Maro54 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Ja Czernikowo chyba w tym roku odpuszczę, zobaczę. To tak na szybko. W przyszłym też jakoś inaczej rozplanuje żeby nie jeździć w te same miejsca. Ale to jeszcze czas.
ERMI Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja To w Gostkowie jak dobrze pójdzie to będę w tym sezonie 2-gi raz 🤪
ERMI Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja https://www.facebook.com/events/678752545318595/?acontext={"ref"%3A"52"%2C"action_history"%3A"[{\"surface\"%3A\"share_link\"%2C\"mechanism\"%3A\"share_link\"%2C\"extra_data\"%3A{\"invite_link_id\"%3A763540419570263}}]"} RR moto imprezę szykuje. Ktoś coś ? Bo ja i owszem.
Klubowicze grzybek Opublikowano 23 Maja Klubowicze Opublikowano 23 Maja Byłem w RR Toruń wczoraj- do 31 maja darmowe ozonowanie po 2 szt. kasków, butów i rękawic, a także zrobili mi kurtkę😜. Całość trwała 20 min.
Klubowicze grzybek Opublikowano 23 Maja Klubowicze Opublikowano 23 Maja 1 godzinę temu, ERMI napisał(a): To pachniałeś jak poranek na kwietnej łące 😉 No i jak zwykle , kawa gratis.
Tomek 69 Opublikowano Niedziela o 15:16 Opublikowano Niedziela o 15:16 14 maja 1 gminny zlot motocyklowy Lisi Ogon Ja się wybieram https://mototour.pl/zloty/imprezy-2025/349-czerwiec-june-2025/4677-i-gminny-zlot-motocyklowy-lisi-ogon
Maro54 Opublikowano Niedziela o 15:20 Opublikowano Niedziela o 15:20 Akurat po urlopie będę, a może być ciekawie Pomyślę ale nie obiecuję.
Tomek 69 Opublikowano Niedziela o 15:56 Opublikowano Niedziela o 15:56 Ja mam aż całe 7 kilometrów do Lisiego Ogona. Dla mnie to będzie mała rozgrzewka przed Wąbrzeźnem 15 maja 😀
Maro54 Opublikowano Niedziela o 16:28 Opublikowano Niedziela o 16:28 32 minuty temu, Tomek 69 napisał(a): Ja mam aż całe 7 kilometrów do Lisiego Ogona. Dla mnie to będzie mała rozgrzewka przed Wąbrzeźnem 15 maja 😀 Nie wiem czy zdążysz piątkę wbić 😛 A co we Wąbrzeźnie będzie
Klubowicze grzybek Opublikowano Niedziela o 16:47 Klubowicze Opublikowano Niedziela o 16:47 Wąbrzeźno trzymam puls i biorę organizację wyjazdu na klatę. Założę odrębny wątek.Sądzę wstępnie by punktem zbornym z 3 stron (Bydgoszcz, Świecie, Toruń- Aleksandrów Kujawski i ew. inne)byłby Toruń- miejsce zbiórki Harley Davidson/Yamaha/Ducati. W Wąbrzeźnie od 10.00-13.00 wystawa starych motocykli- więc tak warto tam być na 11. Ale to za 2 tygodnie. Na razie.
Klubowicze grzybek Opublikowano Niedziela o 19:45 Klubowicze Opublikowano Niedziela o 19:45 3 godziny temu, Maro54 napisał(a): A co we Wąbrzeźnie będzie Zobacz na wątku powyżej,,Gostkowo", tam jest afisz
Rekomendowane odpowiedzi