiem co na to @ERMI ale ja jestem w stanie eskortować narąbanego cusia do samej Wawy Ale może być problem
Klubowicze krzytro Opublikowano 12 Marca Klubowicze Opublikowano 12 Marca 4 minuty temu, fundi600 napisał(a): Nie wiem co na to @ERMI ale ja jestem w stanie eskortować narąbanego cusia do samej Wawy Nie zaśmiecaj , wszystko jest już ustalone.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 12 Marca Klubowicze Opublikowano 12 Marca 3 minuty temu, krzytro napisał(a): Nie zaśmiecaj , wszystko jest już ustalone. My pojedziem jako Wasza eskorta, możemy się trzymać z tyłu jak Ci przeszkadza
Klubowicze krzytro Opublikowano 12 Marca Klubowicze Opublikowano 12 Marca 1 minutę temu, fundi600 napisał(a): My pojedziem jako Wasza eskorta, możemy się trzymać z tyłu jak Ci przeszkadza Do samej Warszawy?
Klubowicze fundi600 Opublikowano 12 Marca Klubowicze Opublikowano 12 Marca Teraz, krzytro napisał(a): Do samej Warszawy? Jak trzeba będzie to mówisz i masz
Klubowicze krzytro Opublikowano 12 Marca Klubowicze Opublikowano 12 Marca Teraz, fundi600 napisał(a): Jak trzeba będzie to mówisz i masz No to super, będzie ciekawa ekipa.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 12 Marca Klubowicze Opublikowano 12 Marca 1 minutę temu, krzytro napisał(a): No to super, będzie ciekawa ekipa. Stara gwardia 2
ERMI Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca 21 godzin temu, fundi600 napisał(a): Stara gwardia Prawda. Pojadę ile dam radę. Na razie nie wiem jak będzie. 1
Rekomendowane odpowiedzi