U偶ytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 20 Grudnia 2024 U偶ytkownicy+ Opublikowano 20 Grudnia 2024 Cze艣膰 wszystkim. Mam takie pytanie i propozycje jednocze艣nie. Czy byli by ch臋tni (je艣li tak to prosz臋 si臋 zg艂asza膰 z tym w膮tku bo musz臋 policzy膰 z grubsza - potrzeba ch臋tnych na minimum 20 szt. kalendarzy) na zakup kalendarza ze zdj臋ciami z konkursu na 2025 rok ? Tylko chcia艂em zaproponowa膰 troch臋 inn膮 formu艂臋 - za zgod膮 Administracji oczywi艣cie. A mianowicie jest firma, kt贸ra podejmie si臋 zaprojektowania takiego kalendarza (nie mam w tej firmie 偶adnych udzia艂贸w), a p贸藕niej ten kalendarz b臋dzie dost臋pny u nich na stronie gdzie ka偶dy b臋dzie m贸g艂 go sobie zam贸wi膰 z przesy艂k膮 do siebie. Koszt kalendarza "poziomego", czyli podobny jak by艂 do tej pory wyniesie oko艂o 50,00 z艂 + koszt przesy艂ki. Kalendarza raczej nie uda si臋 ju偶 ogarn膮膰 z starym roku, ale my艣l臋 偶e zaraz na pocz膮tku stycznia b臋dzie gotowy. Kurcze. 馃檭 Chodzi艂o mi o rok 2025 !聽 Kalendarz na rok 2025.聽 Prosz臋 Admina o poprawienie tytu艂u - bo nie mog臋 zrobi膰 drugiego zg艂oszenia.
wuja69 Opublikowano 20 Grudnia 2024 Opublikowano 20 Grudnia 2024 Ciesz臋 si臋 ,偶e chcesz po艣wi臋ci膰 sw贸j czas i jestem za to bardzo wdzi臋czny.1sztuk臋 ch臋tnie z wdzi臋czno艣ci膮 zam贸wi臋. Pozdrawiam.
U偶ytkownicy zicoo62 Opublikowano 20 Grudnia 2024 U偶ytkownicy Opublikowano 20 Grudnia 2024 Jestem na tak - 1 szt.
Klubowicze nietoperz Opublikowano 20 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2024 Super ! Nie wyobra偶am sobie nie mie膰 na 艣cianie naszego kalendarza!聽 Zamawiam聽 Nietoperz 1 szt. Colargol聽 1 szt.
U偶ytkownicy Nazir Opublikowano 20 Grudnia 2024 U偶ytkownicy Opublikowano 20 Grudnia 2024 Szacun EndriuBis馃 Ch臋tnie przytul臋 kolejny kaledarz - 1szt
U偶ytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 20 Grudnia 2024 Autor U偶ytkownicy+ Opublikowano 20 Grudnia 2024 Panowie dzi臋ki za odzew 馃檪 czekamy na jeszcze. Ma艂a UWAGA : Godzin臋 temu, nietoperz napisa艂(a): ....Zamawiam聽聽聽聽 Nietoperz 1 szt.聽聽聽聽 Colargol聽 1 szt.聽 ... Jak wszystko p贸jdzie zgodnie z planem to kalendarze b臋dziecie sobie sami zamawia膰. 馃檪 Ja tylko napisz臋 gdzie i w jaki spos贸b. Na razie "badam rynek"聽 馃槈 1
Klubowicze krzytro Opublikowano 20 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2024 Ja te偶 poprosz臋 1 szt.
U偶ytkownicy+ grzybek Opublikowano 20 Grudnia 2024 U偶ytkownicy+ Opublikowano 20 Grudnia 2024 Dzi臋kuj臋 za inicjatyw臋. Ja tak偶e ch臋tnie przytul臋 1 sztuk臋. 馃槈
Klubowicze Migu Opublikowano 20 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2024 1 sztuk臋 prosz臋.
U偶ytkownicy D艂ugi Opublikowano 21 Grudnia 2024 U偶ytkownicy Opublikowano 21 Grudnia 2024 1 szt poprosz臋聽
Klubowicze DaniL Opublikowano 21 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 21 Grudnia 2024 Ja jestem na tak i jak b臋dzie mo偶liwo艣膰 to napewno zam贸wi臋.
GadekW Opublikowano 21 Grudnia 2024 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Ch臋tnie zanab臋de 1 sztuk臋 jak co roku.
