Elvis Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca Pewnym jest, że czas w miejscu nie stoi więc .... nie oglądając się za lutym, który zakończył swoje rządy kilka godzin temu, marzec wślizgnął się na salony .... cóż, jaki będzie zobaczymy niebawem, liczę że będzie lepszy od tych które odeszły do historii ..... za oknem, mimo aury deszczowej, robi się co raz cieplej i myślę, że po chłodzie ustępującej nieodwołalnie zimy, tego właśnie ciepełka wyczekujemy .... a zatem, oby do wiosny ..... Tym samym, miesiąc marzec uważam za otwarty, do zobaczenia gdzieś tam .... LwG .... ✋
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 1 Marca Klubowicze Opublikowano 1 Marca Od tej strony skutery są zaiste, najładniejsze... LwG 😍
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 3 Marca Klubowicze Opublikowano 3 Marca Niewiele się dzieje w temacie, to zdubluję tu post z działu podróży... Zmontowała się ostatnia część filmu z wyprawy na Korsykę... Może mniej widokowa i orientalna, ale dla mnie niezwykle sentymentalna, bo to ostatnia trasa moją Hondą... Szczególnie serce ściska, kiedy widzę ją na przełęczy Penser Joch, na którą wspinała się tak dzielnie... To było naprawdę dobre moto... 1
Krzynio66 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca film zaliczony coraz bardziej czekam na czerwiec i swoja przygode pozdrowienia slawku 1
cris76 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca Yes, yes, yes. Nareszcie!!!!!!!! Do pracki moim kochanym Maxiem.
Klubowicze grzybek Opublikowano 22 Marca Klubowicze Opublikowano 22 Marca Ale tu u Was cisza... Wiosną dmuchnęło na dobre..🌞. Czas najwyższy przewietrzyć sprzęty z garażu.🙃 Nawet moje kujawskopomorskie poczuło wiosenny wiatr we włosach
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 22 Marca Klubowicze Opublikowano 22 Marca 26 minut temu, grzybek napisał(a): Czas najwyższy przewietrzyć sprzęty z garażu.🙃 Trzeba je mieć... Ja jeszcze czekam na moto...
Klubowicze grzybek Opublikowano 23 Marca Klubowicze Opublikowano 23 Marca No tak, racja.😁 A poprzednik sprzedany?
JER2Y Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca Zainicjowałem na naszym regionalnym dyskusję odnośnie przekazania CUSia Waszej grupie - zapraszam do uzgodnień.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 23 Marca Klubowicze Opublikowano 23 Marca 6 godzin temu, grzybek napisał(a): No tak, racja.😁 A poprzednik sprzedany? Tak, już dawno... Cieszy nowego nabywcę w okolicach Limanowa... Hondzia będzie miała śliczne okolice do nawijania... 1
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 24 Marca Klubowicze Opublikowano 24 Marca Dzięki Waldku i Merido za wczorajszą kawkę... Fajnie było dupsko ruszyć choć szkoda, że jeszcze tylko autem... które też mnie zadziwia, bo od Ciebie poleciałem trasą widokową (70-90 km/h), na Dziwnów i Międzyzdroje i z 3.7 litra, pragnienie jeszcze spadło do 3.6 L (średnie, bo nie mam chwilowego podawanego na budziku)... Ciekawe czy Gutek będzie palił podobnie, bo Hondzie pewnie nie dorówna... PS - zbieżność koszulek, zupełnie przypadkowa i nieumawiana... 😁 1
Bob Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca Nikt nie podejmuje tematu sztafety Burgmanii.Zgłosilem swoje uczestnictwo i bede odbierał Cusia w Wałczu,jak by ktos chcial sie dołaczyc to zapraszam.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 24 Marca Klubowicze Opublikowano 24 Marca 30 minut temu, Bob napisał(a): Nikt nie podejmuje tematu sztafety Burgmanii. Mam nadzieję, że już do tego czasu będę miał 2oo... Gdyby nawet nie, to może uda mi się jakoś wyrwać samochodem, zwerbuję może chłopaków (Darecki, Andrzej, Marek), może dołączy Bilety i Czemil. Trudno mi ogarnąć jakieś spotkanie i ugoszczenie, więc tutaj już "spuszczę" się na Ciebie 🤪... Śledzę temat i nadawaj tutaj, bo stale zaglądam...
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 24 Marca Klubowicze Opublikowano 24 Marca Teraz, Bob napisał(a): ok... Jak coś, to telefon 604 061 705...
cris76 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 12 godzin temu, Bob napisał(a): Nikt nie podejmuje tematu sztafety Burgmanii.Zgłosilem swoje uczestnictwo i bede odbierał Cusia w Wałczu,jak by ktos chcial sie dołaczyc to zapraszam. Bogdan, kiedy jedziesz?
Sympatycy Robsson Opublikowano 27 Marca Sympatycy Opublikowano 27 Marca W dniu 24.03.2025 o 19:57, SlawoyAMD napisał(a): Mam nadzieję, że już do tego czasu będę miał 2oo... Gdyby nawet nie, to może uda mi się jakoś wyrwać samochodem, zwerbuję może chłopaków (Darecki, Andrzej, Marek), może dołączy Bilety i Czemil. Trudno mi ogarnąć jakieś spotkanie i ugoszczenie, więc tutaj już "spuszczę" się na Ciebie 🤪... Śledzę temat i nadawaj tutaj, bo stale zaglądam... Jakby co to ja też jeszcze mieszkam w Świnoujściu i mam 2 kółka w garażu, więc nie zawaham się ich użyć w szczytnym celu :)
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 27 Marca Klubowicze Opublikowano 27 Marca Godzinę temu, Robsson napisał(a): Jakby co to ja też jeszcze mieszkam w Świnoujściu i mam 2 kółka w garażu, więc nie zawaham się ich użyć w szczytnym celu :) Super, że żyjesz 😛 Ja będę się starał, ale chyba bez 2oo, bo czekanie się przedłuża... Jak mnie wkurzy MG, to wracam do Hondy, mimo łańcucha 😆
Klubowicze grzybek Opublikowano 27 Marca Klubowicze Opublikowano 27 Marca 1 godzinę temu, SlawoyAMD napisał(a): Super, że żyjesz 😛 Jak mnie wkurzy MG, to wracam do Hondy, mimo łańcucha 😆 Rozumiem Cię w pełni...Jak bez ręki.
Klubowicze bilety Opublikowano 31 Marca Klubowicze Opublikowano 31 Marca I ja już zaczynam przygotowania do sezonu przegląd techniczny zrobiony, teraz przegląd serwisowy. Części zamówione, wymiana i gotowy do drogi.Wysłane z mojego 23124RA7EO przy użyciu Tapatalka
Klubowicze grzybek Opublikowano 31 Marca Klubowicze Opublikowano 31 Marca Marek, pół fury rozebrałeś, nie zmarznie?? :)
Rekomendowane odpowiedzi