Klubowicze BUGI Opublikowano 19 Listopada 2024 Klubowicze Opublikowano 19 Listopada 2024 Cześć Pawełku, proszę o dopisanie: Jacek13 barszcz-miruna - hotel BUGI barszcz-miruna - hotel Zapłacone blikiem. 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Listopada 2024 Administrator Opublikowano 19 Listopada 2024 Sytuacja wychodzi na prostą więc... nie mógłbym ominąć tak ważnej okoliczności do spotkania z Wami, dlatego proszę Pawełku o dopisanie do wigilijnej listy. Menu: barszczyk i mirunę. Wy-blikowane. Już się cieszę na to spotkanie ❤️ 1
Sympatycy Grzech Opublikowano 19 Listopada 2024 Sympatycy Opublikowano 19 Listopada 2024 Ja także poproszę o dopisanie do listy uczestników spotkania opłatkowego. Grzech - barszcz + karp. Bez noclegu. Płatność już leci. 1
Sympatycy PawełJW Opublikowano 19 Listopada 2024 Autor Sympatycy Opublikowano 19 Listopada 2024 WSZYSTKIE POKOJE ZAREZERWOWANE!!!
Klubowicze El Diablo Opublikowano 19 Listopada 2024 Klubowicze Opublikowano 19 Listopada 2024 Witam !!! bardzo proszę o dopisanie do listy uczestników wigilijnego spotkania, EL DIABLO MENU :barszczyk i miruna. Kasa poleciała 💰 1
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 19 Listopada 2024 Sympatycy Opublikowano 19 Listopada 2024 Godzinę temu, PawełJW napisał(a): WSZYSTKIE POKOJE ZAREZERWOWANE!!! Dla exstrim zostają namioty 😃 działki na rozbicie nie daleko 🤣. Do zobaczyska na miejscu 😗
Administrator Artix Opublikowano 19 Listopada 2024 Administrator Opublikowano 19 Listopada 2024 Będę i ja więc poproszę barszcz z miruny albo coś w tym stylu 1
Klubowicze Dadzia POLICE Opublikowano 20 Listopada 2024 Klubowicze Opublikowano 20 Listopada 2024 Dzień dobry! Na ostatnią chwilę i jeśli to oczywiście możliwe i znajdzie się dodatkowe krzesło z nakryciem, chciałam zapisać Niemałża Przema. Reflektował by będąc w naszym Super Towarzystwie posilić się grzybową oraz karpiem 😋 Ma wpłacać, da się zrobić..? 1
Sympatycy PawełJW Opublikowano 20 Listopada 2024 Autor Sympatycy Opublikowano 20 Listopada 2024 3 minuty temu, Dadzia POLICE napisał(a): Dzień dobry! Na ostatnią chwilę i jeśli to oczywiście możliwe i znajdzie się dodatkowe krzesło z nakryciem, chciałam zapisać Niemałża Przema. Reflektował by będąc w naszym Super Towarzystwie posilić się grzybową oraz karpiem 😋 Ma wpłacać, da się zrobić..? Załatwione 1
Klubowicze Dadzia POLICE Opublikowano 20 Listopada 2024 Klubowicze Opublikowano 20 Listopada 2024 15 minut temu, PawełJW napisał(a): Załatwione Dziękuję, zapłacone 😗 1
ERMI Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 Jak jedzie Dadzia - muszę być i ja 😉. Znajdzie się coś w okolicy, lokum jakieś, do przenocowania?
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PawełJW Opublikowano 21 Listopada 2024 Autor Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 Listopada 2024 8 godzin temu, ERMI napisał(a): Jak jedzie Dadzia - muszę być i ja 😉. Znajdzie się coś w okolicy, lokum jakieś, do przenocowania? niestety ale moje możliwości noclegowe się już wyczerpały, jeżeli znajdziesz coś na własną rękę to miejsce przy stole oczywiście się znajdzie. LISTA ZAMKNIĘTA Dziękuję wszystkim za chęć udziału w świętokrzyskim spotkaniu opłatkowym. Hotel przyjmuje gości od godziny 12.00-13.00. Śniadanie w niedzielę od godziny 9.00 Na recepcji będzie numer telefonu do Taxi . Do zobaczenia. 3
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 21 Listopada 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 21 Listopada 2024 4 godziny temu, PawełJW napisał(a): ....Hotel przyjmuje gości od godziny 12.00-13.00. Śniadanie w niedzielę od godziny 9.00..... no i pięknie. Właśnie próbowałem zdobyć te informacje z bezpośrednio z hotelu, ale kontakt mailowy słaby 🙄 A wiesz może do której godz. jest doba hotelowa ? 4 godziny temu, PawełJW napisał(a): .....Na recepcji będzie numer telefonu do Taxi ... A Bolty czy inne Ubery na aplikacje u was nie jeżdżą ??
