Użytkownicy sławek1 Opublikowano 31 Października 2024 Użytkownicy Opublikowano 31 Października 2024 2
Krzynio66 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 coraz nowsze i piekniejsze
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 31 Października 2024 Autor Użytkownicy Opublikowano 31 Października 2024 https://www.facebook.com/share/v/1AnibMvpoH/?mibextid=UalRPS
Klubowicze grzybek Opublikowano 31 Marca Klubowicze Opublikowano 31 Marca T max AD 2025 https://motogen.pl/yamaha-tmax-tech-max-2025-wiecej-luksusu-w-sportowym-skuterze-dane-zdjecia-opis-nowosc-2025/
stics Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Siedziałem teraz na T-maxie na targach, jest mniej wygodny od C650 GT, tu gdzie stopy opieramy pod kątem są dziwne kanty, które wbijają się w łydki, przekrok jest za szeroki na dole. Ogólnie taki mały się wydaje.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 1 Kwietnia Użytkownicy+ Opublikowano 1 Kwietnia No bez przesady. GT jest większy nawet od B650. Co tu porównywać. Być może wersja Sport będzie bardziej to T-Maxa podobna.
Klubowicze grzybek Opublikowano 1 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 6 godzin temu, stics napisał(a): Siedziałem teraz na T-maxie na targach, jest mniej wygodny od C650 GT, tu gdzie stopy opieramy pod kątem są dziwne kanty, które wbijają się w łydki, przekrok jest za szeroki na dole. Ogólnie taki mały się wydaje. Zgadzam się z Tobą, bo miałem oba skutery. Mam taką samą opinię.
Administrator Bomber Opublikowano 2 Kwietnia Administrator Opublikowano 2 Kwietnia To najnowszy na ten rok - zdjęcie z targów. Przekrok i tak węższy niż przed liftem ale i tak poniżej 180 cm wzrostu trzeba się męczyć 😂. Kolorystyka fajna. Zmiany minimalne (plasticzki i frezowany rant felgi). 2
Rekomendowane odpowiedzi