Klubowicze grzybek Opublikowano 27 Lutego Klubowicze Opublikowano 27 Lutego Godzinę temu, fundi600 napisał(a): Ja jakoś oprócz mnie to nie widzę nikogo. Zgłaszam swoje uczestnictwo w III sztafecie. Nie chcę się zgłaszać zobowiązująco, wszystko zależy od konkretnego terminu,możliwości transportowych ale postaram się nie zostawić Ciebie samego.😀 Temat będę śledzić.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 28 Lutego Autor Użytkownicy+ Opublikowano 28 Lutego Podsumowanie przeniosłem do pierwszego posta. OK. Mamy jakiś zarys. Możemy zacząć wstępnie ustalać przebieg sztafety. Na dniach utworzymy w tym celu nowy wątek.
Tomek 69 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 21 godzin temu, grzybek napisał(a): 22 godziny temu, fundi600 napisał(a): Ja jakoś oprócz mnie to nie widzę nikogo. Zgłaszam swoje uczestnictwo w III sztafecie. @fundi600 O ile los nie spłata jakiegoś figla to wezmę udział w sztafecie 2
Sympatycy PawełJW Opublikowano 28 Lutego Sympatycy Opublikowano 28 Lutego W dniu 17.02.2025 o 20:24, EndriuBis napisał(a): Świętokrzyskie - lider @PawełJW @Spider - chce dołączyć 🙃 , być może ktoś jeszcze ? O nas się nie martw, podaj tylko termin, a warunki pogodowe?.... przecież będzie na plusie🤣 1
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 28 Lutego Użytkownicy Opublikowano 28 Lutego Przepraszam jestem (troszkę chorowałem), i miałem deprechę🤣. Przeczytam wątek od pierwszej strony i działam Jestem całą gębą. Możecie na mnie liczyć. Lux !!! (dzisiaj mam ostatki, a jutro przeczytam ze z r o z u m i e n i e m 😀😉😁). Małopolska załatwiona !!! 2
spring Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca Dopiero teraz przeczytałem wątek. Miło bedzie spotkać znajomych. Zgłaszam się z lubelskiego (Kraśnik) ale mogę dopiero od 5 kwietnia. Jak pogoda nie dopisze lub siły mało po zimie aby wytoczyć krążownika szos to obskoczę na 4koła ale to ostateczność, postaram się na moto. Piotr.Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka 1
Klubowicze robson Opublikowano 3 Marca Klubowicze Opublikowano 3 Marca W dniu 27.02.2025 o 18:03, grzybek napisał(a): Nie chcę się zgłaszać zobowiązująco, wszystko zależy od konkretnego terminu,możliwości transportowych ale postaram się nie zostawić Ciebie samego.😀 Temat będę śledzić. Jak napisałem w regionalnym,jak będzie bliżej znany termin to postaram się dołączyć. 1
Klubowicze Campto Opublikowano 3 Marca Klubowicze Opublikowano 3 Marca Byłem wcześniej, będę i teraz ( o ile zdrowie pozwoli). 2
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 4 Marca Użytkownicy Opublikowano 4 Marca W dniu 3.03.2025 o 08:23, Tony napisał(a): Śledzę temat To jest nas 3-ka. Prawie jak banda😉
ERMI Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca W dniu 28.02.2025 o 16:07, Tomek 69 napisał(a): @fundi600 O ile los nie spłata jakiegoś figla to wezmę udział w sztafecie Ja też się piszę - nie wiem jak kondycyjnie wytrzyma mój nadgarstek, ale mam nadzieję, że dam radę. 1
falco Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca Gratuluję ciekawego, (nie)tuzinkowego pomysłu! Brawo Wy!
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Marca Klubowicze Opublikowano 11 Marca 8 godzin temu, falco napisał(a): Gratuluję ciekawego, (nie)tuzinkowego pomysłu! Brawo Wy! No ale to już III edycja 🤔
falco Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Ale mnie nie było tutaj gdy sztafeta ruszała, więc (dla mnie) temat jest nowy.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 11 Marca Sympatycy Opublikowano 11 Marca Falco zapraszamy, super zabawa
Klubowicze krzytro Opublikowano 11 Marca Klubowicze Opublikowano 11 Marca Krzytro i Strażak zawozi Ciusia do Bydgoszczy
Klubowicze Piootr Opublikowano 11 Marca Klubowicze Opublikowano 11 Marca Cytat ]Dopiero teraz przeczytałem wątek. Miło bedzie spotkać znajomych. Zgłaszam się z lubelskiego (Kraśnik) ale mogę dopiero od ] kwietnia. Jak pogoda nie dopisze lub siły mało po zimie aby wytoczyć krążownika szos to obskoczę na koła ale to ostateczność, postaram się na moto. Piotr. Wyślij mi na PM swój numer telefonu, odwdzięczę się tym samym Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Marca Administrator Opublikowano 11 Marca Żeby nie dublować tematów, ten zostaje zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi