Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. _ANETA_ 80 Opublikowano 8 Grudnia 2024 Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 Grudnia 2024 Kochani serdecznie dziękujemy za Wasze przybycie na spotkanie opłatkowe. Początkowo planowaliśmy kameralne spotkanie, ale dzięki Wam stało się ono wyjątkową, pełną ciepła i radości imprezą. Wasza obecność sprawiła, że ten wieczór na długo pozostanie w naszej pamięci. Dziękujemy za wspólnie spędzony czas i wspaniałą atmosferę! 6
Klubowicze Marzena Opublikowano 8 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2024 Łodziaki wylądowały,serdecznie dziękujemy za miłe toważystwo na spotkaniu opłatkowym. Anetka,Paweł dziękujemy z całego serca za wicht i opierunek jesteście wielcy.🥰
Sympatycy Ziuta Opublikowano 8 Grudnia 2024 Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2024 My też dziękujemy, że wam się chciało zorganizować takie super spotkanie. Szkoda, że nie udało nam się dłużej z wami pobyć. Anetka, Paweł, Marzenka i Tomek dziękuję wam bardzo Do domu dotarliśmy wcześnie, bo kolejna impreza czekała Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2024 Pięknie dziękuję za spotkanie przedświąteczne. W tak licznym gronie super było się spotkać. Aneta, Paweł organizacja prima sort 😁
zaba Opublikowano 8 Grudnia 2024 Opublikowano 8 Grudnia 2024 Bardzo wielkie dzięki za wspaniałe spotkanie. Dla Organizatorów: chylę czoła!!!
Sympatycy Grzech Opublikowano 8 Grudnia 2024 Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2024 Wielkie podziękowania dla organizatorów za wspaniała imprezę, a uczestnikom za możliwość spotkania w tak radosnej atmosferze.
Klubowicze Ewik Opublikowano 8 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2024 Co dobre szybko się kończy, ogromne podziękowania dla organizatorów spotkania i współbiesiadników. Dziękuje za wspaniale spędzony czas w tak cudownej atmosferze. Magicznych i radosnych Świąt życzę 🧑🎄
Klubowicze krzytro Opublikowano 8 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2024 My również dotarliśmy szczęśliwie do domu. Dziękujemy za super imprezę i wspaniałe towarzystwo.
Sympatycy orzeł Opublikowano 8 Grudnia 2024 Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2024 My też dziękujemy za wspólne spotkanie. A szczególnie Dziękujemy organizatorom za ogarnięci imprezy , i przygarnięcie pod swój dach.
Klubowicze BUGI Opublikowano 8 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2024 Rodzinna Wigilia Burgmanii bardzo udana...ale to za słabe określenie... Naprawdę było czuć rodzinną świąteczną atmosferę, dookoła uśmiechnięte twarze, radosne rozmowy aż do bólu brzucha. Aneta, Paweł bardzo dziękuję Wam za przygotowanie spotkania, a wiem, że mieliście co robić. Dziękuję Wszystkim za miło spędzony czas w świątecznej atmosferze i do następnego spotkania!
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 8 Grudnia 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Grudnia 2024 Ja i Basia dotarliśmy do domu nie dawno, bo trochę na około 🙂 @_ANETA_ 80 i @PawełJW duże podziękowania za ogarnięcie wspólnego przedświątecznego spotkania. Atmosfera jak zawsze wspaniała, a śmiechu co niemiara 😀
Klubowicze Iwona666 Opublikowano 8 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2024 Bardzo dziękujemy Anecie i Pawłowi za przygotowanie spotkania wigilijnego. Pozostałym dziękujemy za mile spędzony czas. Fajnie było znowu się z Wami spotkać. Było naprawdę super.
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 9 Grudnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 9 Grudnia 2024 Śpiewaliśmy również na spotkaniu 100 lat na urodziny dla naszego kolegi. A ja sobie przypomniałem, że 7 grudnia 2022 roku zapisałem się do naszej braci i miałem równe 2 latka na tym spotkaniu (tylko nic nie postawiłem 🫢) Wybaczcie!
Klubowicze Piootr Opublikowano 10 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2024 Moi Drodzy. Bardzo dziękuję za spotkanie wigilijne. Jak zawsze miło i sympatycznie spędzony czas. Specjalnie podziękowania dla Anety i Pawła za super organizację imprezy. 1
Klubowicze Piootr Opublikowano 11 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2024 Jeszcze taki short przesyłam wam z tej uroczej imprezy https://youtube.com/shorts/HOJfcJaoFEo?feature=share 2
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2024 Coś nie działa 😒
Klubowicze Piootr Opublikowano 11 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2024 26 minut temu, arturo-bb napisał(a): Coś nie działa 😒 Zobacz teraz
Klubowicze Ewik Opublikowano 12 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 12 Grudnia 2024 13 godzin temu, Piootr napisał(a): Jeszcze taki short przesyłam wam z tej uroczej imprezy https://youtube.com/shorts/HOJfcJaoFEo?feature=share Fajny filmik, dziękuje 😊👍
Rekomendowane odpowiedzi