Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 17 Stycznia Sympatycy Opublikowano 17 Stycznia Witam .Kiedyś, jakiś czas temu był post i wspólne wypady na narty w sezonie zima. Ktoś jeszcze z dawnej grupy i nowi chętni mają czas. KIilka lat temu było pare wyjazdów wspolnych spotkań na stokach. Nie muszą to być typowe 2-3h zawsze jak są chętni można coś zorganizować) Może są osoby na wspolne szusowanie .Kiedys była organizazacja weekend z rana koło 8:00 spotkanie w umówionym miejscu i 2-3h śmigania.(Aby spokojnie bez korków wrócić) Jak ktoś chętny to pisać.Wiem że ten weekend już wszyscy w planach ale następny,następny I następny 🤔 Z ŵislanki jest fajny stok w Brenej czynny do 21:00 nawet dla narciarzy i innych jako czwartkowe i nie tylko https://www.facebook.com/share/19re3TgtiC/ Pisze o Brennej bo Wisła Szczyrk dramat z dojazdem i wyjazdem
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. subaru gtb320 Opublikowano 17 Stycznia Autor Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 Stycznia W dniu 17.01.2025 o 22:20, subaru gtb320 napisał(a): Pozytywnie intensywna sobota ☺️rano narty po poludniu rower.Waruki pogoda mega 4
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 28 Lutego Autor Sympatycy Opublikowano 28 Lutego Jak ktoś chętny na prawie zakończenie sezonu to Niedziela Szczyrk pośmigać na nartach desce . Plan 8:00 rano zostawiamy auta na parkingu przed Szczyrkiem ( buczkowice) z parkingu busy dowożą gratis na stok ( tam i z powrotem) co 20min Jak ktoś chętny dam pinezke do parkingu jak dla mnie parking i dojazd super aby nie pchac sie w korki ( bezpłatny) dalej bus (bezpłatny) +- 6h śmigania po stoku .
Klubowicze AREQ Opublikowano 1 Marca Klubowicze Opublikowano 1 Marca Ja niestety Seba ten tydzień zawalony A za tydzień Kongres w Zakopcu i chyba tam będę miał okazję pośmigać na 🏂
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 2 Marca Autor Sympatycy Opublikowano 2 Marca 7 godzin temu, AREQ napisał(a): Ja niestety Seba ten tydzień zawalony A za tydzień Kongres w Zakopcu i chyba tam będę miał okazję pośmigać na 🏂 Oki. Dzięki za odpowiedź. Czasem tak bywa Ja akurat weekend na luzie to śmigam skorzystać.
Klubowicze BUGI Opublikowano 2 Marca Klubowicze Opublikowano 2 Marca 19 godzin temu, AREQ napisał(a): chyba tam będę miał okazję pośmigać na 🏂 @AREQ Gdzie konkretnie? Ktoś jeszcze chętny? 11 godzin temu, subaru gtb320 napisał(a): śmigam skorzystać Seba jak warunki 🎿?
Klubowicze AREQ Opublikowano 2 Marca Klubowicze Opublikowano 2 Marca Bugi@ zobaczymy co zastaniemy na miejscu w sobotę I zdecydujemy na miejscu
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 2 Marca Autor Sympatycy Opublikowano 2 Marca 2 godziny temu, BUGI napisał(a): @AREQ Gdzie konkretnie? Ktoś jeszcze chętny? Seba jak warunki 🎿? Ludzi nie wiele korków brak .Warunki super choć duża mgła powywyzej 1000m. Słońca nie było z rana dość chłodno. Wszystkie trasy otwarte śniegu ( sztucznoego ) ponad 100cm. Szczyrk bez korków o dziwo na koniec ferii Ale za tydzień jak śnieg się utrzyma to macie warunki super w Pełnym słońcu. Ja za tydzień rower w Szczawnicy
Rekomendowane odpowiedzi