Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Przymiarka do III Ogólnopolskiej Przelotowej Sztafety BURGMANII 2025

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Zawsze można "coś" pogonić po regionie💪

• Użytkownicy+
Opublikowano

OK. Czyli mamy Świętokrzyskie i lidera. 😀  Czekamy na więcej.

• Klubowicze
Opublikowano

Wchodzę w to

• Klubowicze
Opublikowano

Hejka. Bawiłem się w I oraz II edycji to chętnie będę kontynuował w III edycji. Z uwagi na fakt iż mam swoją "siedzibę" także w Świętokrzyskiem (okolice Skarżyska Kamiennej) to mogę połączyć te dwa regiony. 

• Sympatycy
Opublikowano

Obecny 😄 na 3

20250219_083509.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Świetna inicjatywa, obecna na poprzednich sztafetach, to na kolejnej również będę, Wrzonia też wyciągnę 😊👍

• Klubowicze
Opublikowano

Byliśmy obecni w poprzedniej edycji wiec jesteśmy chętni dołączyć i do tej.

• Klubowicze
Opublikowano

Oczywiście Frodka i Nietoperz też wezmą udział! 

• Użytkownicy+
Opublikowano

Podbijam temat.   Na razie zainteresowanie nie jest zbyt wielkie.   Naprawdę nie ma chętnych z innych regionów ?

• Użytkownicy
Opublikowano

Fajna inicjatywa- cieszy mnie, że znowu będzie okazja na wspólne spotkanie regionów👌

Tak - wiem, EndriuBis pisał o nowych regionach ale myślę, że i z wymienionych już regionów też można zgłaszać swoją chęć udziału, co niniejszym czynię😉

• Użytkownicy
Opublikowano
13 minut temu, arturo-bb napisał(a):

Jakich regionów ?

W Małopolsce są może aktywne 2 osoby.

Tak samo  Łódzkim , Kujawskim i Mazurach.

Może uda się coś ruszyć na Kingresie. Zobaczymy

Siemka bądźmy dobrej myśli może się nam jako grupie podkarpackiej i wraz z innymi regionami uda się zorganizować taką imprezę .

Ale tak jak mówi Saper na większej części kraju nie ma aktywnych regionów 

Pozdrawiam 👍🛵

• Klubowicze
Opublikowano

Czasu mało a jak widać po tygodniu z regionów wymienionych nikt się nie wypowiada (obstawiam że nawet nie przeczytane )

• Administrator
Opublikowano

Mazowsze, Ślask, Podkarpackie, Łódzkie da radę. Pozostałe regiony - zobaczymy. Po 9 marca będzie wiadomo coś więcej. 

• Klubowicze
Opublikowano

Kujawsko-Pomorskie ? Widzę kilku „chętnych”, Zachodniopomorskie to region który jest zwykle aktywny. Na chwilę obecną ciężko o obsadę w Wielkopolsce, Lubuskim, Dolnośląskim i Pomorskim Tak to widzę. Kongres powie co dalej.

Opublikowano

Tym razem odpadam 😪😪😪

• Klubowicze
Opublikowano

Zachodnio pomorskie jak to mówią "czarno to widzę "😎

Wielkopolskie też kiedyś mega aktywne i liczne . A dzisiaj ....rozpacz 😭

• Klubowicze
Opublikowano

Spokojnie jest zima na wiosnę ludzie się pobudzą (chyba) , ja w pierwszej połowie roku nam kilka termitów zajętych i bez konkretnego terminu nie będę się deklarował ( a chęci są).

Opublikowano

No tak, tylko bez ogólnej deklaracji który region jest gotowy do uczestnictwa nie za bardzo da się ułożyć harmonogram.

W ostatecznej ostateczności, CUŚa można zapakować w paczuchę i przesłać dalej DHLem 😰.

Sam nie wierzę że to napisałem.

Opublikowano

Sławek ,jak by co jestem gotowy do pomocy(zach-pom)

Opublikowano

Dołączam się do zabawy. O ile pozwoli aura . Przekazywanie "Cośka" samochodem w śniegu mnie nie kręci.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...