Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 24 Lutego Autor Użytkownicy+ Opublikowano 24 Lutego Dzięki za odzew. W dniu 23.02.2025 o 20:52, JER2Y napisał(a): No tak, tylko bez ogólnej deklaracji który region jest gotowy do uczestnictwa nie za bardzo da się ułożyć harmonogram.... Rozwiń dokładnie tak i głownie o to chodzi w tym wątku - o zadeklarowanie chęci udziału. Jak to ciągle powtarza pewien @Saper na emeryturze 😜 "Z niewolnika nie ma pracownika", więc jak ktoś nie "czuje" potrzeby integracji i uczestnictwa w sztafecie to raczej żadne namowy, zachęty czy nawet groźby sensu nie mają. W dniu 23.02.2025 o 20:52, JER2Y napisał(a): ..... i przesłać dalej DHLem 😰. ....Sam nie wierzę że to napisałem. Rozwiń po początkowym słabym odzewie też nam to do głowy przyszło 😜 ale napisać na forum otwartym tekstem nikt się nie odważył 🙃 mam nadzieje że do tego nie dojdzie. W dniu 23.02.2025 o 20:52, JER2Y napisał(a): ... CUŚa ... Rozwiń ustaliliśmy (demokratycznie) że w sztafecie udział weźmie " CÓŚ" ze względu na pochodzenie od słowa "COŚ". Wiem że we wcześniejszych edycjach było "u - otwarte" i jest to bardzo mały niuans, ale jednak ...... 😉
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 24 Lutego Użytkownicy+ Opublikowano 24 Lutego W dniu 24.02.2025 o 14:00, EndriuBis napisał(a): (...) Jak to ciągle powtarza pewien @Saper na emeryturze 😜 "Z niewolnika nie ma pracownika", (...) Rozwiń Kiedyż to ciągle powtarzam cytowane zdanie? Proszę nie wkładać w moje usta czegoś, czego nie mówię, zwłaszcza ciągle. Strasznie Cię boli moja emerytura, bo często niej wspominasz, a kto zabronił pójść w kamasze "mlekiem i miodem płynące"?
Klubowicze Marzena Opublikowano 24 Lutego Klubowicze Opublikowano 24 Lutego W dniu 23.02.2025 o 09:00, arturo-bb napisał(a): Czasu mało a jak widać po tygodniu z regionów wymienionych nikt się nie wypowiada (obstawiam że nawet nie przeczytane ) Rozwiń Przeczytane.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Lutego Administrator Opublikowano 24 Lutego W dniu 17.02.2025 o 19:24, EndriuBis napisał(a): Termin startu – trzeba wystartować końcem marca lub początkiem kwietnia. Rozwiń W dniu 23.02.2025 o 09:45, Tatko napisał(a): Tym razem odpadam 😪😪😪 Rozwiń @Tatko, tak jak rozmawialiśmy. A co do tematu... o ile pamiętam z poprzednich edycji, właśnie początek kwietnia będzie dobrym momentem na start Sztafety. Dobrze jest przeanalizować uczestnictwo regionów i ewentualnie brać to pod uwagę rysując trasę. 2
Klubowicze Patryk Opublikowano 24 Lutego Klubowicze Opublikowano 24 Lutego Wszystko zależne od terminu przejazdu przez region i od warunków pogodowych - śniegu może nie będzie 😊
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 25 Lutego Użytkownicy+ Opublikowano 25 Lutego W dniu 24.02.2025 o 16:31, 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 napisał(a): Dobrze jest przeanalizować uczestnictwo regionów i ewentualnie brać to pod uwagę rysując trasę. Rozwiń Dlatego powstał ten wątek, żeby było wiadomo którędy planować trasę przejazdu.
Użytkownicy Spider Opublikowano 25 Lutego Użytkownicy Opublikowano 25 Lutego Jako rekrut nie jestem zorientowany w zasadach sztafety,proszę o informację o sztafecie abym w przyszłym roku mógł dołączyć przez śląskie,a może i e tym roku?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Lutego Klubowicze Opublikowano 25 Lutego Masz niedaleko do Jędrzejowa. Napisz do @PawełJW on ogarnia Świętokrzyskie . Ja Śląskie . W tym roku też dasz radę jeśli tylko będziesz chciał A wcześniej poczytaj to co jest w pierwszym poście ( kliknij w odnośniki do poprzednich edycji i będziesz wiedział jak to było )
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 25 Lutego Autor Użytkownicy+ Opublikowano 25 Lutego Kolego @Spider w pierwszym moim poście masz odnośniki do wcześniejszych sztafet. W przyszłym roku raczej sztafety nie będzie - teraz jest co 5 lat, a może być i tak że z pewnych przyczyn ta będzie ostatnia. W dniu 24.02.2025 o 16:25, Marzena napisał(a): Przeczytane. Rozwiń Czyli co ? @Marzena i @Volvo jako liderzy grupy Łódzkiej ??
