zaba Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia Żaba, nr na liście 78 prosi o pokój 1-osobowy. Dzięki
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Stycznia Autor Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia 4 minuty temu, zaba napisał(a): Żaba, nr na liście 78 prosi o pokój 1-osobowy 🤣 Ale mnie teraz rozbawiłaś . Jedynki skończyły się po trzech dniach . A pokoje 2 osobowe W dniu 23.12.2024 o 14:55, arturo-bb napisał(a): UWAGA Pokoi 2 osobowych już nie ma. Jak ilość chętnych nie przekroczy 140 to wszyscy będą po dwie osoby. Ale jak będzie więcej zapisanych to możecie mieć gościa 😉 Tak więc pozostaje pok 3 osobowy i dwoje gości
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Stycznia Autor Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia Odpowiedź dałem powyżej. Może jest jakaś para która jest w pok 3 osobowym z którą możesz zamieszkać .Daj znać . A jak nie to tak jak pisałem pok 3 z dwoma osobami możesz sama zaproponować z tych co jeszcze nie zapłacili albo będą według kolejności zgłoszeń.
zaba Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia Ok. Dzięki. Ale mogę wziąć pod uwagę pokój ekonomiczny jako jedynkę 😃😀
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Stycznia Autor Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia 30 minut temu, zaba napisał(a): Ok. Dzięki. Ale mogę wziąć pod uwagę pokój ekonomiczny jako jedynkę 😃😀 Co Autor ma na myśli ????
zaba Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia Wiadomość o pokojach ekonomicznych otrzymałam od kierownika hotelu
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Stycznia Autor Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia Ok wiem o co chodzi Jakoś to dopiszę do listy
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 21 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 21 Stycznia 39 minut temu, arturo-bb napisał(a): Ok wiem o co chodzi Jakoś to dopiszę do listy O i się wydało 🤣 teraz spadnie lawina na pokoje ekonomiczne 🤣😂🤣🛵
Sympatycy PawełJW Opublikowano 21 Stycznia Sympatycy Opublikowano 21 Stycznia Nic się nie wydało, kwatermistrzem jes Arturo-BB a nie kierownik hotelu. Ot to. Dzwonienie do hotelu nic nie pomoże.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Stycznia Autor Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia Lawiny nie będzie . Bo to ostateczna ostateczność . 1
Klubowicze Campto Opublikowano 4 Lutego Klubowicze Opublikowano 4 Lutego Artur, poproszę dla całej naszej gromadki pokój 4-osobowy z dodatkowym łóżeczkiem dla dziecka ( o ile to możliwe). Z góry dziękuję.
Użytkownicy Spider Opublikowano 4 Lutego Użytkownicy Opublikowano 4 Lutego Jestem zapisany i opłacony (144)na zlot po raz pierwszy,nie znam wszystkich reguł kwaterowania.Proszę dokwaterować mnie do kogoś,o ile to możliwe to na niższych piętrach.Pozdrawiam.edwa
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 8 Lutego Użytkownicy Opublikowano 8 Lutego Cześć W związku z tym, że przy mojej deklaracji uczestnictwa w zlocie widnieje adnotacja iż uiściłem opłatę, Bardzo proszę naszego kwatermistrza o dopisanie mnie do pokoju 111. Uzgodnione ze „współspaczami” Dziękuję Pozdrawiam Długi
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 17 Lutego Użytkownicy+ Opublikowano 17 Lutego @arturo-bb królu złoty. Czy w hotelu jest winda ? Może głupie pytanie, ale mamy pokój chyba na 3P 🙃
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 17 Lutego Autor Klubowicze Opublikowano 17 Lutego Kurde zapomniałem napisać. Nie ma i dodatkowo tam była katastrofa budowlana i nawet klatka schodowa się zawaliła. Ale spoko , są drabiny ....... sznurowe. 1
Sympatycy PawełJW Opublikowano 17 Lutego Sympatycy Opublikowano 17 Lutego Krotko mówią buty trekkingowe mile widziane.🤣
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 17 Lutego Użytkownicy+ Opublikowano 17 Lutego Spoko panowie. Wiem gdzie obaj śpicie. Na samym dole. Jak nie damy rady wejść po tych "drabinach sznurowych" to już mam plan gdzie będziemy spać 🤣
Sympatycy PawełJW Opublikowano 17 Lutego Sympatycy Opublikowano 17 Lutego Teraz, EndriuBis napisał(a): Spoko panowie. Wiem gdzie obaj śpicie. Na samym dole. Jak nie damy rady wejść po tych "drabinach sznurowych" to już mam plan gdzie będziemy spać 🤣 Andrzej, Ty to się lepiej martw czy są ręczniki bo już jeden za ręczniki miał ucho oberwane.
Klubowicze JACKM Opublikowano 18 Lutego Klubowicze Opublikowano 18 Lutego 23 godziny temu, PawełJW napisał(a): Andrzej, Ty to się lepiej martw czy są ręczniki bo już jeden za ręczniki miał ucho oberwane. Jak dobrze pamiętam to ręcznikami u Endriu zajmuje się Basia . 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 26 Lutego Użytkownicy+ Opublikowano 26 Lutego W związku z pojawieniem się magicznej adnotacji: 113. GrzechoCnik (piątek)(XL)(zlot zapłacony)(koszulka zapłacona) proszę o dokwaterowanie Kolegi GrzechoCnik-a do pokoju 204.
snajper-psg1 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Jeśli są jakieś pokoje dla niepijących to ja poproszę o dokwaterowanie do takich spokojnych duszyczek, coby mi nikt późnym powrotem nie zakłócał snu. Aczkolwiek nie planuję iść spać po wieczorynce, wiadomo, zlot = 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 11 Marca Użytkownicy+ Opublikowano 11 Marca 7 godzin temu, snajper-psg1 napisał(a): Jeśli są jakieś pokoje dla niepijących to ja poproszę o dokwaterowanie do takich .... chłopie ... tutaj nikt nie pije (w małych ilościach). Naczytałeś się niestworzonych historii 😜 1
Administrator Artix Opublikowano 12 Marca Administrator Opublikowano 12 Marca a mnie nigdzie nie przydzieliłeś pokoju ?
Rekomendowane odpowiedzi