Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 20 Grudnia 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Grudnia 2024 Cześć wszystkim. Mam takie pytanie i propozycje jednocześnie. Czy byli by chętni (jeśli tak to proszę się zgłaszać z tym wątku bo muszę policzyć z grubsza - potrzeba chętnych na minimum 20 szt. kalendarzy) na zakup kalendarza ze zdjęciami z konkursu na 2025 rok ? Tylko chciałem zaproponować trochę inną formułę - za zgodą Administracji oczywiście. A mianowicie jest firma, która podejmie się zaprojektowania takiego kalendarza (nie mam w tej firmie żadnych udziałów), a później ten kalendarz będzie dostępny u nich na stronie gdzie każdy będzie mógł go sobie zamówić z przesyłką do siebie. Koszt kalendarza "poziomego", czyli podobny jak był do tej pory wyniesie około 50,00 zł + koszt przesyłki. Kalendarza raczej nie uda się już ogarnąć z starym roku, ale myślę że zaraz na początku stycznia będzie gotowy. Kurcze. 🙃 Chodziło mi o rok 2025 ! Kalendarz na rok 2025. Proszę Admina o poprawienie tytułu - bo nie mogę zrobić drugiego zgłoszenia.
wuja69 Opublikowano 20 Grudnia 2024 Opublikowano 20 Grudnia 2024 Cieszę się ,że chcesz poświęcić swój czas i jestem za to bardzo wdzięczny.1sztukę chętnie z wdzięcznością zamówię. Pozdrawiam.
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 20 Grudnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 20 Grudnia 2024 Jestem na tak - 1 szt.
Klubowicze nietoperz Opublikowano 20 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2024 Super ! Nie wyobrażam sobie nie mieć na ścianie naszego kalendarza! Zamawiam Nietoperz 1 szt. Colargol 1 szt.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 20 Grudnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 20 Grudnia 2024 Szacun EndriuBis🫡 Chętnie przytulę kolejny kaledarz - 1szt
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 20 Grudnia 2024 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 20 Grudnia 2024 Panowie dzięki za odzew 🙂 czekamy na jeszcze. Mała UWAGA : Godzinę temu, nietoperz napisał(a): ....Zamawiam Nietoperz 1 szt. Colargol 1 szt. ... Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to kalendarze będziecie sobie sami zamawiać. 🙂 Ja tylko napiszę gdzie i w jaki sposób. Na razie "badam rynek" 😉 1
Klubowicze krzytro Opublikowano 20 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2024 Ja też poproszę 1 szt.
Klubowicze grzybek Opublikowano 20 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2024 Dziękuję za inicjatywę. Ja także chętnie przytulę 1 sztukę. 😉
Klubowicze Migu Opublikowano 20 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2024 1 sztukę proszę.
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 21 Grudnia 2024 1 szt poproszę
Klubowicze DaniL Opublikowano 21 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 21 Grudnia 2024 Ja jestem na tak i jak będzie możliwość to napewno zamówię.
GadekW Opublikowano 21 Grudnia 2024 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Chętnie zanabęde 1 sztukę jak co roku.
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Worlan Opublikowano 22 Grudnia 2024 Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 Grudnia 2024 Widzę, że trwają prace nad produkcją kalendarza na 2025 rok. W poprzednich edycjach współpracowałem z Arturasem, gdyż chyba tylko ja ogarniam skrzynkę fotoburgmania@gmail.com , chociaż nie tylko ja mam do niej dostęp 😉. Sprawdziłem przed chwilą zawartość i brakuje tam 3 fotek, wysłałem do zainteresowanych prośbę o przesłanie brakujących. Rozumiem, że bierzemy pod uwagę tylko 1 miejsca. Chciałbym przypomnieć, że do kalendarza na 2025 rok powinny wejść foty - wrzesień 2023 do sierpień 2024. Tak to było robione od 1 edycji. Czekam na brakujące fotki i jestem do dyspozycji odnośnie przesłania oryginałów dla producenta. 3
Klubowicze Piootr Opublikowano 22 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 22 Grudnia 2024 Hej, dzięki za inicjatywę. Ja oczywiście także piszę się na 1 sztukę
Sympatycy robert1973 Opublikowano 26 Grudnia 2024 Sympatycy Opublikowano 26 Grudnia 2024 Jestem chętny 1 szt:)
Użytkownicy Bienias Opublikowano 28 Grudnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 28 Grudnia 2024 Również i ja jestem chętny na jedną sztukę
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 31 Grudnia 2024 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 31 Grudnia 2024 Tylko krótka informacja. Zainteresowanych kalendarzem proszę jeszcze o cierpliwość. Jest szansa że mimo wolnego 1 stycznia do końca tygodnia uda się dograć temat kalendarza. Dam znać w tym temacie co i jak. 1
Klubowicze grzybek Opublikowano 31 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 31 Grudnia 2024 Ok dzięki. Szampańskiej zabawy
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 3 Stycznia Autor Użytkownicy+ Opublikowano 3 Stycznia Od teraz kalendarz na 2025 r można zamawiać na stronie: https://twojewydruki.pl/kategoria-produktu/kluby/maxi-skuter/ W zakładce: Kategorie , Kluby , Maxi Skuter. Kalendarz zaprojektowany przez właściciela sklepu, z moimi uwagami. Pewnie dało by się go zaprojektować lepiej, ale niestety czasu było bardzo mało. 😐 Z ważnych dat, zaznaczone terminy: Burgmania , Suwałki Blues i Wrześniowe Bieszczady. 😀 Dla tych co "przedsiębiorczy" - można brać fakturę 😉 i więcej sztuk 🙃
Sympatycy PawełJW Opublikowano 3 Stycznia Sympatycy Opublikowano 3 Stycznia 56 minut temu, EndriuBis napisał(a): kalendarz na 2025 r Bardzo fajnie wyszedł, EndriuBis szacun.
wuja69 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Dziękuję EndriuBis za pracę, kalendarz zamówiony :) .
Klubowicze MAKI Opublikowano 3 Stycznia Klubowicze Opublikowano 3 Stycznia Dzięki za ogarnięcia tematu. Zamawiam u producenta.Pozdrawiam
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 3 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 3 Stycznia Zamówiony, zapłacony. Dziękuję i pozdrawiam
Klubowicze grzybek Opublikowano 3 Stycznia Klubowicze Opublikowano 3 Stycznia Melduję: Zakupiony. Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi