Klubowicze DaniL Opublikowano 1 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 1 Grudnia 2024 Bardzo dziękuję wszystkim za udział w głosowaniu na skuter listopada 2024 i oddane głosy. Zapraszam do udziału w zabawie w kolejnym miesiącu! Dla odświeżenia pamięci ******* REGULAMIN ******** Celem konkursu na "Skuter miesiąca" jest wybranie zdjęcia które zostanie zamieszczone w corocznym kalendarzu klubowym. • Do konkursu można zgłosić własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera, lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela. • Przed umieszczeniem swojego zdjęcia zapoznaj się ze Szczegółami Wątku i Szczegółami Głosowania oraz Wymaganiami Technicznymi >>TUTAJ • W konkursie można uczestniczyć wiele razy, ale fotki nie mogą być powtórnie użyte w kolejnych edycjach. • Zdjęcie zwycięskie lecz niepoprawne technicznie, może wygrać konkurs, ale nie zostanie umieszczone w kalendarzu lub zostanie użyte do dodatkowego kalendarza w pomniejszonej formie. Szczegóły wątku: 1. Na każdy miesiąc powstają 2 tematy: a. Skuter [miesiąca] [rok] - KANDYDATURY; b. Skuter [miesiąca] [rok] - GŁOSOWANIE (+ jawna ankieta). 2. Laureat konkursu z poprzedniego miesiąca zobowiązany jest do założenia powyższych wątków: a. do 5-ego następnego miesiąca wątek na KANDYDATURY b. od 15-ego - wątek na GŁOSOWANIE. c. 15-ego dnia miesiąca zamyka wątek KANDYDATURY, a ostatniego dnia miesiąca wątek GŁOSOWANIE w godz. 10-24 wpisując ostatniego posta >>ZAMKNIĘCIE WĄTKU>> i robi podsumowanie głosowania. d. jeżeli wątki nie zostaną założone w określonym terminie obowiązek ten przejmie ADMIN. 3. Do konkursu mogą być zgłoszone max. 3 fotki spełniające wymagania techniczne, zgłaszając zdjęcie autor automatycznie zgadza się na przekazanie fotek do wykorzystania w kalendarzu. Szczegóły głosowania: 1. W głosowaniu oddajemy jeden głos. Głos oddany na własne zdjęcie jest nieważny 2. Termin głosowania do ostatniego dnia miesiąca. Laureaci 1. i 2. miejsca konkursu miesiąca, po głosowaniu powinni przekazać oryginał zdjęcia w dużej rozdzielczości pod adres e-mail: fotoburgmania@gmail.com - w tytule e-mail'a podać: nick, miejsce w konkursie, miesiąc, rok. oraz przechowywać jego oryginał do czasu edycji klubowego kalendarza.
Klubowicze DaniL Opublikowano 9 Grudnia 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2024 Halo, halo, zachęcam do wstawiania zdjęć do konkursu. Czas do końca tygodnia.
Klubowicze grzybek Opublikowano 9 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2024 Musisz się mocno postarać, bo inicjatywa powstania kalendarza (choćby na 2025) jest martwa.😵 Szkoda byłoby gdyby umarła wieloletnia tradycja, uczestnictwo w zabawie i finalny jej produkt w postaci kalendarzy na dany rok. 😞To także znakomita okazja do zaprezentowania swoich sprzętów, przedstawienia miejsc, w których przebywaliśmy, czy wreszcie wzbogacenia naszych pomieszczeń.👍 Ale nadzieja umiera ostatnia.....
