Klubowicze grzybek Opublikowano 19 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia Do 11 maja wylogowuję się z naszych wspólnych eskapad
Maro54 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia A ja nie byłem nigdzie i tyle z tego miałem o......
wuja69 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia W sobotę pracuję, a w niedziele kierunek Zamarte 😀.
Maro54 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 3 minuty temu, wuja69 napisał(a): W sobotę pracuję, a w niedziele kierunek Zamarte 😀. Zobaczę też mam chęć.
Klubowicze grzybek Opublikowano 24 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia No to Papowo Biskupie to się całkiem, całkiem zapowiada. Zapisane w kalendarzu😁
Maro54 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia Teraz, grzybek napisał(a): No to Papowo Biskupie to się całkiem, całkiem zapowiada. Zapisane w kalendarzu😁 Polecam byłem w zeszłym roku super sprawa 1
Maro54 Opublikowano Niedziela o 18:52 Opublikowano Niedziela o 18:52 Zamarte również zaliczone tym razem bez zdjęć. Ogólnie tym razem mniej ludzi niż w zeszłym roku spowodowane prawdopodobnie kilkoma podobnymi imprezami w okolicach. Atmosfera spoko, jak zawsze. Czekamy na kolejne zlociki. Najbliżej to chyba maj a konkretnie 17 w Papowie. LwG. Pozdro dla wszystkich.
Klubowicze grzybek Opublikowano Niedziela o 19:01 Klubowicze Opublikowano Niedziela o 19:01 Ja pozdrawiam z Beskidu Sądeckiego, ale po powrocie to Papowa nie odpuszczam.😁
Maro54 Opublikowano Niedziela o 19:02 Opublikowano Niedziela o 19:02 Jedynie pogoda pokrzyżować plany może, ale bądźmy dobrej myśli.
Rekomendowane odpowiedzi