Elvis Opublikowano 1 Listopada 2024 Opublikowano 1 Listopada 2024 Miesiąc listopad uważam za otwarty ... LwG ✋
cris76 Opublikowano 4 Listopada 2024 Opublikowano 4 Listopada 2024 O ile temperatury i aura pozwolą, melduję się. Póki co aura w miarę łaskawa więc parę kilometrów zawsze wpadnie
Klubowicze bilety Opublikowano 8 Listopada 2024 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2024 W dniu 1.11.2024 o 09:15, Bob napisał(a): Zapraszam Boguś u mnie nie działa, proszę o inną formę zaproszenia. Nie wiem gdzie i na którą mam być. 4 minuty temu, bilety napisał(a): Boguś u mnie nie działa, proszę o inną formę zaproszenia. Nie wiem gdzie i na którą mam być. https://mototour.pl/zloty/imprezy-2024/342-listopad-nov-2024/4474-xiv-motocyklowa-parada-niepodleglosci-pojezierze-drawskie#close
Klubowicze bilety Opublikowano 10 Listopada 2024 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2024 W dniu 8.11.2024 o 13:09, bilety napisał(a): super Maszty z flagami zamontowane, jest zimno to nic żeby tylko za dużo nie padało. 1
cris76 Opublikowano 12 Listopada 2024 Opublikowano 12 Listopada 2024 Hejka. Ja tym razem na lokalnej paradzie. Temperatura z rana (9.30-2 stopnie), skutecznie mnie zniechęciła. W południe w Koszalinie było koło 5 stopni..... Marek, szacun.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 22 Listopada 2024 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2024 Listopad za oknem, szaro, buro i ponuro, więc znalazłem wolne 15 godzin i skleciłem pierwszą część z czerwcowej wyprawy... 1
Klubowicze grzybek Opublikowano 22 Listopada 2024 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2024 Sławek, no nareszcie. Bo już Ci chciałem wysłać OT😅. Uraczyłeś mnie tą pierwszą częścią i zaraz sobie przypomniałem jak na bieżąco Tobie w ten czerwcowy czas dopingowałem w samotnej! podróży. Faktem jest ,że w IT jest najwięcej fotoradarów (ok. 8 tys) i jak zauważyłeś ukryte nawet w zdezelowanych plastikowych obudowach....Mi tam na miejscu pomagał Janosik- świetnie się sprawdzał (czego nie mogę mówić o Rumunii). Pozdrawiam , no i oczywista czekam na kolejną część videorelacji 😁 1
Rekomendowane odpowiedzi