Elvis Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego Pyk ..... i mamy kolejny miesiąc ..... pyk ...... i co raz cieplej się robi ..... Zgodnie z tradycyją roztwieram ...... a więc, miesiąc luty uważam za otwarty ..... LwG .... ✋
Klubowicze grzybek Opublikowano 1 Lutego Klubowicze Opublikowano 1 Lutego No witaj, rzeczywiście to już luty😵. Ale coraz wcześniejsze wschody słoneczka🌞, dłuższe jaśniejsze dni, jak dotąd nadzwyczaj ciepłe-to wszystko napawa optymizmem i daje powera👍 Domykam właśnie plany wypadowe, te dalsze i średniego zasięgu.... 😉
kunisz Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Elvis jak zawsze na stanowisku, brawo. Czekam już z niecierpliwością na ocieplenie.
cris76 Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego Dwa tygodnie temu udało mi się nawinąć pierwsze 30 kilometrów ale póki co ZIMAAAAA. Smuteczek.
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 17 Lutego Użytkownicy Opublikowano 17 Lutego 2 godziny temu, cris76 napisał(a): Dwa tygodnie temu udało mi się nawinąć pierwsze 30 kilometrów ale póki co ZIMAAAAA. Smuteczek. No pięknie lecz tą fotkę to do konkursu do kalendarza wrzuć 😀Niech Tmax zaszaleje 🛵
Krzynio66 Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego 30 stycznia jezdzilem na przeglad fajnie bylo ale krotko
cris76 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 21 godzin temu, sławek1 napisał(a): No pięknie lecz tą fotkę to do konkursu do kalendarza wrzuć 😀Niech Tmax zaszaleje 🛵 Niejednokrotnie mój maxio startował do Kalendarza ale nie miał "wzięcia". Zaprzestałem, choć jak każdy z nas mam dużo więcej fotek .
Klubowicze grzybek Opublikowano 18 Lutego Klubowicze Opublikowano 18 Lutego A T maxa dawno tam nie było, cały czas Honda X ADV, x adv......... A poza tym, czasami mam wrażenie, że głosuje się tam także, a może przede wszystkim na ,,osobę"😉
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 18 Lutego Klubowicze Opublikowano 18 Lutego 50 minut temu, grzybek napisał(a): czasami mam wrażenie, że głosuje się tam także, a może przede wszystkim na ,,osobę"😉 Pewnie są takie osoby . Ja osobiście bardzo rzadko biorę udział w głosowaniu. Ale jak już to głosuję na zdjęcie ŁADNE. A często niestety tak nie jest ( nie ciekawe tło , fatalne kadrowanie , nie ostre , mdłe , ucięte detale skutera itp. ) i wtedy w ogóle nie oddaję głosu. Jak dla mnie to trzeba się starać 😉
Klubowicze grzybek Opublikowano 18 Lutego Klubowicze Opublikowano 18 Lutego Koleżanki i koledzy, wybieram się w czerwcu m.in. do Szczecina (2 dni). Już mniej więcej mam doprecyzowany plan zwiedzania. Czy może ktoś z ,,miejscowych" zasugerować, polecić miejsce zaparkowania gdzieś w centrum parkingu dla moto. Bezpieczne i nie koniecznie wysoko płatne. Może w pobliżu Zamku Książąt Pomorskich? A poza tym: 1. czy buspasy w Szczecinie są dla motocyklistów? 2. czy w ramach strefy płatnego parkowania, w Szczecinie jest bezpłatne parkowanie dla moto?
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 18 Lutego Klubowicze Opublikowano 18 Lutego 10 godzin temu, grzybek napisał(a): A poza tym, czasami mam wrażenie, że głosuje się tam także, a może przede wszystkim na ,,osobę"😉 Grzybku, mój głos dostałeś w głosowaniu... Mam nadzieję, że do czasu twojego przyjazdu, będę miał już moto... 1
Klubowicze grzybek Opublikowano 18 Lutego Klubowicze Opublikowano 18 Lutego No koniecznie musisz już mieć. Daj proszę znać na priv lub tel. U mnie też niestety opóźnienie w odbiorze wypasu dodatkowego- trzeba ją jakoś ,,ubrać". Ale i tak póki co, zima za oknem.
cris76 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Krzysztofie, pochwal się nowym wyborem. Na forum i tak nic się nie dzieje więc możemy trochę "pozaśmiecać" W moim garażu zawsze będzie stał T-max ale zeszły sezon eksperymentowałem z Kawasaki GTR 1400. Dla mnie super ale żona narzekała na komfort więc w tym roku Honda gl 1800. Nigdy mnie ten motocykl nie podniecał ale trafiła się okazja to próbujemy! Obecnie trwa proces pozbywania się wszechobecnych chromów których nie znoszę.
