Klubowicze frodka2 Opublikowano 2 Października 2024 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2024 Witam i zapraszam do zamieszczenia zdjęć w bieżącym miesiącu😀 Zgodnie z regulaminem (jego treść poniżej) proszę o wrzucanie kandydatur na zdjęcie "Skuter października 2024". Regulamin konkursu : Celem konkursu na "Skuter miesiąca" jest wybranie zdjęcia które zostanie zamieszczone w corocznym kalendarzu klubowym. • Do konkursu można zgłosić własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera, lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela. • Przed umieszczeniem swojego zdjęcia zapoznaj się ze Szczegółami Wątku i Szczegółami Głosowania oraz Wymaganiami Technicznymi >>TUTAJ • W konkursie można uczestniczyć wiele razy, ale fotki nie mogą być powtórnie użyte w kolejnych edycjach. • Zdjęcie zwycięskie lecz niepoprawne technicznie, może wygrać konkurs, ale nie zostanie umieszczone w kalendarzu lub zostanie użyte do dodatkowego kalendarza w pomniejszonej formie. Szczegóły wątku: 1. Na każdy miesiąc powstają 2 tematy: a. Skuter [miesiąca] [rok] - KANDYDATURY; b. Skuter [miesiąca] [rok] - GŁOSOWANIE (+ jawna ankieta). 2. Laureat konkursu z poprzedniego miesiąca zobowiązany jest do założenia powyższych wątków: a. do 5-ego następnego miesiąca wątek na KANDYDATURY b. od 15-ego - wątek na GŁOSOWANIE. c. 15-ego dnia miesiąca zamyka wątek KANDYDATURY, a ostatniego dnia miesiąca wątek GŁOSOWANIE w godz. 10-24 wpisując ostatniego posta >>ZAMKNIĘCIE WĄTKU>> i robi podsumowanie głosowania. d. jeżeli wątki nie zostaną założone w określonym terminie obowiązek ten przejmie ADMIN. 3. Do konkursu mogą być zgłoszone max. 3 fotki spełniające wymagania techniczne, zgłaszając zdjęcie autor automatycznie zgadza się na przekazanie fotek do wykorzystania w kalendarzu. Laureaci 1. i 2. miejsca konkursu miesiąca, po głosowaniu powinni przekazać oryginał zdjęcia w dużej rozdzielczości pod adres e-mail: fotoburgmania@gmail.com - w tytule e-mail'a podać: nick, miejsce w konkursie, miesiąc, rok. oraz przechowywać jego oryginał do czasu edycji klubowego. 1
Klubowicze frodka2 Opublikowano 8 Października 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Października 2024 Jaki tu spokój..... Na na na....... 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 13 Października 2024 Użytkownicy Opublikowano 13 Października 2024 To ja zacznę - dzisiejszym porankiem w Rzeszowie😉 2
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 14 Października 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Października 2024 Panowie co jest ? Jutro 15-ty 😵
Klubowicze grzybek Opublikowano 14 Października 2024 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2024 Dzięki za zachęte Ale wydaje mi się, że to zdjęcie było już zgłaszane wcześniej do konkursu innego miesiąca. I tym razem pisze bez uszczypliwosci. No chyba,że mnie pamięć myli. Może zgłoś inną propozycję i wtedy będzie lege artis:). Jest jeszcze czas.
GadekW Opublikowano 14 Października 2024 Opublikowano 14 Października 2024 Wrzucam żeby była konkurencja, bo bardzo słabe zainteresowanie. Większość jeździ, a nie robi fotki Gdzieś w NorwegiiWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Klubowicze grzybek Opublikowano 14 Października 2024 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2024 No i super. Do wyboru muszą być co najmniej dwie fotki 👍
ComoDo Opublikowano 14 Października 2024 Opublikowano 14 Października 2024 To może dorzucimy Bałkany 😉
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 14 Października 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Października 2024 1 godzinę temu, grzybek napisał(a): ...Ale wydaje mi się, że to zdjęcie było już zgłaszane wcześniej ... 🤔 No cóż. Może tak być. 2 godziny temu, grzybek napisał(a): ... I tym razem pisze bez uszczypliwosci... 😁 Ale dobrze że zadziałało pozytywnie 🙂
Klubowicze grzybek Opublikowano 14 Października 2024 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2024 Teraz Frodka prawie możesz modyfikować wątek. Prawie, bo z początkiem 15 dnia. Fajne propozycje...
Kocyk Opublikowano 14 Października 2024 Opublikowano 14 Października 2024 Również Bałkany. Korčula 2024.
Klubowicze DaniL Opublikowano 15 Października 2024 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2024 W dniu 2.10.2024 o 22:01, frodka2 napisał(a): • Przed umieszczeniem swojego zdjęcia zapoznaj się ze Szczegółami Wątku i Szczegółami Głosowania oraz Wymaganiami Technicznymi >>TUTAJ Dobrze by było przeczytać przed wrzuceniem zdjęcia, już w pierwszym wierszu wymagań technicznych jest napisane: Układ poziomy zdjęcia
Klubowicze grzybek Opublikowano 15 Października 2024 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2024 No tak. KOCYKA propozycja tych wymagań technicznych nie spełnia.
Kocyk Opublikowano 15 Października 2024 Opublikowano 15 Października 2024 7 minut temu, grzybek napisał(a): No tak. KOCYKA propozycja tych wymagań technicznych nie spełnia. Tak przepraszam, nie doczytałem. Proszę nie brać pod uwagę mojej propozycji. Jeszcze raz przepraszam.
Klubowicze grzybek Opublikowano 15 Października 2024 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2024 No problem, ja też sie dużo dowiaduję z doczytywania forum. Pozdrawiam Krajana😉
Rekomendowane odpowiedzi