JER2Y Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego W wątku zgłosiłem Grupę Wielkopolską do kolejnej, 3 już, edycji Sztafety. Kto chętny do wzięcia udziału - wpisywać się. Przypomnę, że dla nas Wielkopolan impreza będzie podzielona na dwie części : 1. jednego dnia - powitanie i przyjęcie Sztafety z "CUsiem" przyjeżdzającej z ........ do nas. 2. drugiego dnia - dowiezienie "CUSia" do kolejnego miejsca Sztafety Można wziąć udział w jednej części lub obydwu.
Kaktus Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Chętnie - czekam na dalsze info co gdzie i kiedy
Sympatycy kris02 Opublikowano 24 Lutego Sympatycy Opublikowano 24 Lutego Na chwilę obecną jestem jak najbardziej na tak.
Termi_N Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Jak termin pozwoli to.pojadęWysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Lutego Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 5 minut temu, Termi_N napisał(a): Jak termin pozwoli to.pojadę @Termi_N no to sobie pozwól 🤣
JER2Y Opublikowano 9 Marca Autor Opublikowano 9 Marca Są nowe informacje od organizatorów Sztafety, niestety nie mam możliwości edycji mojego 1 wpisu więc umieszczam je tutaj Wszystko na to wskazuje, że przyjazd Sztafety do Wielkopolski nastąpi z Łodzi w dniu 12.04.2025. Grupa Wielopolska "pałeczkę" wiezie w kierunku Złocieńca w dniu 26.04.2025 i tam przekazuje ją Grupie Zach-Pomorskiej. Organizator zakłada domyślnie spotkania sztafet gdzieś w połowie drogi pomiędzy regionami, chociaż w poprzednich edycjach były to początki/końcówki etapów Opcja początek/koniec wydaje mi się sensowniejsza ale to jeszcze jest do dogadania. Jest to na razie szkic i co nieco może się zmienić.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 10 Marca Użytkownicy+ Opublikowano 10 Marca Cześć panowie. Miło mi że jest zainteresowanie organizowaną przez nas (Grupa Podkarpacka) sztafetą. Co do samych szczegółów przekazania CÓS-ia jak najbardziej możecie to zorganizować po swojemu dogadując się bezpośrednio z ekipami "po sąsiedzku" 😀 my proponujemy spotkanie w połowie drogi, aby nie robić z tego przejazdu wyczynu, ale jak się dogadacie tak zrobicie. Mile widziana mała relacja ze zdjęciami. 😀 Tak samo nie musicie się trzymać sztywno miejscowości. Łódź, Poznań, Złocieniec - to tylko propozycje, bo coś trzeba było wpisać do projektu. 🙃
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 10 Marca Klubowicze Opublikowano 10 Marca 2 godziny temu, EndriuBis napisał(a): Mile widziana mała relacja ze zdjęciami. 😀 Co do zdjęć to jak najbardziej i dodatkowo jeśli dobrze pamiętam to do kroniki można było też wkleić więc przy wpisach brać to pod uwagę (zrobić miejsce a Leader wydrukuje i wklei przed przekazaniem dalej )
Sympatycy kris02 Opublikowano 11 Marca Sympatycy Opublikowano 11 Marca Niestety odpadam. 13.04 półmaraton Poznań, 27.04 półmaraton Koło. Dzień przed, przygotowania, odbiór pakietów itp.
JER2Y Opublikowano 12 Marca Autor Opublikowano 12 Marca Jest propozycja ze strony Grupy Łódzkiej aby spotkać się w pół drogi Łódź-Poznań - w zamku w Gołuchowie. Pozostał by jeszcze do ustalenia termin - 12.04.2025 (sobota) lub (13.04.2025) niedziela
dziadzia Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca Ja opcjował bym za niedzielą, w sobotę niestety praca 😔
Klubowicze Marzena Opublikowano 12 Marca Klubowicze Opublikowano 12 Marca Ja również przykładam się do niedzieli.😀
Klubowicze Marzena Opublikowano 12 Marca Klubowicze Opublikowano 12 Marca 9 minut temu, JER2Y napisał(a): Mnie pasują obydwa terminy. Więc jeśli pasuje wam Gołuchów proponuję godzinę 14.00 w niedzielę. 1
JER2Y Opublikowano 13 Marca Autor Opublikowano 13 Marca Sprzeciwu nie widać, w takim razie jesteśmy umówieni - Gołuchów 13.04 (w niedzielę) o godz. 14.00. Gdyby wyskoczyło coś nadzwyczajnego to jesteśmy w kontakcie. 1
Klubowicze Marzena Opublikowano 13 Marca Klubowicze Opublikowano 13 Marca 28 minut temu, JER2Y napisał(a): Sprzeciwu nie widać, w takim razie jesteśmy umówieni - Gołuchów 13.04 (w niedzielę) o godz. 14.00. Gdyby wyskoczyło coś nadzwyczajnego to jesteśmy w kontakcie. Ok w kontakcie mój numer w razie godziny W 502 350 786. Pozdrawiam. 1
dziadzia Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca W dniu 13.03.2025 o 13:28, JER2Y napisał(a): Sprzeciwu nie widać, w takim razie jesteśmy umówieni - Gołuchów 13.04 (w niedzielę) o godz. 14.00. No i super 👍💪👏
1912michał Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca Zachęcamy i u nas na forum PES do uczestnictwa osób z wielkopolski. Mój udział podtrzymuję.
JER2Y Opublikowano 23 Marca Autor Opublikowano 23 Marca W jedną stronę jesteśmy dogadani z grupą łódzką, trzeba by było jeszcze uzgodnić strategię "wydalenia" CUSia do grupy zach-pomorskiej. Termin to 26.04.2025r. Na roboczo proponuję dostosować się do mapki Organizatora i przyjąć Złocieniec jako bazę grupy zach-pom. Byłbym za tym aby dowieść CUSia do Wałcza i tam przekazać go grupie Zach-Pomorskiej. To byłoby konieczne minimum z naszej strony. Jakieś inne propozycje? 1
dziadzia Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca 25 minut temu, JER2Y napisał(a): W jedną stronę jesteśmy dogadani z grupą łódzką, trzeba by było jeszcze uzgodnić strategię "wydalenia" CUSia do grupy zach-pomorskiej. Termin to 26.04.2025r. Na roboczo proponuję dostosować się do mapki Organizatora i przyjąć Złocieniec jako bazę grupy zach-pom. Byłbym za tym aby dowieść CUSia do Wałcza i tam przekazać go grupie Zach-Pomorskiej. To byłoby konieczne minimum z naszej strony. Jakieś inne propozycje? Jestem za no chyba że są inne propozycje 👍
Sympatycy kris02 Opublikowano 23 Marca Sympatycy Opublikowano 23 Marca Niestety jak pisałem wcześniej terminy kolidują z zaplanowanymi przedsięwzięciami. Duchowo będę z Wami 😆.Trzymam kciuki 👍.
Bob Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca Witam,propozycja Wałcza jak najbardziej Mi pasuje. Nikt z grupy zach-pom nie podejmuje tematu.Pozostaje ustalenie miejsca i godziny.
Rekomendowane odpowiedzi