cezzar Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Wg mojej subiektywnej oceny, po kilku dniach spędzonych w Chorwacji, wśród maxiskuterów króluje Yamaha z modelami t-max i x-max. Hondy widziałem mało, raz forze 350, raz czy dwa Adv350. Był też xadv 750 i perełka nie do zobaczenia w PL Sym Maxsym TL501.
tomekstw Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Słońce robi robotę..A co do marek króluje t-max, x-max i nawet dużo forzy 750.
Klubowicze grzybek Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Klubowicze Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Czyli japończyki górą😜
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. cris76 Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Za to kocham ten kraj. Przyszła sobota to dwudziestoparogodzinna jazda do Sutomore w Montenegro z moim T-maxem na przyczepie. Przerobiłem taka formę wakacji w Chorwacji w zeszłym roku i raczej będę to kontynuował a najchętniej bym nie wracał..... 3
cezzar Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Gdyby tak można było nadać swoje moto samolotem. Nie chce mi się jechać tam samochodem a jeszcze przyczepę ciągnąć.
Krzynio66 Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Opublikowano 26 Sierpnia 2024 wole pojechac sam a nie ciagac lawete potem sie smieja ze laweciarze
cris76 Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Po kilkunastu latach eksplorowania Bałkanów motocyklem dojeżdżając tam w ulewach, wiatrach, zimnie ( do Splitu mam 1600 kilometrów) już mi się trochę nie chce. Poza tym poruszanie się Tam ciężkim turystycznym motocyklem nie zawsze jest fajne. T-max wygrywa poręcznością. Na Bałkany od dłuższego czasu wyjeżdżam we wrześniu kiedy wyjedzie większość rodzin z dziećmi - które uwielbiam ale nie tam gdzie wypoczywam. Niejednokrotnie po wyjechaniu ze Sveti Rok na powrocie, temperatura spadła o 10 stopni do 10 co dawało szok termiczny i dyskomfort podróżowania. Puchą nie lubię jeździć ale zdrowy rozsądek-wygoda zwyciężają. Kolejna sprawa, moto jadę dwa dni, puchą dzień, prowadzimy z żoną na zmianę - w większości żona, mnie okrągła kierownica nie bawi. Na miejscu role odwracają się, ja dowodzę, żona korzysta. Ps. niech się śmieją mam to ..... pod ogonkiem. Na miejscu to ja mam z nich bekę. 2
Rekomendowane odpowiedzi