Klubowicze arturas Opublikowano 16 Października 2024 Klubowicze Opublikowano 16 Października 2024 [Temat z racji słabej frekwencji ODWOŁANY] Zapowiada się piękna najbliższa sobota (19.10.24), bo słońce i temp. ok. 16st. Nie każdemu też będzie dane ruszyć do na ognisko Śląskie w Hutki-Kanki, a szkoda dzionka, aby się nie spotkać Zdjęcie wspominkowe Plan jest taki: spotkanie g.11 na BP, ul. Modlińska 24 przy McD Ruszymy 11.15 trasą malowniczą i raczej spokojną w kierunku ogniska nad rzeką Wkrą - przejazd ok. godziny Miejsce ogniska doprecyzuję, bo mam 3 lokalizacje i chciałbym aby tzw. chrust i kije czekały na nas. Po dograniu szczegółów podam finalną lokalizację i mapkę przejazdu pewnie w piątek Każdy zabiera to co mu pasuje do wrzucenia na kij i na wątrobę. Zapewne będzie jakaś zrzutka symboliczna na drewko do ogniska. Piękna pogoda gwarantowana, więc szabelki w dłoń i na koń! Jak Wam pasuje to się wpisujcie.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 17 Października 2024 Sympatycy Opublikowano 17 Października 2024 No to ja będę 1
Sympatycy Cormoran Opublikowano 17 Października 2024 Sympatycy Opublikowano 17 Października 2024 Kurna chętnych co nie miara 🤣
Klubowicze Piootr Opublikowano 17 Października 2024 Klubowicze Opublikowano 17 Października 2024 Siemka. Zimno 🥶 kruca bomba 💣 . Słońce 🌞 to nie wszystko, ale kombinuję, może się uda, bo mam spotkanie służbowe w kalendarzu na sobotę.
Klubowicze arturas Opublikowano 17 Października 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Października 2024 3 godziny temu, Cormoran napisał(a): Kurna chętnych co nie miara 🤣 Rzeczywiście, jak ma być taka frekwencja to z planu nici i ognisko rozpalę przy chałupie, a rundkę zrobię zapewnę wokół komina
Klubowicze El Diablo Opublikowano 17 Października 2024 Klubowicze Opublikowano 17 Października 2024 Jak imprezka dojdzie do skutku to ja też będę 🛵 To czekamy na więcej zgłoszeń. 😃 1
Sympatycy Cormoran Opublikowano 18 Października 2024 Sympatycy Opublikowano 18 Października 2024 No to ja w takim wypadku poproszę o pinezkę 📌 gdzie to ma się odbyć. Może wpadnę 🤔
Klubowicze El Diablo Opublikowano 18 Października 2024 Klubowicze Opublikowano 18 Października 2024 Czyli z braku chętnych spotkanie anulowane ? trza ogarnąć plan B.
Klubowicze arturas Opublikowano 18 Października 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Października 2024 Myślałem, że przy aż tak sprzyjającej pogodzie będzie nieco większe zainteresowanie wspólną jazdą i spotkaniem w okolicznościach przyrody (jak zwykle co roku w tym czasie, chyba to była jakby "tradycja") Z racji słabej frekwencji odwołuję temat. Panowie @Cormoran @El Diablo jak coś zapraszam do siebie na kawcię, a później na przyjemną traskę po okolicy ze smakowitą niespodzianką. Nie będzie co żałować. Kontakt zakładam, że jeszcze do mnie posiadacie.
Rekomendowane odpowiedzi