Paul Opublikowano 13 Października 2024 Opublikowano 13 Października 2024 Dzięki raz jeszcze ja już w :) na kwaterze . https://photos.app.goo.gl/RfdAQNZgYdnxXRtV7
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 13 Października 2024 Użytkownicy Opublikowano 13 Października 2024 Ja już też od jakiegoś czasu w domku . Wszystkim dziękuje za mile spędzony czas. Tym co jeszcze nie dojechali życzę suchego asfaltu .
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 13 Października 2024 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 13 Października 2024 Ognisko przeszło do historii. Pogoda na koniec pokazała, że prognozy były trafne. Dziękujemy wszystkim, którzy się nie wystraszyli i przybyli, mam nadzieję, że powroty będą bezpieczne. Na koniec jak zwykle fotki grupowe. 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 13 Października 2024 Użytkownicy Opublikowano 13 Października 2024 Melduję się w MSZ. Ledwo widzę telefon - od Jędrzejowa jazda durch pod oślepiające☀️ Było jak zawsze...💪 Dzięki organizatorom, gospodarzom i całej reszcie za fajne popołudnie👌 Pomiędzy Czajkową a Jędrzejowem się wytnie☝️😜 Ja zapamiętam tylko udany dzień w super towarzystwie! I dołożę parę fotek z dziś I jeszcze z trasy: Nie będę pisał gdzie to, bo może znowu mi się pomyli jak Bodziwoj z Budziwojem🤭 Kto zna temu opis nie potrzebny. A kto nie był - polecam objadówkę👌
Klubowicze ziga Opublikowano 13 Października 2024 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2024 Meldujemy się w domu Mimo lekkiego deszczu z powrotem(a wiatr z boku oraz czoła potężny) warto było was wszystkich zobaczyć i podziękowanie dla organizatorów ogniska Do następnego razu
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 13 Października 2024 Użytkownicy Opublikowano 13 Października 2024 Ja też parę minut po 16 tej w domu. Cztery koła dzisiaj dobry wybór, połowa drogi powrotnej w ścianie deszczu. Pozdrowienia dla uczestników było lux.
Użytkownicy Vince Opublikowano 13 Października 2024 Użytkownicy Opublikowano 13 Października 2024 WPR w domu.Trafiłem na trąbę powietrzną, wszystko latało wszędzie, a ptaki ogonami do przodu.Stałem na poboczu trzymając skuter, żeby go nie zepchnelo do rowu. Ruszyłem, patrzę, drogowskaz na Jędrzejów... myślę sobie - no taaak.. Od Ostrowca Świętokrzyskiego już na suchoDzięki wszystkim uczestnikom i ukłony dla Organizatorów. Do następnego!! 1
Sympatycy PawełJW Opublikowano 13 Października 2024 Sympatycy Opublikowano 13 Października 2024 3 minuty temu, Vince napisał(a): Ruszyłem, patrzę, drogowskaz na Jędrzejów... myślę sobie - no taaak.. A było jechać z nami, miał byś obstawę 🤣 1
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 13 Października 2024 Użytkownicy Opublikowano 13 Października 2024 14 minut temu, Vince napisał(a): WPR w domu. Trafiłem na trąbę powietrzną, wszystko latało wszędzie, a ptaki z ogonami do przodu. Stałem na poboczu trzymając skuter, żeby go nie zepchnelo do rowu. Ruszyłem, patrzę, drogowskaz na Jędrzejów... myślę sobie - no taaak.. Od Ostrowca Świętokrzyskiego już na sucho Dzięki wszystkim uczestnikom i ukłony dla Organizatorów. Do następnego!! Najważniejsze że dotarłeś . Do następnego 🛵 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 13 Października 2024 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2024 A my z @subaru gtb320 już w domu. Pomysł aby przeczekać najgorsze był bardzo dobry. W deszczu tylko 20 minut.a potem już w ładnej pogodzie. Tylko zimno po zmroku. Dziękuję za fajny dzionek. Do zaś
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 13 Października 2024 Użytkownicy Opublikowano 13 Października 2024 42 minuty temu, arturo-bb napisał(a): A my z @subaru gtb320 już w domu. Pomysł aby przeczekać najgorsze był bardzo dobry. W deszczu tylko 20 minut.a potem już w ładnej pogodzie. Tylko zimno po zmroku. Dziękuję za fajny dzionek. Do zaś Jednak dobra aplikacja mapy pogodowej to majątek 👍 Do zobaczyska 🛵
Klubowicze MarP Opublikowano 14 Października 2024 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2024 Dziękujemy organizatorom i wszystkim uczestnikom za wspólnie spędzony czas 🙂👍 Do zobaczenia znów! (za tydzień? 😉)
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 14 Października 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Października 2024 19 godzin temu, Vince napisał(a): ...Trafiłem na trąbę powietrzną ... no i całe szczęście że wszystko się dobrze skończyło. Musisz przejść (ja zresztą też) przyśpieszony kurs u @arturo-bb 🙃 jak czytać apki pogodowe. 19 godzin temu, Vince napisał(a): ... wszystko latało wszędzie, a ptaki ogonami do przodu... a o tym to mi musisz opowiedzieć 🤔 szczególnie o tych ptakach 😜 My na powrocie ( ja z Basią, @Saper i @mussum) wjechaliśmy w strefę mocnego deszczu i w dodatku porywistego wiatru. Na szczęście bez huraganu czy innej trąby powietrznej, ale zimno było sakramencko 😵 no cóż "jesień idzie, nie ma na to rady" 😀 @Paul Dzięki za odwiedziny. 🙂 filmik wspominkowy też fajny. 1
