Klubowicze arturo-bb Opublikowano 2 Stycznia Autor Klubowicze Opublikowano 2 Stycznia Zapytam ale chyba tak EDIT @Ravenka sprawdziłem i jest taka możliwość
Klubowicze Ravenka Opublikowano 3 Stycznia Klubowicze Opublikowano 3 Stycznia 21 godzin temu, arturo-bb napisał(a): Zapytam ale chyba tak EDIT @Ravenka sprawdziłem i jest taka możliwość To poproszę o pokój 4 osobowy z 1 dostawką dla numerków 7-11: Ravenka, Lamus, Kudłata, Kudłaty, Diabeł Tasmański. Będziemy w piątek.
megamix Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Cześć Proszę o zakwaterowanie Perła i Megamix jeśli jest dwójka to tam, jeśli nie to widzę pokój nr 300.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Stycznia Autor Klubowicze Opublikowano 7 Stycznia W dniu 9.12.2024 o 11:13, arturo-bb napisał(a): upewnij się, że przy Twoim nicku widnieje adnotacja ZAPŁACONE. Bez tego Twój wpis rezerwacyjny nie będzie brany pod uwagę (nie wystarczy Twoja wiedza, że dokonałeś wpłaty). W dniu 23.12.2024 o 14:55, arturo-bb napisał(a): UWAGA Pokoi 2 osobowych już nie ma. Jak ilość chętnych nie przekroczy 140 to wszyscy będą po dwie osoby. Ale jak będzie więcej zapisanych to możecie mieć gościa 😉 @megamix ja już miałem nadzieję że WSZYSCY przeczytali ze zrozumieniem moje wpisy 🥴
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 8 Stycznia Autor Klubowicze Opublikowano 8 Stycznia 22 godziny temu, megamix napisał(a): Perła i Megamix ...widzę pokój nr 300. Załatwione
pachpach Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Witaj! Możesz przydzielać łóżeczko ! Korytarz nie jest dobrym rozwiązaniem !Ale marudzić nie będę ! Jedynie czego się boję to łóżka piętrowego u góry ,tylko nie mów że trzeba walczyć ze swoimi lękami !
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 9 Stycznia Autor Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia 4 godziny temu, pachpach napisał(a): Jedynie czego się boję to łóżka piętrowego u góry To może jakaś piwnica ? 😜
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 10 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 10 Stycznia Ja poproszę o jakieś łóżeczko, nr zlotowy 97.
MAYOR Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia Witam. Poproszę o pokoik dwuosobowy, Leydy 53, MAYOR 54. Dzięki
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 12 Stycznia Autor Klubowicze Opublikowano 12 Stycznia W dniu 23.12.2024 o 14:55, arturo-bb napisał(a): UWAGA Pokoi 2 osobowych już nie ma. Jak ilość chętnych nie przekroczy 140 to wszyscy będą po dwie osoby. Ale jak będzie więcej zapisanych to możecie mieć gościa 😉 Już od dawna nie ma pokoi 2 osobowych. Tak więc będzie jak powyżej @MAYOR Poza tym czy spełniony jest ten warunek ??????????????????? W dniu 9.12.2024 o 11:13, arturo-bb napisał(a): upewnij się, że przy Twoim nicku widnieje adnotacja ZAPŁACONE. Bez tego Twój wpis rezerwacyjny nie będzie brany pod uwagę (nie wystarczy Twoja wiedza, że dokonałeś wpłaty).
MAYOR Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Warunek jest spełniony, a jeśli nie ma 2-jek to trudno.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 13 Stycznia Autor Klubowicze Opublikowano 13 Stycznia @MAYOR proszę czytać ze zrozumieniem !!!!!!!!!!!!!!!! Warunek jest spełniony ??????????? a QFA jest zaznaczone że ZAPŁACONE ????????? No nie jest . Nie jesteś pierwszy co nie czyta i pewnie nie ostatni ale to jest frustrujące. Dorośli ludzie 🫣
MAYOR Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Wyluzuj i weź na wstrzymanie jak masz takie słabe nerwy. Przeczytałem ale po fakcie.
Klubowicze ziga Opublikowano 13 Stycznia Klubowicze Opublikowano 13 Stycznia 29 minut temu, MAYOR napisał(a): Przeczytałem ale po fakcie. To jak wiesz to nie zwracaj uwagi lub nie sugeruj ... tylko trzeba to przemilczeć
MAYOR Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 7 minut temu, ziga napisał(a): To jak wiesz to nie zwracaj uwagi lub nie sugeruj ... tylko trzeba to przemilczeć Przemilczeć twój komentarz
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 13 Stycznia Autor Klubowicze Opublikowano 13 Stycznia Godzinę temu, MAYOR napisał(a): Przeczytałem ale po fakcie. Radzę bardzo uważać na takie zachowanie . Bo można COŚ podpisać a PO FAKCIE przeczytać że to np weksel albo jakaś inna mina i to już będzie bieda i płacz. Mnie uczono że NAJPIERW czytam POTEM piszę 1
Sympatycy Grzech Opublikowano 13 Stycznia Sympatycy Opublikowano 13 Stycznia Przy moim nicku widzę dopisek "zapłacone", więc uprzejmie proszę o dopisanie mnie - Grzech nr 24 - do ekipy z pokoju 105 (Trebor nr 55 i Patryk nr 68). Dziękuję.
Klubowicze Patryk Opublikowano 15 Stycznia Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia W dniu 13.01.2025 o 16:38, Grzech napisał(a): Przy moim nicku widzę dopisek "zapłacone", więc uprzejmie proszę o dopisanie mnie - Grzech nr 24 - do ekipy z pokoju 105 (Trebor nr 55 i Patryk nr 68). Dziękuję. No i wprosił się na pokoje, ale jak go znam nie z pustymi rękami.😉👍
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 16 Stycznia Autor Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia Pewnie jakąś karmę dla gołębi przywiezie 😉
Sympatycy Ziuta Opublikowano 16 Stycznia Sympatycy Opublikowano 16 Stycznia Widzę, że nasza kasa już doleciała, to poprosimy jakąś ładną dwójeczkę - jeżeli jeszcze są 🤗
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 16 Stycznia Autor Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia W dniu 23.12.2024 o 14:55, arturo-bb napisał(a): UWAGA Pokoi 2 osobowych już nie ma. Jak ilość chętnych nie przekroczy 140 to wszyscy będą po dwie osoby. Ale jak będzie więcej zapisanych to możecie mieć gościa 😉 @Ziuta jest tak jak powyżej
Rekomendowane odpowiedzi