Tatko Opublikowano 21 Listopada 2024 Opublikowano 21 Listopada 2024 Jacuś dlaczego tak czarno to przedstawiłeś🥵 przecież to ma być radosny dzień i spotkanie no chyba że o czymś nie wiem.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Listopada 2024 Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2024 Ale na początku zawsze jest radośnie 😉 Gorzej jak się przesadzi
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 21 Listopada 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 21 Listopada 2024 "przesadza" to się małe drzewka 😜 dajcie spokój, bo to śliski temat. Będzie dobrze, będziesz pan zadowolony. PS: Chyba różny "towar" macie na myśli. 🤔 ale ja tam nic nie wiem, ja jeszcze "młody" jestem w dodatku z prowincji 🙃
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 21 Listopada 2024 Sympatycy Opublikowano 21 Listopada 2024 3 godziny temu, Tatko napisał(a): Jędruś a niby czego żal każdy jedzie że swoim Towarem. To mi się trafiło. Nie wiem kto z kim ale niech będzie 🤣. Ale jakosik damy rade nie pierwszy raz . Będzie jak z kawału , ale nie o murzynie 🤔 3 godziny temu, arturo-bb napisał(a): Ale na początku zawsze jest radośnie 😉 Gorzej jak się przesadzi Śpie od ściany 🤣zapomnij o radosci 😂
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 21 Listopada 2024 Sympatycy Opublikowano 21 Listopada 2024 3 godziny temu, arturo-bb napisał(a): 🤣🤣🤣🫠
Klubowicze JACKM Opublikowano 22 Listopada 2024 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2024 Panowie to ma być Świętokrzyskie Spotkanie Opłatkowe . Chyba 😀😁 1
MAYOR Opublikowano 7 Grudnia 2024 Opublikowano 7 Grudnia 2024 My już jesteśmy na miejscu w hotelu. Czekamy na was. 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 7 Grudnia 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 7 Grudnia 2024 Uwaga, uwaga. Płatność za hotel tylko gotówką !
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 7 Grudnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 7 Grudnia 2024 Żal, ale ja już grzecznie w domku (takie okoliczności😪). Podejrzewam, że w niejednym domu, nie będzie takiej atmosfery opłatkowej jak na tej imprezie. B R A W O Paweł Aneta. No i frekwencja wspaniała. Miłej zabawy i do zobaczyska 👍
Klubowicze nietoperz Opublikowano 7 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2024 My również w domu. Dziękujemy organizatorom i wszystkim przybyłym za wspaniałą atmosferę, śmiechy , pogaduchy i życzenia! Pozdrawiamy! Frodka i Nietoperz.
Klubowicze Patryk Opublikowano 7 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2024 Bardzo dziękuję za miłe Spotkanie opłatkowe. Wszystko było super. Brawa i podziękowania dla organizatora, czyli Anety i Pawła 👏👏👏 Dziękuję również czestnikom za miłą atmosferę.
Klubowicze El Diablo Opublikowano 7 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2024 Dzięki Anetce i Pawłowi za bardzo miłe i bogate w smakołyki spotkanie opłatkowe !!! Oby tradycja trwała w nas jak najdłużej 🎄
Klubowicze ziga Opublikowano 8 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2024 Wielkie podziękowanie dla organizatorów spotkania opłatkowe (bez was nie było by tam nas)
Użytkownicy tommac Opublikowano 8 Grudnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 8 Grudnia 2024 Dziękujemy za wspaniale zorganizowane spotkanie opłatkowe.
czadzo Opublikowano 8 Grudnia 2024 Opublikowano 8 Grudnia 2024 Jak Kołdry się za coś biorą to nie ma...... a we wsi Impreza pierwsza klasa. Jak zwykle miło było Was wszystkich zobaczyć. Śmiechu co nie miara.Do zobaczenia na Burgmanii Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy Zenek99 Opublikowano 8 Grudnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 8 Grudnia 2024 My już w domu. Wielkie podziękowania organizatorom za super spotkanie.
Klubowicze .maniek Opublikowano 8 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2024 My już w domku. Dziękujemy za super imprezę i Miłe Towarzystwo.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 8 Grudnia 2024 Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2024 Cormorany wylądowały 😊 Wielkie podziękowania i szacunek dla organizatorów spotkania wigilijnego 👏 Fantastyczna atmosfera i kupa śmiechu jak zwykle z Wami Burgmaniakami 🤣. Dziękujemy wszystkim i do zobaczenia na Burgmanii.
Tatko Opublikowano 8 Grudnia 2024 Opublikowano 8 Grudnia 2024 Anetka PaFeł wielkie dzięki za super imprezę jesteśmy w domku pozdrowienia dla Wszystkich i do zobaczyska następną razą. Jeszcze raz dziękuję. POZDRAWIAMY.
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 8 Grudnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 8 Grudnia 2024 Dzięki wielkie za to, że mogliśmy spotkać się w tak zacnym gronie, wielkie podziękowanie dla gospodarzy za zorganizowanie tak fajnej imprezy. Ja już w domu, statecznie, powoli ale cało.
Rekomendowane odpowiedzi