Użytkownicy Nazir Opublikowano 3 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 3 Stycznia Zakupione. Jakie to proste! Oczywiście teraz - jak już wszystko załatwił EndriuBis! Pięknie zrobione, pięknie załatwione ... pięknie dziękuję @EndriuBis 🤝 PS Niechaj zabawa dalej trwa😃
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 7 Stycznia Autor Użytkownicy+ Opublikowano 7 Stycznia Przypominam się tylko tym co przegapili informacje. Można zamawiać (samodzielnie) "konkursowy" kalendarz na rok 2025 na stronie: https://twojewydruki.pl/kategoria-produktu/kluby/maxi-skuter/
Klubowicze DaniL Opublikowano 7 Stycznia Klubowicze Opublikowano 7 Stycznia Ja właśnie zamówiłem. Dzięki @EndriuBis za ogarnięcie tematu, dobra robota 👍
Klubowicze nietoperz Opublikowano 7 Stycznia Klubowicze Opublikowano 7 Stycznia Kalendarze zamówione!
Użytkownicy Bienias Opublikowano 7 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 7 Stycznia Andrzejku już zamówiłem Dzięki za ogarnięcie tematu 👍
Klubowicze Migu Opublikowano 7 Stycznia Klubowicze Opublikowano 7 Stycznia 6 godzin temu, nietoperz napisał(a): Kalendarze zamówione! Będą na czwartek?
Klubowicze grzybek Opublikowano 7 Stycznia Klubowicze Opublikowano 7 Stycznia U mnie już wisi na swoim miejscu. 😀 I gitara gra.👍
Klubowicze Marzena Opublikowano 8 Stycznia Klubowicze Opublikowano 8 Stycznia W dniu 3.01.2025 o 11:32, EndriuBis napisał(a): Od teraz kalendarz na 2025 r można zamawiać na stronie: https://twojewydruki.pl/kategoria-produktu/kluby/maxi-skuter/ W zakładce: Kategorie , Kluby , Maxi Skuter. Kalendarz zaprojektowany przez właściciela sklepu, z moimi uwagami. Pewnie dało by się go zaprojektować lepiej, ale niestety czasu było bardzo mało. 😐 Z ważnych dat, zaznaczone terminy: Burgmania , Suwałki Blues i Wrześniowe Bieszczady. 😀 Dla tych co "przedsiębiorczy" - można brać fakturę 😉 i więcej sztuk 🙃 Szkoda ze nie umieściłeś corocznej Mierzei.
Zoee Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia Super że jest, dziękuję bardzo za poświęcony na to czas i zaangażowanie :) Już zamawiam :)
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 9 Stycznia Autor Użytkownicy+ Opublikowano 9 Stycznia Do mnie kalendarze dotarły wczoraj. Jeden powiesiłem w biurze na eksponowanym miejscu. Pięknie jest, tylko od razu mały zonk 😀 Chłopaki wiedzą że jeżdżę Burgmanem, forum nazywa się Burgmania, a w kalendarzu ........ oglądali i ani jednego Burgmana 🤔 ożeż 😉 No nic. Trzeba brać się do roboty, a dokładniej to do robienia zdjęć 🙃 2
Użytkownicy Bienias Opublikowano 9 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 9 Stycznia Ja swój kalendarz odebrałem dzisiaj . Faktycznie jest bardzo ładny i też wisi na eksponowanym miejscu ale pomyślałem to samo co Ty Andrzejku , gdzie jest zdjęcie jakiegoś Burgmana 😒
Użytkownicy Nazir Opublikowano 9 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 9 Stycznia 11 godzin temu, EndriuBis napisał(a): Pięknie jest, tylko od razu mały zonk 😀 Chłopaki wiedzą że jeżdżę Burgmanem, forum nazywa się Burgmania, a w kalendarzu ........ oglądali i ani jednego Burgmana 🤔 ożeż 😉 🤔 Tak to bywa, że "zonki" się zdarzają🤷♂️😜 Kalendarz dotarł i już wisi - dzięki jeszcze raz @EndriuBis😃
GadekW Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Trzeba brać udział w fajnej zabawie. Uważajcie, bo klub zmieni się w X-ADVmania.😀 Kalendarz zamówiony, dzięki za przygotowanie. Dobra robota.😀👍
