Klubowicze grzybek Opublikowano 22 Października 2024 Klubowicze Opublikowano 22 Października 2024 Już pojawiają się pierwsze przecieki w kwestii organizacji kolejnej 6 edycji Targów motocyklowych Ptak 2025- będą zorganizowane w dniach 14-16 marca 2025r. Jest już wstępnie zakreślony harmonogram przebiegu tej imprezy, lecz co do ostatecznej listy wystawców to jeszcze zbyt wcześnie. Za to już można klepać termin w przyszłorocznym kalendarzu😉 1
Klubowicze grzybek Opublikowano 25 Marca Autor Klubowicze Opublikowano 25 Marca Przypominam zainteresowanym, że już w najbliższy weekend 28-30 marca 25 odbędzie się 6 edycja targów motoryzacyjnych Warsaw Motorcycle Show w Nadarzynie. Na chętnych czekają premiery światowych marek, spotkania z zawodnikami motorsportu i znanymi pasjonatami jednośladów, prezentacje klubów i stowarzyszeń motocyklowych z całego kraju, pokazy stuntu oraz freestyle, a także Mistrzostwa Polski w customizacji Motocykli. Wśród gości znany pasjonat podróżnik Enrico Buscema ( kanał Motorwizja). Katalog wystawców: https://motorcycleshow.pl/katalog-wystawcow/
Użytkownicy Vince Opublikowano 25 Marca Użytkownicy Opublikowano 25 Marca Krzychu, temat był tu omawiany w poprzednich latach. Ci, którzy kupili bilety w okresie około-covidowym nadal kasy nie odyskali. Nie przypadkiem nie ma też żadnych znaczących dealerów czy marek..Na reputację pracuje się latami, a można ją stracić dużo szybciej.Ja mam rzut beretem od Nadarzyna (noooo, może dwa rzuty ;) ), ale od paru lat ignoruję.. 1
Klubowicze grzybek Opublikowano 25 Marca Autor Klubowicze Opublikowano 25 Marca No może bym się przejechał ale jest tylko Harley i ...Junak
Użytkownicy Vince Opublikowano 25 Marca Użytkownicy Opublikowano 25 Marca Chyba widzialem jeszcze Zontesa..Muszę się poprawić, jest także HD i MotorLand na tej liscie.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 25 Marca Użytkownicy Opublikowano 25 Marca 30-stego marca jest cóś jak juś☝️ Pierwsze przekazanie, więc nie wypada tak...😜 🍄🟫 - popraw się ☝️😎
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 25 Marca Klubowicze Opublikowano 25 Marca Z rozpiski wygląda na to, że będzie jeszcze Kawasaki, Bimota, Royal Enfield, Jawa, Ducati, Loncin, Yamaha, CF-Moto, QJ-Moto, Motor-Land, jako przedstawiciel Kymco, Morbidelli i Benelli, Almot, jako przedstawiciel Triumpha, Can-am... Marki poukrywane pod logo dystrybutorów przeważnie... Zapowiada się sporo wystawek, ale Moto Guzzi, coś nie widzę... 1
Klubowicze grzybek Opublikowano 26 Marca Autor Klubowicze Opublikowano 26 Marca W uzupełnieniu- Ptak Warsaw Expo jest zlokalizowane w Nadarzynie przy Alejach Katowickich 62. Bilety na wydarzenie można nabyć online i na miejscu. Jednodniowy bilet kosztuje 79 zł w przedsprzedaży i 120 zł przy zakupie w kasie. Wejściówka na dwa dni to koszt 109 zł. Młodzi (w wieku od 8 do 16 lat) zapłacą jedynie 25 zł, a dzieci do 8. roku życia oraz osoby niepełnosprawne wraz z opiekunem mogą wejść za darmo.
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 26 Marca Użytkownicy Opublikowano 26 Marca Będzie również Monsterbike a oni mają Suzuki🛵 . Chętnie bym popatrzył na nowości , lecz w tym roku inne plany 🛵 Nasz region rozpoczyna sztafetę 😀🛵
Sympatycy Cormoran Opublikowano 27 Marca Sympatycy Opublikowano 27 Marca 11 godzin temu, grzybek napisał(a): W uzupełnieniu- Ptak Warsaw Expo jest zlokalizowane w Nadarzynie przy Alejach Katowickich 62. Bilety na wydarzenie można nabyć online i na miejscu. Jednodniowy bilet kosztuje 79 zł w przedsprzedaży i 120 zł przy zakupie w kasie. Wejściówka na dwa dni to koszt 109 zł. Młodzi (w wieku od 8 do 16 lat) zapłacą jedynie 25 zł, a dzieci do 8. roku życia oraz osoby niepełnosprawne wraz z opiekunem mogą wejść za darmo. Po wejściu na stronę targów i rejestracji przysyłają na e-mail kod QR który po przyjechaniu na targi skanują w recepcji i wystawiają darmowe zaproszenie wejściówkę. Wczoraj tak zrobiłem 😊. Jedyny minus że później będą nękać emailami 🤔
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Marca Administrator Opublikowano 28 Marca Kilka obrazów z dzisiejszego, luźniejszego dnia ... .. ... ... ... 2
dziadzia Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca 23 godziny temu, MariuszBurgi napisał(a): Kilka obrazów z dzisiejszego, luźniejszego dnia ... .. ... ... ... Mariusz a nie wpadł Ci w oko czasami Romet FR 750, chciał bym go zobaczyć na żywo, bo w reklamówkach wygląda kozacko
Klubowicze grzybek Opublikowano 31 Marca Autor Klubowicze Opublikowano 31 Marca Końcowa recenzja targów https://motogen.pl/warsaw-motorcycle-show-czy-ta-impreza-ma-jeszcze-w-ogole-sens/ I jeszcze inna, odmienna recenzja https://motovoyager.net/ekstra/felietony/targi-targi-i-po-targach-moje-wrazenia-po-warsaw-motorcycle-show-2025-felieton-relacja/
Administrator xmarcinx Opublikowano 31 Marca Administrator Opublikowano 31 Marca Ja byłem i dla mnie był sztos. Tyle się napatrzyłem, że aż oczopląsu dostałem. Obejrzałem egzemplarze, których nigdy bym nie miał szans oblookać. Z ludźmi pogadałem, znajomych spotkałem. Co mi tam po opiniach krytycznych jakiegoś gościa. Akurat @Termi_N miał wolny termin i mnie w tłumie wyłowił. Niech mi nikt nie mówi, że lepiej żeby targów nie było niż były.
Rekomendowane odpowiedzi