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. DaniL Opublikowano 10 Grudnia 2024 Autor Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 Grudnia 2024 W dniu 9.12.2024 o 07:50, grzybek napisał(a): Musisz się mocno postarać, bo inicjatywa powstania kalendarza (choćby na 2025) jest martwa Rozwiń Hmm, po pierwsze nie bardzo wiem jak ja miałbym się mocniej postarać 🤔 po drugie, z tego co wiem, to kalendarza na 2025 niestety nie będzie. Wynika to z faktu bardzo dużego zaangażowania, nakładu pracy i czasu w przygotowanie, wydanie i rozesłanie kalendarzy, a z drugiej strony jest coraz mniejsze zainteresowanie ze strony forumowiczów. Poniżej małe podsumowanie z ostatnich 10 lat jakie było zainteresowanie: Na rok Chętnych minus Opłaconych 2014 61 1 60 2015 66 66 2016 62 62 2017 49 7 42 2018 49 2 47 2019 40 8 32 2020 39 6 33 2021 39 0 39 2022 brak 0 2023 26 5 21 2024 24 2 22 A może znajdzie się ktoś, kto się podejmie wyzwanie i ogarnie temat kalendarza na 2025? 3
Klubowicze DaniL Opublikowano 11 Grudnia 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2024 Halo halo, niezależnie od kalendarza na 2025, zabawa trwa nadal! Proszę o kandydatury. Ps. i tak zdjęcia z listopada i grudnia trafią ewentualnie do kalendarza na kolejny rok, tj. 2026
Klubowicze grzybek Opublikowano 11 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2024 Trochę to zniechęca.....No cóż zrobić? Wytworzyć własny kalendarz:)
Klubowicze DaniL Opublikowano 17 Grudnia 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Grudnia 2024 No cóż, Migu dzięki za fotę, wychodzi na to, że wygrałeś już przed konkursem 😉 Z uwagi na fakt, że tylko jedna kandydatura się pojawiła, wątku z głosowaniem nie zakładam i proszę tylko Miga, żeby z nowym rokiem założył wątek z kandydaturami na styczeń, żeby zabawa trwała nadal. Kalendarza na 2025 nie ma (choć każdy może swój stworzyć, jest do tego kilka portali), to mam taką nadzieję, że konkurs nie wygaśnie, a nie wykluczone, że kalendarz może się uda stworzyć na kolejny rok i dalsze lata.
Klubowicze grzybek Opublikowano 17 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 17 Grudnia 2024 Migu- gratuluję wygranej konkursowej. Bezapelacyjnej 👍😅. No i pozdrawiam.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 17 Grudnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 17 Grudnia 2024 Gratulacje Migu - jesteś bezkonkurencyjny 💪😄 , piękne pokerowe zagranie👌
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 17 Grudnia 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 17 Grudnia 2024 W dniu 17.12.2024 o 11:39, Nazir napisał(a): ... 💪😄 , piękne pokerowe zagranie👌 Rozwiń Nooo, 😗 a jaka dziwna ta Forza 😉
Użytkownicy tommac Opublikowano 17 Grudnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 17 Grudnia 2024 To nie Forza, ale bardzo dziwny PCX.
Klubowicze Migu Opublikowano 17 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 17 Grudnia 2024 W dniu 17.12.2024 o 06:19, DaniL napisał(a): No cóż, Migu dzięki za fotę, wychodzi na to, że wygrałeś już przed konkursem 😉 Z uwagi na fakt, że tylko jedna kandydatura się pojawiła, wątku z głosowaniem nie zakładam i proszę tylko Miga, żeby z nowym rokiem założył wątek z kandydaturami na styczeń, żeby zabawa trwała nadal. Kalendarza na 2025 nie ma (choć każdy może swój stworzyć, jest do tego kilka portali), to mam taką nadzieję, że konkurs nie wygaśnie, a nie wykluczone, że kalendarz może się uda stworzyć na kolejny rok i dalsze lata. Rozwiń Myślałem że przedłumy czas i ktoś jeszcze dołączy, szkoda by ta zabawa się zakończyła. W dniu 17.12.2024 o 10:03, grzybek napisał(a): Migu- gratuluję wygranej konkursowej. Bezapelacyjnej 👍😅. No i pozdrawiam. Rozwiń W dniu 17.12.2024 o 11:39, Nazir napisał(a): Gratulacje Migu - jesteś bezkonkurencyjny 💪😄 , piękne pokerowe zagranie👌 Rozwiń Jak wyżej. W dniu 17.12.2024 o 12:16, EndriuBis napisał(a): Nooo, 😗 a jaka dziwna ta Forza 😉 Rozwiń W dniu 17.12.2024 o 16:53, tommac napisał(a): To nie Forza, ale bardzo dziwny PCX. Rozwiń To było na szybko ze starego tableta, tam mam trochę startych zdjęć. Panowie zamiast dogadywać proponuje wstawcie ( do 20 grudnia ) jeszcze po jednym zdjęciu (na pewno znajdziecie) i konkurs ruszy będzie na kogo głosować 😉
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 17 Grudnia 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 17 Grudnia 2024 @Migu ja wszystko rozumiem i nie mam za złe. Wręcz przeciwnie. Takich sprzętów jak Silver czy B650 coraz mniej 😊 też szukałem jakiegoś zdjęcia w archiwum ale nic ciekawego nie znalazłem. A swoją drogą może warto zmienić formułę drukowania kalendarza. Na innych forach dogadają się z jakąś konkretną drukarnią online, gdzie kalendarz jest przygotowany do druku i każdy chętny zamawia sobie samemu. Odpada temat pakowania, wysyłki a także robienia listy i zbierania kasy.
