Klubowicze arturo-bb Opublikowano 12 Marca Autor Klubowicze Opublikowano 12 Marca Cierpliwości Właśnie działam 😜
Klubowicze MAKI Opublikowano 17 Marca Klubowicze Opublikowano 17 Marca Arturo-bb Kaska dziś poszła za zlot. Jak by była możliwość to pokój 3 osobowy MAKI,BUGI i Jacek. 👍✌️
Andrzej Balita Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Hej, szukam współlokatorów 😃 Jestem niespożywający🥃 i niepalący 😉 Przyjazd w piątek
Sympatycy Radoslav Opublikowano 24 Marca Sympatycy Opublikowano 24 Marca Larwa i Radoslav, właśnie zapłacone i prosimy o pokoik jak najbliżej Ziuty i Jaca. Dla Larwy oczywiście zestaw wegetariański jak zawsze. Dzięki i do zobaczenia
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 24 Marca Sympatycy Opublikowano 24 Marca W dniu 20.03.2025 o 22:51, Andrzej Balita napisał(a): Hej, szukam współlokatorów 😃 Jestem niespożywający🥃 i niepalący 😉 Przyjazd w piątek Szkoda ze tak późno daleś znać bo już mam kwaterunek. A palenie 😙juz rzuciłem 😔😁 1
Sympatycy PawełJW Opublikowano 24 Marca Sympatycy Opublikowano 24 Marca 9 minut temu, subaru gtb320 napisał(a): juz rzuciłem 😁
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 24 Marca Sympatycy Opublikowano 24 Marca 7 minut temu, PawełJW napisał(a): 😁 ☘️ 😆
Sympatycy PawełJW Opublikowano 24 Marca Sympatycy Opublikowano 24 Marca 39 minut temu, subaru gtb320 napisał(a): ☘️ 😆 Jestem z Ciebie dumny
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 26 Marca Autor Klubowicze Opublikowano 26 Marca W dniu 24.03.2025 o 18:56, Radoslav napisał(a): Larwa i Radoslav, właśnie zapłacone i prosimy o pokoik jak najbliżej Ziuty i Jaca. Dla Larwy oczywiście zestaw wegetariański jak zawsze. Dzięki i do zobaczenia Przeczytaj wiadomość na PW
czadzo Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca Już chciałem szukać pokoju gdzie mogę się dokwaterowac a tu proszę arturo-bb rozwiązał mój dylemat Znalazłem siebie zapisanego w pokoju nr 304Witam współ chrapaczy Ps bardzo proszę by zapisać mój nick w sposób właściwy czyli czadzo przez małe c bo pamiętajcie że skromna ze mnie osoba Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturas Opublikowano 31 Marca Klubowicze Opublikowano 31 Marca Zapłacone, Elutka poz.83 i Arturas poz.84. Prosimy o ulokowanie nas w pokoju 2 os. z widokiem na piękną świętokrzyską okolicę
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 31 Marca Autor Klubowicze Opublikowano 31 Marca W dniu 23.12.2024 o 14:55, arturo-bb napisał(a): UWAGA Pokoi 2 osobowych już nie ma. Jak ilość chętnych nie przkroczy 140 to wszyscy będą po dwie osoby. Ale jak będzie więcej zapisanych to możecie mieć gościa 😉 @arturas chyba coś przegapiłeś 🤣 Teraz to albo w dwie pary (musisz sam się dogadać ) albo losowy współwspacz-chrapacz. Czekam na info
Klubowicze arturas Opublikowano 31 Marca Klubowicze Opublikowano 31 Marca 10 godzin temu, arturo-bb napisał(a): @arturas chyba coś przegapiłeś 🤣 Teraz to albo w dwie pary (musisz sam się dogadać ) albo losowy współwspacz-chrapacz. Czekam na info Poprosimy o 301
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 2 Kwietnia Autor Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia @Puczek odezwij się . Masz wiadomość na PW
MAYOR Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Witam. Mam pytanie, czy jest możliwość zabrania na zlot małego pieska, nie mamy z kim jej zostawić.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Kwietnia Autor Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 29 minut temu, MAYOR napisał(a): czy jest możliwość zabrania na zlot małego pieska, nie mamy z kim jej zostawić. Jest
MAYOR Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Dzięki śliczne. To mnie cieszy, czy mam uiścić jakąś dodatkową opłatą ?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Kwietnia Autor Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 1 godzinę temu, MAYOR napisał(a): czy mam uiścić jakąś dodatkową opłatą ? A nie czytaliśmy wątku zlotowego ??? 🤔 W pierwszym poście wszystko było o tu Miej w kieszeni bo jest opcja że będą gratis 😉
Rekomendowane odpowiedzi