Klubowicze grzybek Opublikowano 19 Lutego Klubowicze Opublikowano 19 Lutego No to gratki, przepiękny turystyk.👌 A GL masz w wersji tour- z fotelem dla plecaczka? Który rocznik? DCT rozumiem? A chromu- czyli starsza wersja? Żonka na pewno nie będzie narzekać. Też się przymierzałem do GL, ale za mało było ,,za" i zawsze musimy patrzeć na zdanie naszej drugiej życiowej połówki😅 A u mnie przesiadka na Hondę NT 1100 DCT 2025 model. Zamierzam w dłuższej perspektywie jeszcze polatać trochę dalej niż wokół Polskiego komina- na ile pozwolą siły i pesel. 😉 Chciałbym się z Wami spotkać - najlepiej na Waszej ziemi- może w tym roku wrzesień wypali🤔 Pozdrawiam i do zobaczenia- oby rychłego🙃
cris76 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Czyli dalej w automacie. Super. GL 2008, czyli staruszek ale ubieram go w plastiki poliwtowe i wygląda tak :(administrator, sorki). No i smutna wiadomość. Moja żonka kończy przygodę z MP3. Niestety stan zdrowia nie pozwala. Do Koszalinka zapraszam . W zeszłym sezonie dwukrotnie odwiedziłem Bydgoszcz przez którą z reguły przejeżdżałem a tu taka ładna staróweczka z wyspą"Solną" - Miodzio. Koszalin........ zostawiam bez komentarza. Okolice dużo fajniejsze.
Klubowicze grzybek Opublikowano 19 Lutego Klubowicze Opublikowano 19 Lutego O, ładnie będzie zmodernizowana. 👌 A czemu nie wyspa Młyńska tylko ,,Solna"? Tej ksywki jeszcze nie słyszałem.
Kazekkazek Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego W dniu 18.02.2025 o 09:18, grzybek napisał(a): A T maxa dawno tam nie było, cały czas Honda X ADV, x adv......... A poza tym, czasami mam wrażenie, że głosuje się tam także, a może przede wszystkim na ,,osobę"😉 Na inne posty też obowiązuje podobna podobna zasada 😏 1
cris76 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Godzinę temu, grzybek napisał(a): O, ładnie będzie zmodernizowana. 👌 A czemu nie wyspa Młyńska tylko ,,Solna"? Tej ksywki jeszcze nie słyszałem. Sorki pomyliłem miasta. Faktycznie Młynska.
Klubowicze grzybek Opublikowano 19 Lutego Klubowicze Opublikowano 19 Lutego 43 minuty temu, Kazekkazek napisał(a): Na inne posty też obowiązuje podobna podobna zasada 😏 No widzisz, nie tylko ja mam analogiczne spostrzeżenia. Ale trzeba do tego podchodzić ze wzruszeniem ramion😉 No i Cris76- koniecznie daj znać to zobaczymy się w Bydgoszczy, albo gdzieś w twoją stronę np. Tuchola, Chojnice..Może jeszcze ktoś z Bydgoszczy i okolic też się ze mną wybierze na spotkanie wiosenne z Tobą. 👌 1
cris76 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 18 minut temu, grzybek napisał(a): No widzisz, nie tylko ja mam analogiczne spostrzeżenia. Ale trzeba do tego podchodzić ze wzruszeniem ramion😉 No i Cris76- koniecznie daj znać to zobaczymy się w Bydgoszczy, albo gdzieś w twoją stronę np. Tuchola, Chojnice..Może jeszcze ktoś z Bydgoszczy i okolic też się ze mną wybierze na spotkanie wiosenne z Tobą. 👌 Moja koleżanka z Tucholi zawsze poleca mi wiadukt w Fojutowie tam gdzie krzyżują się dwie rzeki............
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 19 Lutego Klubowicze Opublikowano 19 Lutego 40 minut temu, cris76 napisał(a): Moja koleżanka z Tucholi zawsze poleca mi wiadukt w Fojutowie tam gdzie krzyżują się dwie rzeki......... Fajne miejsce 👍
Klubowicze grzybek Opublikowano 19 Lutego Klubowicze Opublikowano 19 Lutego No widzisz, to już coś się rysuje. Czekamy zatem na wiosnę.
Tomek 69 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Krzysztof jak coś daj mi znać to chętnie potowarzyszę
Klubowicze grzybek Opublikowano 19 Lutego Klubowicze Opublikowano 19 Lutego Bardzo fajnie. Będę pilotować temat. Liczę na nas i Was z rejonu na więcej osób. 😉
Rekomendowane odpowiedzi