Szagal Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca Wystawiam na sprzedaż mój maxi skuter Honda Forza 750, rewelacyjny motocykl na dalekie i bliskie wypady. Szczegóły: Honda Forza 750, Rok produkcji: 2022, Pierwsza rejestracja: 11.04.2023, VIN: JH2RH11A6PK100901, Nr rej: KR30M3, Aktualny przebieg: 23 618km Gwarancja producenta do: 2025-03-30 Motocykl z Polskiego salonu od pierwszego właściciela - czyli ode mnie :). Oczywiście bezwypadkowy i garażowany, serwisowany na bieżąco. Dodatki: Do Forzy zainstalowałem mnóstwo dodatków i akcesoriów: Komplet kufra centralnego "SMART" - otwierany komfortowo bezkluczykowo, pomieści 2 kaski, Pakiet Travel tj. Komplet kufrów bocznych z torbami wewnętrznymi, Podgrzewane manetki OEM Honda, Nowa obszyta, zmiękczona, podgrzewana kanapa, Dwa gniazda USB-C Daytona w okolicy kierownicy , Ochronne aluminiowe panele boczne, Osłona chłodnicy, Poprzeczka do powieszenia nawigacji, Szyna do regulacji wysokości szyby, Poszerzenie stopki bocznej, Folia ochronna na wyświetlacz. Serwis: Ostatni duży serwis zrobiony 2024-06-06 przy przebiegu 21005km, a było to: Wymiana zestawu napędowego (dwie zębatki + łańcuch) Wymiana klocki hamulcowe przód (OEM Honda) + Czyszczenie zacisków + Wymiana płynu hamulcowego Wymiana oleju silnikowego 10W40 Wymiana filtra oleju silnikowego Wymiana filtra oleju skrzyni biegów Nowego właściciela czeka na pewno wymiana tylnej opony i (zgodnie z instrukcją) będzie trzeba pomyśleć o sprawdzeniu luzów zaworowych. Za rozstanie się z Pegi mam nadzieję uzyskać 37 000PLN. Burgmaniakom odpada szukanie opony, ponieważ ja dodam komplet wraz ze skuterem. Ogłoszenie w tej chwili wystawione tylko tutaj. Więcej zdjęć tutaj https://drive.google.com/drive/folders/1CWG1sh6RVhKgu5_SZfs5oCou2cPrHAm8?usp=sharing Kontakt przez pri albo GSM: 666-5O4-6 dwa 7
Rekomendowane odpowiedzi