Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Świętokrzyskie Spotkanie Opłatkowe 2024r.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziękujemy za miłe spotkanie 😀

• Klubowicze
Opublikowano

Łodziaki wylądowały,serdecznie dziękujemy za miłe toważystwo na spotkaniu opłatkowym.

Anetka,Paweł dziękujemy z całego serca za wicht i opierunek jesteście wielcy.🥰

• Sympatycy
Opublikowano

My też dziękujemy, że wam się chciało zorganizować takie super spotkanie. Szkoda, że nie udało nam się dłużej z wami pobyć. Anetka, Paweł, Marzenka i Tomek dziękuję wam bardzo
Do domu dotarliśmy wcześnie, bo kolejna impreza czekała

Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka

• Klubowicze
Opublikowano

Pięknie dziękuję za spotkanie przedświąteczne. W tak licznym gronie super było się spotkać. 

Aneta, Paweł organizacja prima sort 😁

Opublikowano

Bardzo wielkie dzięki za wspaniałe spotkanie. Dla Organizatorów: chylę czoła!!!

• Sympatycy
Opublikowano

Wielkie podziękowania dla organizatorów za wspaniała imprezę, a uczestnikom za możliwość spotkania w tak radosnej atmosferze.

• Klubowicze
Opublikowano

Co dobre szybko się kończy, ogromne podziękowania dla organizatorów spotkania i współbiesiadników. Dziękuje za wspaniale spędzony czas w tak cudownej atmosferze. 

Magicznych i radosnych Świąt życzę 🧑‍🎄

Zawiera obraz:

• Klubowicze
Opublikowano

My również dotarliśmy szczęśliwie do domu. Dziękujemy za super imprezę i wspaniałe towarzystwo. 

• Sympatycy
Opublikowano

My też dziękujemy za wspólne spotkanie.

A szczególnie Dziękujemy  organizatorom za ogarnięci imprezy , i przygarnięcie pod swój dach.

IMG_20241207_210729.jpg

IMG_20241207_210723.jpg

IMG_20241207_210721.jpg

IMG_20241207_210714.jpg

IMG_20241207_210623.jpg

IMG_20241207_210612.jpg

IMG_20241207_210606.jpg

IMG_20241207_164901.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Rodzinna Wigilia Burgmanii bardzo udana...ale to za słabe określenie... Naprawdę było czuć rodzinną świąteczną atmosferę, dookoła uśmiechnięte twarze, radosne rozmowy aż do bólu brzucha. Aneta, Paweł bardzo dziękuję Wam za przygotowanie spotkania, a wiem, że mieliście co robić. Dziękuję Wszystkim za miło spędzony czas w świątecznej atmosferze i do następnego spotkania!

• Użytkownicy+
Opublikowano

Ja i Basia dotarliśmy do domu nie dawno, bo trochę na około 🙂 @_ANETA_ 80 i @PawełJW duże  podziękowania za ogarnięcie wspólnego przedświątecznego spotkania. Atmosfera jak zawsze wspaniała, a śmiechu co niemiara 😀

• Klubowicze
Opublikowano

Bardzo dziękujemy Anecie i Pawłowi za przygotowanie spotkania wigilijnego. Pozostałym dziękujemy za mile spędzony czas. Fajnie było znowu się z Wami spotkać. Było naprawdę super.

• Użytkownicy
Opublikowano

Śpiewaliśmy również na spotkaniu 100 lat na urodziny dla naszego kolegi. A ja sobie przypomniałem, że 7 grudnia 2022 roku zapisałem się do naszej braci i miałem równe 2 latka na tym spotkaniu (tylko nic nie postawiłem 🫢) Wybaczcie!

• Klubowicze
Opublikowano

Moi Drodzy. Bardzo dziękuję za spotkanie wigilijne. Jak zawsze miło i sympatycznie spędzony czas. Specjalnie podziękowania dla Anety i Pawła za super organizację imprezy. 

IMG_3748.jpeg

IMG_3749.jpeg

IMG_3750.jpeg

IMG_3751.jpeg

IMG_3752.jpeg

IMG_3753.jpeg

IMG_3754.jpeg

IMG_3760.jpeg

IMG_3765.jpeg

IMG_3764.jpeg

IMG_3763.jpeg

IMG_3762.jpeg