stefanekmac Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Ciesz sieze kobieta podziela Twoje zainteresowanie. A trochę Cie pilnuje... Ciesz sieze kobieta podziela Twoje zainteresowanie. A trochę Cie pilnuje...
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rafa303 Opublikowano 26 Października Autor Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 Października I dla nas wisienka na torcie, posiedzenie Loży Zdobywców - weryfikacja odbyła się w Szczawnie Zdroju (400 km ode mnie ale warto było), w Teatrze Zdrojowym. Atmosfera zacna. My w oczekiwaniu na sprawdzenie czy w ogóle byliśmy w górach 😉. i po rozmowie z komisją następnie pasowanie i odebranie dyplomu i odznak zdobywców KGP A dzień wcześniej w ramach Diademu Gór Polski zdobyliśmy 3 szczyty tj. Trójgarb, Lesista Wielka i Borowa może nie wysokie bo po ok. 850 m.n.p.m ale podejścia strome. Miało padać ale nam się udało, szkoda że troszkę słoneczka zabrakło bo nasza jesień była by jeszcze ładniejsza ! widok z loży na sprawdzających wiedzę Wiało bardzo ale wypad w Góry Wałbrzyskie i potwierdzenie zdobycia Korony Gór Polskich oraz zdobycie 40 go szczytu do Diademu GP - to cieszy ! 3
Użytkownicy+ grzybek Opublikowano 26 Października Użytkownicy+ Opublikowano 26 Października To gratuluję, brawo Wy👍
Użytkownicy Nazir Opublikowano 27 Października Użytkownicy Opublikowano 27 Października Gratulacje - tak 3mać💪
Użytkownicy Tony Opublikowano 27 Października Użytkownicy Opublikowano 27 Października Moje gratulacje.🙂
Klubowicze DaniL Opublikowano 27 Października Klubowicze Opublikowano 27 Października Super wyczyn, gratulacje 👍
Klubowicze nietoperz Opublikowano 27 Października Klubowicze Opublikowano 27 Października Gratulacje!
Klubowicze frodka2 Opublikowano 27 Października Klubowicze Opublikowano 27 Października Brawo Wy!!!!😀
Użytkownicy tommac Opublikowano 27 Października Użytkownicy Opublikowano 27 Października Szacun dla Was
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 15 godzin temu Autor Użytkownicy Opublikowano 15 godzin temu Tak jak wspomniałem bawimy się teraz w Diadem GP (80 sztuk do zdobycia), mam już 43 i dzisiaj ostatnia w tym roku. 2 lata i może ,,łyknę'' wszystkie 😄 Powodzenia dla wszystkich niech moc będzie z Wami 🖖
falco Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Gdy zakładałeś temat, pomyślałem... ocho, kolejny pomysł na hurrra... Tymczasem widzę, że ogromnie się pomyliłem!!! Ponieważ od dzieciaka Rodzicielka zabierała mnie w góry a później sam (choć bez zbierania punktów czy sukcesów) złaziłem* wszystkie polskie góry, to szczerze kibicuję, chylę czoła i cholerrrnie mocno 3mam kciuki za kolejne, udane... szczytowanie! 😎 * Gdy zacząłem jeździć góralami piesze wędrówki się skończyły...
Rekomendowane odpowiedzi