Laterna Magica Opublikowano 9 Września 2024 Opublikowano 9 Września 2024 Przedstawię się krótko i zwięźle: motocyklista z wieloletnim stażem, miałem wiele różnych sprzętów, ostatnie 13 lat na BMW R1200GS z 2010 roku i R1200C Bond), a rok temu dokupiłem skuter (ale GS i Bond zostają w garażu) ze względów praktycznych czyli jazda po aglomeracji katowickiej. Najpierw Piaggio Medley 125 bo bagażnik pod siedzeniem 38 l, ale trochę słabe, a obecnie Honda ADV350 i jestem bardzo kontent z zakupu. Pozdrawiam forumowiczów :) Piotr
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 9 Września 2024 Klubowicze Opublikowano 9 Września 2024 Podbeskidzie wita
Użytkownicy tommac Opublikowano 9 Września 2024 Użytkownicy Opublikowano 9 Września 2024 Ziemia raciborska wita
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 9 Września 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 9 Września 2024 Witam i pozdrawiam z Rzeszowa. Chociaż ..... A dlaczego witasz się tylko w Śląskim 🤔 😀 my też już po śląsku trochę łapiemy 😜 no i będzie następny "roztomiły" 🤣
DORIS Opublikowano 9 Września 2024 Opublikowano 9 Września 2024 Witam i pozdrawiam z kujawsko pomorskiego
Klubowicze BUGI Opublikowano 10 Września 2024 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2024 Witam z Nieporętu 👊
Klubowicze nietoperz Opublikowano 11 Września 2024 Klubowicze Opublikowano 11 Września 2024 Siemianowice witają!
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 12 Września 2024 Sympatycy Opublikowano 12 Września 2024 Roztomiły wita roztomiłego. Prawie wszystkie posty zaczynam : witejcie roztomili, myślałem że ktoś mnie małpuje. Wychodzi na to że chyba spontanicznie.
Laterna Magica Opublikowano 17 Września 2024 Autor Opublikowano 17 Września 2024 Andrzej to nie było intencjonalne, a witejcie roztomili nie jest opatentowane ;)
Rekomendowane odpowiedzi