Klubowicze Migu Opublikowano 9 Stycznia Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia Kalendarz na swoim miejscu. Endriu dobra robota. Jurek dzięki. 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 10 Stycznia Autor Użytkownicy+ Opublikowano 10 Stycznia 14 godzin temu, Nazir napisał(a): Tak to bywa, że "zonki" się zdarzają🤷♂️😜 coś tu chyba edytowałeś, ale .... w październiku 2024 wygrałeś, więc Twój Burgman i oczywiście wojewódzkie miasto RZ 😀 będzie w kalendarzu w przyszłym (2026) roku 🙃 w/g regulaminu - powinno być w październiku. A tak po za tym to na przyszły rok jest już chyba dwa wygrane B650 do kalendarza, więc może jeszcze nie wszystko stracone 🤣 @GadekW no co Ci mam powiedzieć 🤔 no trzeba trzeba 😉 1
Klubowicze krzytro Opublikowano 10 Stycznia Klubowicze Opublikowano 10 Stycznia Zapłacone, czekam na przesyłkę
Użytkownicy Nazir Opublikowano 10 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 10 Stycznia 56 minut temu, EndriuBis napisał(a): w październiku 2024 wygrałeś, więc Twój Burgman i oczywiście wojewódzkie miasto RZ 😀 będzie w kalendarzu w przyszłym (2026) roku 🙃 @EndriuBis - nie było tematu. W tym roku w październiku też będzie konkurs! - Ty tylko zadbaj, by wygrał Burgman🤭 Najważniejsza jest zabawa! No i to, że znalazł się ktoś, kto podjął się kontynuować tradycję - bez Twojej inicjatywy nie byłoby żadnego skutera na kalendarzu😉
Klubowicze MAKI Opublikowano 10 Stycznia Klubowicze Opublikowano 10 Stycznia Odebrano Dla mnie się podoba 🤪😁
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 10 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 10 Stycznia Kalendarz prima sort, dotarł bardzo ładnie zapakowany. Dzięki Andrzejku
GadekW Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia W końcu jest. Dziękuję, prezentuje się mega Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Klubowicze Piootr Opublikowano 13 Stycznia Klubowicze Opublikowano 13 Stycznia W dniu 9.01.2025 o 09:58, EndriuBis napisał(a): Do mnie kalendarze dotarły wczoraj. Jeden powiesiłem w biurze na eksponowanym miejscu. Pięknie jest, tylko od razu mały zonk 😀 Chłopaki wiedzą że jeżdżę Burgmanem, forum nazywa się Burgmania, a w kalendarzu ........ oglądali i ani jednego Burgmana 🤔 ożeż 😉 No nic. Trzeba brać się do roboty, a dokładniej to do robienia zdjęć 🙃 Endriu, nic straconego. AN650 zawsze piękny. Aparaty w dłoń i do dzieła. Może ktoś się zdecyduje wyjechać i złapie w pięknym zimowym obrazku Króla maxi skuterów ?
Sympatycy robert1973 Opublikowano 14 Stycznia Sympatycy Opublikowano 14 Stycznia A do mnie chyba nie potrafi trafić😪
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 14 Stycznia Autor Użytkownicy+ Opublikowano 14 Stycznia @robert1973 daj mi więcej danych na priv to może coś pomogę.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 14 Stycznia Klubowicze Opublikowano 14 Stycznia 4 godziny temu, robert1973 napisał(a): A do mnie chyba nie potrafi trafić😪 Może niegodny jesteś kalendarza ze skuterami ? Przez to że jeździsz motocyklem 🤔 🤣
Sympatycy robert1973 Opublikowano 14 Stycznia Sympatycy Opublikowano 14 Stycznia 3 godziny temu, arturo-bb napisał(a): Może niegodny jesteś kalendarza ze skuterami ? Przez to że jeździsz motocyklem 🤔 🤣 Ja niegodny? chyba dlatego że jeżdżę 50ką🤔 🤪,a kalendarz w końcu dotarł i wisi na zacnym miejscu. Cieszy oko i duszę, Endriu dzięki za ogarnięcie "Tematu"
Rekomendowane odpowiedzi