stefanekmac Opublikowano 26 Sierpnia 2025 Opublikowano 26 Sierpnia 2025 Ciesz sieze kobieta podziela Twoje zainteresowanie. A trochę Cie pilnuje... Ciesz sieze kobieta podziela Twoje zainteresowanie. A trochę Cie pilnuje...
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rafa303 Opublikowano 26 Października 2025 Autor Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 Października 2025 I dla nas wisienka na torcie, posiedzenie Loży Zdobywców - weryfikacja odbyła się w Szczawnie Zdroju (400 km ode mnie ale warto było), w Teatrze Zdrojowym. Atmosfera zacna. My w oczekiwaniu na sprawdzenie czy w ogóle byliśmy w górach 😉. i po rozmowie z komisją następnie pasowanie i odebranie dyplomu i odznak zdobywców KGP A dzień wcześniej w ramach Diademu Gór Polski zdobyliśmy 3 szczyty tj. Trójgarb, Lesista Wielka i Borowa może nie wysokie bo po ok. 850 m.n.p.m ale podejścia strome. Miało padać ale nam się udało, szkoda że troszkę słoneczka zabrakło bo nasza jesień była by jeszcze ładniejsza ! widok z loży na sprawdzających wiedzę Wiało bardzo ale wypad w Góry Wałbrzyskie i potwierdzenie zdobycia Korony Gór Polskich oraz zdobycie 40 go szczytu do Diademu GP - to cieszy ! 3
Klubowicze kenobi Opublikowano 26 Października 2025 Klubowicze Opublikowano 26 Października 2025 Super.👍
Klubowicze ziga Opublikowano 27 Października 2025 Klubowicze Opublikowano 27 Października 2025 Gratulacje
Użytkownicy Nazir Opublikowano 27 Października 2025 Użytkownicy Opublikowano 27 Października 2025 Gratulacje - tak 3mać💪
Klubowicze DaniL Opublikowano 27 Października 2025 Klubowicze Opublikowano 27 Października 2025 Super wyczyn, gratulacje 👍
Klubowicze nietoperz Opublikowano 27 Października 2025 Klubowicze Opublikowano 27 Października 2025 Gratulacje!
Klubowicze frodka2 Opublikowano 27 Października 2025 Klubowicze Opublikowano 27 Października 2025 Brawo Wy!!!!😀
Krzynio66 Opublikowano 27 Października 2025 Opublikowano 27 Października 2025 gratulacje jestem pod wrazeniem
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 14 Grudnia 2025 Autor Użytkownicy Opublikowano 14 Grudnia 2025 Tak jak wspomniałem bawimy się teraz w Diadem GP (80 sztuk do zdobycia), mam już 43 i dzisiaj ostatnia w tym roku. 2 lata i może ,,łyknę'' wszystkie 😄 Powodzenia dla wszystkich niech moc będzie z Wami 🖖 1
falco Opublikowano 14 Grudnia 2025 Opublikowano 14 Grudnia 2025 Gdy zakładałeś temat, pomyślałem... ocho, kolejny pomysł na hurrra... Tymczasem widzę, że ogromnie się pomyliłem!!! Ponieważ od dzieciaka Rodzicielka zabierała mnie w góry a później sam (choć bez zbierania punktów czy sukcesów) złaziłem* wszystkie polskie góry, to szczerze kibicuję, chylę czoła i cholerrrnie mocno 3mam kciuki za kolejne, udane... szczytowanie! 😎 * Gdy zacząłem jeździć góralami piesze wędrówki się skończyły...
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 15 Grudnia 2025 Autor Użytkownicy Opublikowano 15 Grudnia 2025 W dniu 14.12.2025 o 16:40, falco napisał(a): Gdy zakładałeś temat, pomyślałem... ocho, kolejny pomysł na hurrra... Tymczasem widzę, że ogromnie się pomyliłem!!! Miło było to przeczytać ! Zaczęła to moja ładniejsza połówka (Małgorzata), a ja do niej dołączyłem. A że lubię ogólnie kulturę fizyczną - tak poszło. W przeszłości 12 lat trenowałem piłkę ręczną. Na starsze lata ruch w postaci np. spacerów 😉 po górach dodaje lat życia (mam nadzieję). 1
Rekomendowane odpowiedzi