Użytkownicy Spider Opublikowano 25 Lutego Użytkownicy Opublikowano 25 Lutego Dzięki Endriu,poczytałem linki,podoba mi się to.Będę kontaktował się z liderem grupy świętokrzyskiej. 1
Klubowicze Marzena Opublikowano 25 Lutego Klubowicze Opublikowano 25 Lutego W dniu 25.02.2025 o 11:53, EndriuBis napisał(a): Kolego @Spider w pierwszym moim poście masz odnośniki do wcześniejszych sztafet. W przyszłym roku raczej sztafety nie będzie - teraz jest co 5 lat, a może być i tak że z pewnych przyczyn ta będzie ostatnia. Czyli co ? @Marzena i @Volvo jako liderzy grupy Łódzkiej ?? Rozwiń Jak czas i zdrowie pozwoli myślę że damy radę. 1
Użytkownicy Spider Opublikowano 26 Lutego Użytkownicy Opublikowano 26 Lutego W dniu 17.02.2025 o 19:41, PawełJW napisał(a): Zawsze można "coś" pogonić po regionie💪 Rozwiń Chciałbym dołączyć do sztafety świętokrzyskiej.Wszystko zależy od terminu.Jak będzie znany termin i trasa,proszę o cynk bym mógł zaplanować okienko w kalendarzu.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 26 Lutego Sympatycy Opublikowano 26 Lutego W dniu 26.02.2025 o 07:33, Spider napisał(a): Chciałbym dołączyć do sztafety świętokrzyskiej.Wszystko zależy od terminu.Jak będzie znany termin i trasa,proszę o cynk bym mógł zaplanować okienko w kalendarzu. Rozwiń ok
Fudo Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego W dniu 23.02.2025 o 08:39, arturo-bb napisał(a): W Małopolsce są może aktywne 2 osoby. Rozwiń Chętnie połączę Podkarpacie i Śląsk, jeśli czas i aura pozwoli.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 26 Lutego Klubowicze Opublikowano 26 Lutego Proponuję kontakt do @Rafa303 on jest co prawda z Bochni ale bardzo aktywny i ogarnia wasz region i myślę że razem macie więcej możliwości
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 26 Lutego Autor Użytkownicy+ Opublikowano 26 Lutego Krótkie podsumowanie zgłoszonych regionów: Przeniesione do 1 posta. Jak pominąłem jakiś region to proszę o informacje. Na razie mamy problem jak przewieść "CÓSia" na północny - zachód 🤔 , a potem go z powrotem odebrać. Może obserwują wątek osoby nie zdecydowane, albo takie co stwierdziły że skoro już ktoś się zgłosił z danego regionu to nie potrzeba więcej. Bardzo proszę się zgłaszać. Regiony (województwa) są czasami bardzo duże i aby sztafeta miał ciągłość czasem wystarczy jedna dodatkowa osoba, która przewiezie "CÓSia" z punktu A do punktu B. 1
JER2Y Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego W dniu 26.02.2025 o 11:41, Bob napisał(a): Bob Zachodnio-Pomorskie (od 17 lat na Burgmani😉) Rozwiń Oczywiście nie mam nic przeciw współpracy z Bobem, jednak Bob to zdecydowanie Grupa zachodnio - pomorska. Tak czy owak będziemy pewnie współpracować, tyle, że na styku regionów. 1
Sympatycy orzeł Opublikowano 26 Lutego Sympatycy Opublikowano 26 Lutego Jedrus. Śledzę temat, jestem na TAK w miarę możliwości . 1
Użytkownicy tommac Opublikowano 26 Lutego Użytkownicy Opublikowano 26 Lutego Wszystko zależy od terminu
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 26 Lutego Autor Użytkownicy+ Opublikowano 26 Lutego @Bob @JER2Y - poprawione. To jest tylko przymiarka, ale warto od razu wyprostować. Trochę mnie martwią wpisy typu: "jak pogoda pozwoli", "jak czas" itd. itp. 😗 jak sztafeta ruszy to nie może być tak, że gdzieś "się zatrzyma" bo coś tam ... Dlatego warto aby w każdym regionie było jak najwięcej chętnych, aby jak już przyjdzie czas wyjazdu, ktoś jednak pojechał. Tak jak ktoś tu już napisał, trzeba zaplanować 2 dni. Jeden dzień na odebranie "CÓSia" i drugi na przekazanie dalej. Trasę będziemy chcieli tak ustawić, aby w danym dniu do przejechanie było nie więcej jak 150 km w jedną stronę (czyli max. 300 km dziennie). Dzień odbioru i przekazania do ustalenia między regionami, ale przeważnie będzie to sobota lub niedziela, przy czym nie zawsze to będzie tak, że to będą dwa dni po sobie. 🙃 1
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 26 Lutego Użytkownicy Opublikowano 26 Lutego W tym roku niestety początek kwietnia mam zajęty i to mocno i nie dam rady. bo chętnie bym się przyłączył
Klubowicze fundi600 Opublikowano 27 Lutego Klubowicze Opublikowano 27 Lutego W dniu 23.02.2025 o 09:38, Piootr napisał(a): Kujawsko-Pomorskie ? Widzę kilku „chętnych”, Rozwiń Ja jakoś oprócz mnie to nie widzę nikogo. Zgłaszam swoje uczestnictwo w III sztafecie.
Rekomendowane odpowiedzi