Klubowicze grzybek Opublikowano 19 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia Do 11 maja wylogowuję się z naszych wspólnych eskapad
Maro54 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia A ja nie byłem nigdzie i tyle z tego miałem o......
wuja69 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia W sobotę pracuję, a w niedziele kierunek Zamarte 😀.
Maro54 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 3 minuty temu, wuja69 napisał(a): W sobotę pracuję, a w niedziele kierunek Zamarte 😀. Zobaczę też mam chęć.
Klubowicze grzybek Opublikowano 24 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia No to Papowo Biskupie to się całkiem, całkiem zapowiada. Zapisane w kalendarzu😁
Maro54 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia Teraz, grzybek napisał(a): No to Papowo Biskupie to się całkiem, całkiem zapowiada. Zapisane w kalendarzu😁 Polecam byłem w zeszłym roku super sprawa 1
Maro54 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia Zamarte również zaliczone tym razem bez zdjęć. Ogólnie tym razem mniej ludzi niż w zeszłym roku spowodowane prawdopodobnie kilkoma podobnymi imprezami w okolicach. Atmosfera spoko, jak zawsze. Czekamy na kolejne zlociki. Najbliżej to chyba maj a konkretnie 17 w Papowie. LwG. Pozdro dla wszystkich.
Klubowicze grzybek Opublikowano 27 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia Ja pozdrawiam z Beskidu Sądeckiego, ale po powrocie to Papowa nie odpuszczam.😁
Maro54 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia Jedynie pogoda pokrzyżować plany może, ale bądźmy dobrej myśli.
Klubowicze grzybek Opublikowano 11 Maja Klubowicze Opublikowano 11 Maja Robię rekonesans- czy i kto się pisze na sobotę 17 maja na godz. 13 na wyjazd do: Papowo Biskupie. Oczywiście śledzimy pogodę😉 1
Tomek 69 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja Jestem za Fajnie byłoby spotkać się w większym gronie mam nadzieję że pogoda dopisze bo na obecną chwilę pokazuje że niby ma padać
Klubowicze grzybek Opublikowano 12 Maja Klubowicze Opublikowano 12 Maja Na moich urządzeniach obserwacyjnych też ... deszcz😔
Maro54 Opublikowano Czwartek o 09:38 Opublikowano Czwartek o 09:38 W dniu 11.05.2025 o 21:55, grzybek napisał(a): Robię rekonesans- czy i kto się pisze na sobotę 17 maja na godz. 13 na wyjazd do: Papowo Biskupie. Oczywiście śledzimy pogodę😉 Ja jestem za, przelotny deszcz to pikuś Jak na razie z moją grupą będziemy, no chyba że ulewa to wtedy kicha będzie. Ale jestem dobrej myśli
Klubowicze grzybek Opublikowano Czwartek o 11:32 Klubowicze Opublikowano Czwartek o 11:32 A ja ,,szukam w sobie dobrej myśli".
Maro54 Opublikowano Piątek o 11:33 Opublikowano Piątek o 11:33 Uwaga. Impreza została przełożona na 8 czerwca godzina raczej ta sama
Tomek 69 Opublikowano Piątek o 14:35 Opublikowano Piątek o 14:35 Dzięki za info przynajmniej będzie już cieplej Za tydzień Gostkowo pogoda powinna do tego czasu się poprawić https://mototour.pl/zloty/imprezy-2025/348-maj-may-2025/4890-ix-zlot-moto-gostkowo-2025
DORIS Opublikowano Piątek o 14:44 Opublikowano Piątek o 14:44 A 28 czerwca zapraszam na 4 piknik motocyklowy Czernikowo 2025 https://mototour.pl/zloty/imprezy-2025/349-czerwiec-june-2025/4903-iv-piknik-motocyklowy-czernikowo-2025
Maro54 Opublikowano Piątek o 14:51 Opublikowano Piątek o 14:51 Najbliżej nastawiam się w tej chwili na Gostkowo Też mam nadzieję że pogoda się wyklaruje do tego czasu
Klubowicze grzybek Opublikowano Piątek o 16:27 Klubowicze Opublikowano Piątek o 16:27 W tych terminach mam już inne zaplanowane pobyty i wyjazdy. Może zdążę się ogarnąć na 8 czerwca Papowo- ale nie gwarantuję😬Szkoda, bo przejdzie mi bokiem m.in.Czernikowo
Rekomendowane odpowiedzi