Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Maxi w Chorwacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wg mojej subiektywnej oceny, po kilku dniach spędzonych w Chorwacji, wśród maxiskuterów króluje Yamaha z modelami t-max i x-max. Hondy widziałem mało, raz forze 350, raz czy dwa Adv350. Był też xadv 750 i perełka nie do zobaczenia w PL Sym Maxsym TL501.
IMG_1839.thumb.jpeg.bae3594b61ec78794ec36f6180bb4b81.jpeg

IMG_1836.jpeg

IMG_1841.jpeg

IMG_1837.jpeg

IMG_1835.jpeg

IMG_1838.jpeg

IMG_1840.jpeg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Słońce robi robotę..A co do marek króluje t-max, x-max i nawet dużo forzy 750. fac805f511c5b80e1766e5ca02a25940.jpge85e8b7a42f73744b347a3c7f29fc577.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Czyli japończyki górą😜

Opublikowano

Gdyby tak można było nadać swoje moto samolotem. Nie chce mi się jechać tam samochodem a jeszcze przyczepę ciągnąć. 

Opublikowano

wole pojechac sam a nie ciagac lawete potem sie smieja ze laweciarze

Opublikowano

Po kilkunastu latach eksplorowania Bałkanów motocyklem dojeżdżając tam w ulewach, wiatrach, zimnie ( do Splitu mam 1600 kilometrów) już mi się trochę nie chce. Poza tym poruszanie się Tam ciężkim turystycznym motocyklem nie zawsze jest fajne. T-max wygrywa poręcznością. Na Bałkany od dłuższego czasu wyjeżdżam we wrześniu kiedy wyjedzie większość rodzin z dziećmi - które uwielbiam ale nie tam gdzie wypoczywam.   Niejednokrotnie po wyjechaniu ze Sveti Rok na powrocie, temperatura spadła o 10 stopni do 10 co dawało szok termiczny i dyskomfort podróżowania. Puchą nie lubię jeździć ale zdrowy rozsądek-wygoda zwyciężają. Kolejna sprawa, moto jadę dwa dni, puchą dzień, prowadzimy z żoną na zmianę - w większości żona, mnie okrągła kierownica nie bawi. Na miejscu role odwracają się, ja dowodzę, żona korzysta.

Ps. niech się śmieją mam to ..... pod ogonkiem. Na miejscu to ja mam z nich bekę.