Sympatycy Ta odpowied藕 cieszy si臋 zainteresowaniem. Worlan Opublikowano 22 Grudnia 2024 Sympatycy Ta odpowied藕 cieszy si臋 zainteresowaniem. Opublikowano 22 Grudnia 2024 Widz臋, 偶e trwaj膮 prace nad produkcj膮 kalendarza na 2025 rok. W poprzednich edycjach wsp贸艂pracowa艂em z Arturasem, gdy偶 chyba tylko ja ogarniam skrzynk臋 fotoburgmania@gmail.com , chocia偶 nie tylko ja mam do niej dost臋p 馃槈. Sprawdzi艂em przed chwil膮 zawarto艣膰 i brakuje tam 3 fotek, wys艂a艂em do zainteresowanych pro艣b臋 o przes艂anie brakuj膮cych. Rozumiem, 偶e bierzemy pod uwag臋 tylko 1 miejsca.聽 Chcia艂bym przypomnie膰, 偶e do kalendarza na 2025 rok powinny wej艣膰 foty - wrzesie艅 2023 do sierpie艅 2024. 聽Tak to by艂o robione od 1 edycji.聽 Czekam na brakuj膮ce fotki i jestem do dyspozycji odno艣nie przes艂ania orygina艂贸w dla producenta. 聽 聽 聽 3
Klubowicze Piootr Opublikowano 22 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 22 Grudnia 2024 Hej, dzi臋ki za inicjatyw臋. Ja oczywi艣cie tak偶e pisz臋 si臋 na 1 sztuk臋
Sympatycy robert1973 Opublikowano 26 Grudnia 2024 Sympatycy Opublikowano 26 Grudnia 2024 Jestem ch臋tny 1 szt:)
U偶ytkownicy Bienias Opublikowano 28 Grudnia 2024 U偶ytkownicy Opublikowano 28 Grudnia 2024 R贸wnie偶 i ja jestem ch臋tny na jedn膮 sztuk臋聽
U偶ytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 31 Grudnia 2024 Autor U偶ytkownicy+ Opublikowano 31 Grudnia 2024 Tylko kr贸tka informacja. Zainteresowanych kalendarzem prosz臋 jeszcze o cierpliwo艣膰. Jest szansa 偶e mimo wolnego 1 stycznia do ko艅ca tygodnia uda si臋 dogra膰 temat kalendarza. Dam zna膰 w tym temacie co i jak. 1
U偶ytkownicy+ grzybek Opublikowano 31 Grudnia 2024 U偶ytkownicy+ Opublikowano 31 Grudnia 2024 Ok dzi臋ki. Szampa艅skiej zabawy聽
U偶ytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 3 Stycznia Autor U偶ytkownicy+ Opublikowano 3 Stycznia Od teraz kalendarz na 2025 r mo偶na zamawia膰 na stronie: https://twojewydruki.pl/kategoria-produktu/kluby/maxi-skuter/ W zak艂adce:聽 Kategorie , Kluby ,聽 Maxi Skuter. Kalendarz zaprojektowany przez w艂a艣ciciela sklepu, z moimi uwagami.聽 Pewnie da艂o by si臋 go zaprojektowa膰 lepiej, ale niestety czasu by艂o bardzo ma艂o. 馃槓 Z wa偶nych dat, zaznaczone terminy:聽 Burgmania ,聽 Suwa艂ki Blues i聽 Wrze艣niowe Bieszczady.聽 馃榾 Dla tych co "przedsi臋biorczy" - mo偶na bra膰 faktur臋聽 馃槈 i wi臋cej sztuk 馃檭
Sympatycy Pawe艂JW Opublikowano 3 Stycznia Sympatycy Opublikowano 3 Stycznia 56 minut temu, EndriuBis napisa艂(a): kalendarz na 2025 r Bardzo fajnie wyszed艂, EndriuBis szacun.
wuja69 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Dzi臋kuj臋聽EndriuBis聽za prac臋, kalendarz zam贸wiony :) .
Klubowicze MAKI Opublikowano 3 Stycznia Klubowicze Opublikowano 3 Stycznia Dzi臋ki za ogarni臋cia tematu. Zamawiam u producenta.Pozdrawiam
U偶ytkownicy zicoo62 Opublikowano 3 Stycznia U偶ytkownicy Opublikowano 3 Stycznia Zam贸wiony, zap艂acony. Dzi臋kuj臋 i pozdrawiam
U偶ytkownicy+ grzybek Opublikowano 3 Stycznia U偶ytkownicy+ Opublikowano 3 Stycznia Melduj臋: Zakupiony. Dzi臋ki聽
Rekomendowane odpowiedzi
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj si臋Zaloguj si臋
Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.
Zaloguj si臋