Klubowicze grzybek Opublikowano 17 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 17 Grudnia 2024 W dniu 17.12.2024 o 19:14, EndriuBis napisał(a): A swoją drogą może warto zmienić formułę drukowania kalendarza. Na innych forach dogadają się z jakąś konkretną drukarnią online, gdzie kalendarz jest przygotowany do druku i każdy chętny zamawia sobie samemu. Odpada temat pakowania, wysyłki a także robienia listy i zbierania kasy. Rozwiń Good idea!!! 👌
Klubowicze DaniL Opublikowano 18 Grudnia 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Grudnia 2024 UWAGA: Migu, jedyny który zgłosił kandydaturę w terminie zaproponowała, żeby wydłużyć termin: W dniu 17.12.2024 o 17:39, Migu napisał(a): Panowie zamiast dogadywać proponuje wstawcie ( do 20 grudnia ) jeszcze po jednym zdjęciu (na pewno znajdziecie) i konkurs ruszy będzie na kogo głosować 😉 Rozwiń Zgodnie z propozycją przedłużam zgłaszanie kandydatur do końca dnia 20 grudnia 2024 r. Wątek z głosowaniem uruchomię po 20 grudnia. Na zachętę sam dodaję fotkę i proszę o dalsze kandydatury do konkursu. Jak napisał Migu, nie dogadywać tylko wstawiać zdjęcia 😃
Sympatycy robert1973 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Sympatycy Opublikowano 18 Grudnia 2024 W dniu 10.12.2024 o 07:26, DaniL napisał(a): Hmm, po pierwsze nie bardzo wiem jak ja miałbym się mocniej postarać 🤔 po drugie, z tego co wiem, to kalendarza na 2025 niestety nie będzie. Wynika to z faktu bardzo dużego zaangażowania, nakładu pracy i czasu w przygotowanie, wydanie i rozesłanie kalendarzy, a z drugiej strony jest coraz mniejsze zainteresowanie ze strony forumowiczów. Poniżej małe podsumowanie z ostatnich 10 lat jakie było zainteresowanie: Na rok Chętnych minus Opłaconych 2014 61 1 60 2015 66 66 2016 62 62 2017 49 7 42 2018 49 2 47 2019 40 8 32 2020 39 6 33 2021 39 0 39 2022 brak 0 2023 26 5 21 2024 24 2 22 A może znajdzie się ktoś, kto się podejmie wyzwanie i ogarnie temat kalendarza na 2025? Rozwiń Nie wiem o co Ci chodzi z 2022 w tabelce ale....kalendarz był. 1
Klubowicze DaniL Opublikowano 19 Grudnia 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Grudnia 2024 Masz rację, sam mam ten kalendarz. Robiąc zestawienie szukałem wątków z zapisami na kalendarz i jakoś wtedy prostu nie znalazłem, ale już podaję dane, które niestety wpisują się w trend spadkowy 😪 Na rok Chętnych minus Opłaconych 2022 29 4 25 1
Klubowicze grzybek Opublikowano 19 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 19 Grudnia 2024 Może razem wzbudzimy apel współczulny o prace nad kalendarzem 2025😵
Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Artix Opublikowano 20 Grudnia 2024 Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 Grudnia 2024 Czy ma ktoś wszystkie zdjęcia które wygrały dany miesiąc w dużym (oryginalnym formacie) ? jeśli tak to niech wrzuci paczkę ZIP z fotami. Co roku miałem kalendarz ze skuterami w pracy gdzie zawsze byłem z niego dumny, nie może go zabraknąć. W sieci jest trochę firm które drukują personalizowane kalendarze, może nie będzie idealne spersonalizowany, a może jednak uda się taki zrobić, ale ja nie wyobrażam sobie żeby zabrakło na mojej ścianie w pracy takiego kalendarza 3
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 20 Grudnia 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Grudnia 2024 W dniu 20.12.2024 o 14:40, Artix napisał(a): Czy ma ktoś wszystkie zdjęcia które wygrały dany miesiąc w dużym (oryginalnym formacie) ?...... Rozwiń Zobacz tutaj Kalendarze 2025
Rekomendowane odpowiedzi