mussum Opublikowano 14 Października 2024 Opublikowano 14 Października 2024 5 godzin temu, EndriuBis napisał(a): My na powrocie ( ja z Basią, @Saper i @mussum) wjechaliśmy w strefę mocnego deszczu i w dodatku porywistego wiatru myślałem, że mi burgmana spod tyłka wywieje;-)🌬️🍂🍂 1
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 14 Października 2024 Użytkownicy Opublikowano 14 Października 2024 Dobrze że nic nikomu się nie przyda żyło i wszyscy bezpiecznie dotarli do miejsc zakwaterowania . 🛵 1
Użytkownicy Vince Opublikowano 14 Października 2024 Użytkownicy Opublikowano 14 Października 2024 a o tym to mi musisz opowiedzieć szczególnie o tych ptakach My na powrocie ( ja z Basią, [mention=6823]Saper[/mention] i [mention=17697]mussum[/mention]) wjechaliśmy w strefę mocnego deszczu i w dodatku porywistego wiatru. Na szczęście bez huraganu czy innej trąby powietrznej, ale zimno było sakramencko no cóż "jesień idzie, nie ma na to rady" [mention=16765]Paul[/mention] Dzięki za odwiedziny. filmik wspominkowy też fajny.Jakbym czytal apki pogodowe to bym do Was wcale nie przyjechał
Użytkownicy Nazir Opublikowano 14 Października 2024 Użytkownicy Opublikowano 14 Października 2024 1 minutę temu, Vince napisał(a): Jakbym czytal apki pogodowe to bym do Was wcale nie przyjechał Dokładnie😁👍
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 14 Października 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Października 2024 12 minut temu, Vince napisał(a): Jakbym czytal apki pogodowe to bym do Was wcale nie przyjechał 10 minut temu, Nazir napisał(a): Dokładnie😁👍 Ja to tam nie wiem. Artur twierdzi że to się jedzie jakoś tak, w lewo (chyba na wschód) , w prawo (pewnie na zachód), potem jeszcze kilka razy zmiana kierunku i słońce ma się zawsze nad głową 😉 a przynajmniej jedzie się bez deszczu 😀 u niego to działa. To jeszcze fotki "zbiorowe" od mojego "młodego". 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 14 Października 2024 Użytkownicy Opublikowano 14 Października 2024 5 godzin temu, EndriuBis napisał(a): i słońce ma się zawsze nad głową 😉 ☝️Tak by było dobrze. Niestety jak oślepia, bo świeci prosto w oczy to deszcz mimo wszystko lepszy🤷 No chyba żeby jechać najpierw w lewo (na południe) potem w prawo (na północ) - czy jakoś tak🤪 No ale po zachodzie już zimno się robi, to by trzeba zamiast na ognisko kierować się "prosto" do domu...🤣🤣🤣 Wszyscy cali i zdrowi dotarli, więc każda technika się sprawdziła💪😉
Użytkownicy Vince Opublikowano 14 Października 2024 Użytkownicy Opublikowano 14 Października 2024 ... Artur twierdzi że to się jedzie jakoś tak, w lewo (chyba na wschód) , w prawo (pewnie na zachód), potem jeszcze kilka razy zmiana kierunku i słońce ma się zawsze nad głową..Nooo, słuchaj go.... i spoznił się pół godziny, mimo że miał 20 km do Czajkowej
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 15 Października 2024 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2024 9 godzin temu, Vince napisał(a): Nooo, słuchaj go.. .. i spoznił się pół godziny, mimo że miał 20 km do Czajkowej Nie pół godziny tylko 4 minuty . Proszę nie siać dezinformacji 😡 I nie spóźnił tylko zrobił efektowne Entrée 😜
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 15 Października 2024 Użytkownicy Opublikowano 15 Października 2024 2 godziny temu, arturo-bb napisał(a): Nie pół godziny tylko 4 minuty . Proszę nie siać dezinformacji 😡 I nie spóźnił tylko zrobił efektowne Entrée 😜 Ale za to wyjechał jako jeden z ostatnich , tak trzymał fason . Do końca 👍 🛵
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Października 2024 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 15 Października 2024 22 godziny temu, mussum napisał(a): myślałem, że mi burgmana spod tyłka wywieje;-)🌬️🍂🍂 Też miałem takie wrażenie, dodatkowo cieszyłem się, że zmieniłem moją decyzję odnośnie wyboru trasy, z dróg bocznych na drogę główna, a i tak miałem pełne portki strachu. Grunt, że wszystko skończyło się dobrze.
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 15 Października 2024 Użytkownicy Opublikowano 15 Października 2024 7 godzin temu, Saper napisał(a): dodatkowo cieszyłem się, że zmieniłem moją decyzję odnośnie wyboru trasy, z dróg bocznych na drogę główna, -Jak wracałem z Robertem to mówił że leje , wieje a Grzegorz i tak pojedzie jakimiś bocznymi 🤣😂🤣 A tu proszę wychodzi na to że - „ nigdy nie mów nigdy „ 🤣🛵
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 15 Października 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Października 2024 Bo na bocznych nie stoją 😄
Rekomendowane odpowiedzi