Użytkownicy tommac Opublikowano 12 Czerwca Użytkownicy Opublikowano 12 Czerwca Czyli już niedługo.osiàgnież zamierzony cel. Gratulacje
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 12 Czerwca Autor Użytkownicy Opublikowano 12 Czerwca Działamy dalej, dzisiaj pogoda znowu lux lux. Śnieżka zdobyta 💪 Widoki bez komentarza A jutro Wielka Kopa. Pozdrowionka !!! 2
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rafa303 Opublikowano 13 Czerwca Autor Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 Czerwca Tak, ostatnia na tej wycieczce: Wielka Kopa (23-cia zdobyta !). Czas wracać do codzienności i dobrze, bo czuję się troszkę zmęczony a w pracy odpocznę😉 i troszkę kolagenu na zmęczone kolanka Pozdrowienia ! Niech moc będzie z wami 🖖 3
stefanekmac Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca Odpoczywaj. Moje gratulacje za konsekwentne działania.
GrzechoCnik Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca No szacun. My też z lepszą połową od jutra na Kowadle (989m) zaczynamy tydzień w Sudetach - po drodze trochę czeskich Jeseników. To już jej kocówka KGP, jeszcze tylko Rysy w lipcu i finisz. Ja tylko towarzyszę.
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 15 Czerwca Autor Użytkownicy Opublikowano 15 Czerwca W dniu 14.06.2025 o 12:51, GrzechoCnik napisał(a): To już jej kocówka KGP, jeszcze tylko Rysy w lipcu i finisz. Ja tylko towarzyszę. My również, 12-13.07 zorganizowana wyprawa z PTTK do zdobycia pozostałe tzn. Jagodna, Szczeliniec Wielki, Kłodzka Góra i Biskupia Kopa. I pod koniec lipca lub w sierpniu (zależy od pogody), Rysy i finito. A na powrocie do domu w sobotę, zaliczone jeszcze dwie, bo było po drodze. Ale one zaliczamy do diademu - może zrobimy ?. Daje nam na to (z Małgorzatą), czas do końca życia 😁 Pozdrowienia i niech moc będzie z Wami 💪 2
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 16 Lipca Autor Użytkownicy Opublikowano 16 Lipca Tak, tak zbliżam się do końca następne 4 zdobyte ; Jagodna, Kłodzka Góra, Biskupia Kopa i najpiękniejszy w/g nas pod względem atrakcji na szlaku Szczeliniec Wielki. i następna latarnia morska w górach 😃😀😉 Vince wie o co chodzi ! Jeszcze tylko Rysy, jak pogoda dopisze to w następny czwartek atakujemy. Dam znać !. Powodzenia dla wszystkich, niech moc będzie z wami 🖖 1
Użytkownicy Vince Opublikowano 16 Lipca Użytkownicy Opublikowano 16 Lipca A co tam robi zdjęcie latarni znad morza? Pozdrowienia dla Was, super sprawa i niezłe tempo!
Użytkownicy Długi Opublikowano 16 Lipca Użytkownicy Opublikowano 16 Lipca Którym podejściem planujecie wejść na Rysy? Cały czas dopinguje💪 to również i moje klimaty Pozdrawiam
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 16 Lipca Autor Użytkownicy Opublikowano 16 Lipca 8 godzin temu, Vince napisał(a): A co tam robi zdjęcie latarni znad morza? Pozdrowienia dla Was, super sprawa i niezłe tempo! Planowałem w 2 lata, jak się uda to będzie w 11 miesięcy. I to bez wielkiej spiny😜 6 godzin temu, Długi napisał(a): Którym podejściem planujecie wejść na Rysy? Z uwagi na nasz pesel i Małgorzatę 😁 (mnie też) od Słowackiej - bo pierwszy raz. Może kiedyś od naszej.
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 17 Lipca Autor Użytkownicy Opublikowano 17 Lipca 18 godzin temu, Krzynio66 napisał(a): rafa na moto siadaj szkoda sezonu Pragnę tego z całego serca, ale na tej stronie poruszamy inne tematy 😉
GrzechoCnik Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca Trzymam kciuki. Pisz dokładnie o Rysach, bo moja ślubna za tydzień tam startuje. To jej ostatni szczyt.
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 22 Lipca Autor Użytkownicy Opublikowano 22 Lipca W dniu 18.07.2025 o 19:26, GrzechoCnik napisał(a): Pisz dokładnie o Rysach, bo moja ślubna za tydzień tam startuje. To jej ostatni szczyt. 24-go czwartek odpada, z uwagi na prognozy pogody deszcz i burze odwołano wyjście na Rysy przez przewodników tatrzańskich. Kilka lat temu sąsiad z naszego osiedla zginął od porażeniem pioruna (było to głośne nawet w mediach, kilka osób wtedy było poszkodowanych - dlatego mam respekt i poczekam na lepszą pogodę). Spróbuję sam wraz z Małgorzata w sierpniu od strony słowackiej - zobaczymy, aura rządzi. Też mamy ostatni do korony, ale cierpliwie czekamy - może się tak złożyć, że zobaczymy się z Twoją ładniejszą połówką na szlaku 😀. Niech moc będzie z nią 🖖 1
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano wczoraj o 05:48 Autor Użytkownicy Opublikowano wczoraj o 05:48 W dniu 18.07.2025 o 19:26, GrzechoCnik napisał(a): bo moja ślubna za tydzień tam startuje. To jej ostatni szczyt. Była ???
Rekomendowane odpowiedzi