Użytkownicy Vince Opublikowano 21 Listopada 2024 Użytkownicy Opublikowano 21 Listopada 2024 Andrzejku, wrócisz piechotą śpiewając kolędy
Sympatycy PawełJW Opublikowano 21 Listopada 2024 Autor Sympatycy Opublikowano 21 Listopada 2024 13 minut temu, EndriuBis napisał(a): do której godz. jest doba hotelowa ? do 14 14 minut temu, EndriuBis napisał(a): A Bolty czy inne Ubery na aplikacje u was nie jeżdżą ?? nie, ale jedna taryfa starczy
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Listopada 2024 Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2024 4 minuty temu, PawełJW napisał(a): jedna taryfa starczy To chyba będzie autobus. I to ten Londyński
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 21 Listopada 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 21 Listopada 2024 1 godzinę temu, Vince napisał(a): Andrzejku, wrócisz piechotą śpiewając kolędy no to chyba wrócimy razem 😜 z tego co mówi wujek Google to trochę ponad 2 km, damy radę, ale w kierunku na wigilię trochę gorzej, a samochód (skuter ? 🤔) lepiej zostawić przy hotelu. 1 godzinę temu, PawełJW napisał(a): do 14.... kurde, 😵 to jestem w lekkim szoku. Od 12:00 już przyjmują nowych gości, a "starych" jeszcze trzymają do 14:00 ? 😵 chyba że to specjalnie dla nas taki luksus ??
Użytkownicy Vince Opublikowano 21 Listopada 2024 Użytkownicy Opublikowano 21 Listopada 2024 Jędruś damy radę i nie narzekaj. Pamiętaj, że mamy już jednego Marudę na forum. Nawet nicka sobie zmienił..
Sympatycy PawełJW Opublikowano 21 Listopada 2024 Autor Sympatycy Opublikowano 21 Listopada 2024 8 minut temu, EndriuBis napisał(a): 14:00 chyba😂, a co ty w tym pokoju chcesz po śniadaniu robić?
Tatko Opublikowano 21 Listopada 2024 Opublikowano 21 Listopada 2024 Będzie się sexował albo już przestał i dla tego taki marudny.
Sympatycy orzeł Opublikowano 21 Listopada 2024 Sympatycy Opublikowano 21 Listopada 2024 9 minut temu, Tatko napisał(a): Będzie się sexował albo już przestał i dla tego taki marudny. Chyba łonanizowal.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 21 Listopada 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 21 Listopada 2024 "Chopcy" się tak zastanawiam czy "głodnemu chleb na myśli" ? 🤔 czy Wam po prostu żal 😜 4 godziny temu, PawełJW napisał(a): chyba😂, a co ty w tym pokoju chcesz po śniadaniu robić? Paweł, wiesz, ludzi będzie tyle że jak z każdym zamienię tylko 2 słowa to obawiam się że po śniadaniu mogę potrzebować jeszcze chwili na ....... na odpoczynek. A w dodatku dzień wcześniej nocka nie przespana, no bo przecież Mikołaj ma ogłosić "Burgmanię" 😀
Sympatycy PawełJW Opublikowano 21 Listopada 2024 Autor Sympatycy Opublikowano 21 Listopada 2024 32 minuty temu, EndriuBis napisał(a): "Chopcy" się tak zastanawiam czy "głodnemu chleb na myśli" ? 🤔 czy Wam po prostu żal 😜 Paweł, wiesz, ludzi będzie tyle że jak z każdym zamienię tylko 2 słowa to obawiam się że po śniadaniu mogę potrzebować jeszcze chwili na ....... na odpoczynek. A w dodatku dzień wcześniej nocka nie przespana, no bo przecież Mikołaj ma ogłosić "Burgmanię" 😀 Dasz radę, to nie pierwsza twoja nieprzespana noc
Tatko Opublikowano 21 Listopada 2024 Opublikowano 21 Listopada 2024 Jędruś a niby czego żal każdy jedzie że swoim Towarem.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Listopada 2024 Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2024 1 minutę temu, Tatko napisał(a): każdy jedzie że swoim Towarem.
Rekomendowane odpowiedzi