Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 30 Stycznia Autor Użytkownicy Opublikowano 30 Stycznia W dniu 28.01.2025 o 10:11, Długi 1973 napisał(a): „Noga podaje” widzę 😁 Zbieram przy okazji punkty na GOT-ki, mam już brązową. Przy dobrym układzie zdobędę KGP w tym roku, byłoby lux. Zobaczymy 🖖
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rafa303 Opublikowano 28 Lutego Autor Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 Lutego Jestem !. KGP troszkę poczeka. Teraz maszeruje po Beskidzie Żywieckim. Od Kwietnia zaczynam dalej zdobywanie KGP!. Koziarz, wieża widokowa na szczycie. Pogoda wspaniała tylko zamiast śniegu na butach kurz. Przejrzystość powietrza jako taka, coś widać. Ale jak na góry tragedia, brak śniegu - będzie susza w tym roku. 4
Użytkownicy Nazir Opublikowano 28 Lutego Użytkownicy Opublikowano 28 Lutego 1 godzinę temu, Rafa303 napisał(a): tylko zamiast śniegu na butach kurz. Nie chcę umniejszać sukcesów ..aleee... Musisz to Rafa303 powtórzyć w "normalnych" (kiedyś) warunkach pogodowych (śnieg po łokcie🤭)☝️😁 1
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 4 Marca Autor Użytkownicy Opublikowano 4 Marca Mały Szlak Beskidzki c.d. i góra Żar z elektrownią szczytowo-pompową - podziemna jedyna w kraju. Miało być słoneczko ale ie było. Końcem marca zaczynam znowu KGP od Babiej Góry ! 2
stefanekmac Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca Gratuluję. Ja tam byłem. Kolejką ...widoki super.
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rafa303 Opublikowano 29 Marca Autor Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 Marca Dawno mnie nie było !. Tak, 13-ta zdobyta. Diablak 1725 m.n.p.m. 2-go co do wielkości w KGP. O dziwo nie padało i nie wiało, jak na tą porę roku Babia Góra - miłosierna. Na dole lux a na szczycie mgła i g...o widać. Ale po małej przerwie walczę dalej 💪 Widoki lux szkoda, że nadeszła mgła 6
Klubowicze grzybek Opublikowano 29 Marca Klubowicze Opublikowano 29 Marca Spałeś na Markowych Szczawinach? Teraz to hotel a ja pamiętam stare schronisko sprzed pożaru. Tam był klimat... Podobnie się stało na Hali Miziowej
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 30 Marca Autor Użytkownicy Opublikowano 30 Marca 7 godzin temu, grzybek napisał(a): Spałeś na Markowych Szczawinach? Nie to wypad jedniodniowy. Do Babiej Góry mam ok. 120 km
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano Niedziela o 07:15 Autor Użytkownicy Opublikowano Niedziela o 07:15 Wczoraj pogoda była lux i z Gochą zdobyliśmy w jednym dniu dwie : Skrzyczne i Czupel (czyli 14 i 15-ta zdobyta), Widoki wczorajsze zostawiam bez komentarza A to Skrzyczne w drodze na Czupel. Pozdrowienia ! . Następne pod koniec maja - taki cichy plan. 🖖 2
Użytkownicy Nazir Opublikowano Niedziela o 17:23 Użytkownicy Opublikowano Niedziela o 17:23 Fajnie Rafa, że Wam się chce💪 Ale mogłeś też aktywnie 🛵pojeździć😁🤭
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano Poniedziałek o 16:15 Autor Użytkownicy Opublikowano Poniedziałek o 16:15 22 godziny temu, Nazir napisał(a): Ale mogłeś też aktywnie 🛵pojeździć😁🤭 Wiesz, że można zagłaskać kota na śmierć😉. Ktoś wcześniej napisał ''jeszcze się najeździmy''. A inne cele w życiu też ważne. Przyjemność z jazdy też ma być, (wtedy 26-go było dla mnie za zimno), wybrałem inną opcje, nic na siłę ! Pozdro dla Ciebie i dla Wszystkich 🖖 1
Rekomendowane odpowiedzi