Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 1 Października 2024 Użytkownicy Opublikowano 1 Października 2024 Pomyśl czy nie lepiej wybrać się na Tarnice zimą, widoki są tam spektakularne przy dobrej pogodzie. Taka moja sugestia. A samo wejście nie jest zbyt wymagające i niebiezpieczne nawet w zimowych warunkach.
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 28 Października 2024 Autor Użytkownicy Opublikowano 28 Października 2024 I jest następna TARNICA pogoda idealna na zdobywanie gór w sobotę padł rekord ilości osób wychodzących (ponad tysiąc sprzedanych biletów), i taka mała atrakcja remont szlaku a pracownicy dowozili kamień w taki sposób widoki przepiękne
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 28 Października 2024 Autor Użytkownicy Opublikowano 28 Października 2024 A w niedziele spacerek Połonina Wetlińska Pozdrowienia dla wszystkich a szczególnie dla Agi,
stefanekmac Opublikowano 28 Października 2024 Opublikowano 28 Października 2024 Miło. Mi dało w kość zejście. Chciałem szybko...
Klubowicze grzybek Opublikowano 28 Października 2024 Klubowicze Opublikowano 28 Października 2024 Och. Na Tarnicy to ja byłem...W 1998r . Szmat czasu upłynęło. Cudne widoki!
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 30 Października 2024 Użytkownicy Opublikowano 30 Października 2024 Super 🤩 cały czas dopinguje 💪 Pozdrawiam
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 30 Października 2024 Autor Użytkownicy Opublikowano 30 Października 2024 W dniu 1.10.2024 o 08:34, Długi 1973 napisał(a): Pomyśl czy nie lepiej wybrać się na Tarnice zimą, widoki są tam spektakularne przy dobrej pogodzie. Taka moja sugestia Od czasu do czasu ''przypinam'' się do grupy ,,Łaziorki Brzesko'' działającej przy PTTK - organizują różne wyjazdy turystyczne z przewodnikiem, w tym także koronę. Płacę tylko pewną kwotę i nie interesuje mnie nic (spanie, wyżywienie, nocleg - super sprawa), teraz wycieczka była 34 osobowa. Dlatego na pewne terminy nie mam wpływu - jesień czy zima. Ale góry jesienią też piękne. 9-10 listopada lecimy : Ślęża, Chełmiec, Waligóra i Wielka Sowa w 2 dni😂 może dam rade. Kupiłem nawet kijki bo przy schodzeniu z większych górek kolanka już bolą 😪. Zdam relację🖖
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 30 Października 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 30 Października 2024 2 godziny temu, Rafa303 napisał(a): ... Ale góry jesienią też piękne. ... jak trafisz na "złotą Polską jesień" to moim zdaniem nie ma nic piękniejszego 😀 powodzenia i wytrwałości 🖕
Krzynio66 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 moc z toba trzymam kciuki
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 11 Listopada 2024 Autor Użytkownicy Opublikowano 11 Listopada 2024 Wracamy na szlaki, pogoda cudna i 9-go zapisałem do kolekcji następne dwa tzn. Ślęża a tu w oddali po prawej ma być Wrocław i Chełmiec a tu mały widok z Chełmca na Ślężę, we mgle
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 11 Listopada 2024 Autor Użytkownicy Opublikowano 11 Listopada 2024 a 10-go następne Waligóra trasa krótka ale przewyższenie ostre i Wielka Sowa a za moimi plecami latarnia morska 😉 Mirek sorki i schodząc z Wielkiej Sowy taki widoczek Niech moc 🖖będzie z Wami. To tak w skrócie, resztę fotek i widoków w mojej pamięci. 1
Krzynio66 Opublikowano 11 Listopada 2024 Opublikowano 11 Listopada 2024 zmeczony ale szczesliwy i ten widok na wroclaw pozdrawiam
Użytkownicy Vince Opublikowano 11 Listopada 2024 Użytkownicy Opublikowano 11 Listopada 2024 Idziecie jak burza.I latarnia zaliczona
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 12 Listopada 2024 Użytkownicy Opublikowano 12 Listopada 2024 A ja w ostatni weekend pozwoliłem sobie zdobyć Śnieżkę. Pogoda przez cały weekend była wymarzona w Sudetach. Słońce, słońce i jeszcze raz słońce Pozdrawiam
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 12 Listopada 2024 Autor Użytkownicy Opublikowano 12 Listopada 2024 32 minuty temu, Długi 1973 napisał(a): A ja w ostatni weekend pozwoliłem sobie zdobyć Śnieżkę. Pogoda przez cały weekend była wymarzona w Sudetach. Słońce, słońce i jeszcze raz słońce Lux, super 👍. Całe nasze południe było w pięknej pogodzie. Właśnie dzisiaj zamówiłem książeczkę do Diademu Polskich Gór - życie pokaże 💪 1
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rafa303 Opublikowano 17 Listopada 2024 Autor Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 Listopada 2024 Sobota, wolne zapowiada się piękna pogoda to pojechałem 11-ta w kolekcji Turbacz. ma być 7-8 stopni, mówili będzie ciepło, mówili a co zastałem od 1/3 górki ale widoki i zdobyta W tym roku chyba koniec, chociaż ....... 3
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rafa303 Opublikowano 6 Stycznia Autor Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 Stycznia Dawno mnie (nas), nie było. Nowy Rok nowe wezwania, 12-sta zdobyta. Lackowa mała bo 997 m.n.p.m. ale na 200 metrach dł. 260 m przewyższenia i to w zimie ! Miałem miejscami dość ale .... 997 tzw policyjna 😉 Tzw. ściana płaczu zdobyta i to w zimie - szacun dla mojej kobiety Małgorzaty 💪 4
Klubowicze grzybek Opublikowano 6 Stycznia Klubowicze Opublikowano 6 Stycznia O widzę profeska- w raczkach. Bezpieczeństwo w górach i to zimą to podstawa. A na Turbaczu to zrobiłem sobie bazę, gdzieś ok 8 lat temu. Jak ten czas zapier.....
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rafa303 Opublikowano 27 Stycznia Autor Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 Stycznia Sobota, bardzo ładnie i Gęsia szyja zdobyta. Nie należy do KGP ale 1500 bez 11 metrów ma. Zakopane koniec stycznia a zima cieniutko😉, widoki lux. o czymś pewnie marzyłem🛵 5
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 28 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 28 Stycznia „Noga podaje” widzę 😁 Tak trzymać 💪
Rekomendowane odpowiedzi