Sympatycy Cormoran Opublikowano 13 Września 2024 Sympatycy Opublikowano 13 Września 2024 35 minut temu, Krzynio66 napisał(a): chcialem sie upewnic pokazywalo mi w wielkopolsce wujek No i dobrze że zapytałeś wujek 🤣. A tak to nie jest najgorzej https://www.meteo.pl/meteogramy jutro sprawdzę i decyzja 🤣
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 13 Września 2024 Sympatycy Opublikowano 13 Września 2024 Andrzeju sorki ale ja odpadam . Mam ponad 500km w jedną stronę a pogoda do d..... .Do zobaczyska innym razem .Pozdrowienia dla Ciebie I Marysi
Tatko Opublikowano 13 Września 2024 Autor Opublikowano 13 Września 2024 Szkoda Seba ale pisze się trudno.😪😪😪
Sympatycy Cormoran Opublikowano 13 Września 2024 Sympatycy Opublikowano 13 Września 2024 Godzinę temu, subaru gtb320 napisał(a): Andrzeju sorki ale ja odpadam . Mam ponad 500km w jedną stronę a pogoda do d..... .Do zobaczyska innym razem .Pozdrowienia dla Ciebie I Marysi No szkoda szkoda ale odległość jest słuszna a pogoda ma być jak widać 😕. Seba ….. odbijemy sobie jeszcze 🤣
Sobier Opublikowano 13 Września 2024 Opublikowano 13 Września 2024 2 godziny temu, Krzynio66 napisał(a): chcialem sie upewnic pokazywalo mi w wielkopolsce wujek Też mi tak pokazało 😂
Sympatycy Cormoran Opublikowano 14 Września 2024 Sympatycy Opublikowano 14 Września 2024 No to z przykrością informujemy że musimy ……. 🤣🤣 już ruszyć 🤣🤣🤣. tak że już jadziem 🤣🤣
Sympatycy orzeł Opublikowano 14 Września 2024 Sympatycy Opublikowano 14 Września 2024 Jest w ogóle kto bo nie wiem czy mam jechać
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 14 Września 2024 Klubowicze Opublikowano 14 Września 2024 A u nas leje i leje 😡
Klubowicze ziga Opublikowano 14 Września 2024 Klubowicze Opublikowano 14 Września 2024 Ale macie pięknie unas leje to delikatnie powiedziane 🚣♂️ że trzeba pomału ponton
Tatko Opublikowano 14 Września 2024 Autor Opublikowano 14 Września 2024 Wszystkim obecnym dziękuję w swoim i Marysi imieniu że byliście I że Wam się chciało. Pozdrawiam i do zobaczyska. 1
Sympatycy Cormoran Opublikowano 14 Września 2024 Sympatycy Opublikowano 14 Września 2024 Cormorany wylądowały, było fajnie, jedzenia i picia to chyba nawet w knajpie takiego nie ma 🤣, o słodkościach nie wspomnę 😉. Pogadaliśmy, pośmialiśmy, pożarliśmy, pochlaliśmy a tera czas na odpoczynek po odpoczynku. Dzięki wszystkim i do następnego. 29 minut temu, Krzynio66 napisał(a): dzieki za milo spedzony czas Wujek 🤣 jak tam ? Dojechałeś bez deszczu ? Bo u nas później walnęło porządnie 😕
czadzo Opublikowano 14 Września 2024 Opublikowano 14 Września 2024 Marysi i Andrzejowi bardzo serdecznie dziękuję za organizację. Teraz trzy dni postu bo Marysia nie zna umiaru Wszystkim uczestnikom tej elitarnej imprezy również bardzo dziękujęJak zawsze kupa śmiechu z naszym specyficznym poczuciem humoru Szykuje już kalesony na Sylwestra Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy orzeł Opublikowano 14 Września 2024 Sympatycy Opublikowano 14 Września 2024 My też dziękujemy za spotkanie i za gościnę na ranczo "U Marysi" 😙 Polecamy się na przyszłość 😁🤪 Aby do sylwestra🥂
Klubowicze .maniek Opublikowano 14 Września 2024 Klubowicze Opublikowano 14 Września 2024 Ja również dziękuję Marysi i Tatkowi za gościnę i mnóstwo jedzenia. Jak zawsze Wszystkim humoru nie brakowało. Ciasta w wykonaniu Marysi palce lizać. Dzięki i do zobaczenia w Sylwestra. 🙈🙈🙈 P.S. Niech żałuję ten kto nie przyjechał. A jest czego.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 14 Września 2024 Sympatycy Opublikowano 14 Września 2024 20.25 w domu. Bardzo dziękuję za super spotkanie, warto trzasnąć 700km w dużym deszczu żeby posiedzieć parę godzin w takim towarzystwie (ubaw po pachy) Marysia Andrzej spotkanie pierwsza klasa, stół się uginał, a placki przepyszne. Dziękuję. 1
Sobier Opublikowano 14 Września 2024 Opublikowano 14 Września 2024 Dzięki Wielkie za zaproszenie i gościnę Marysi i Andrzejowi. Jak zwykle było śmiesznie i smacznie. Kto nie był niech żałuje bo naprawdę jest czego. Do następnego 👌
Krzynio66 Opublikowano 15 Września 2024 Opublikowano 15 Września 2024 wujek mnie zlapalo dwa razy drugi raz sciana deszcze jak dojechalem do domu swiecilo slonce i bylem prawie suchy ale i tak warto bylo do nastepnego marysiu i anrdzejku wielkie wielkie dzieki ps jakas nieprzewidziana kreska sorki
Sympatycy Cormoran Opublikowano 15 Września 2024 Sympatycy Opublikowano 15 Września 2024 W sumie tak paczę na dzisiejszą pogodę to można było wczoraj sobie dojechać na motorku bo było w miarę z rana, zostać i napić się kielonka a dzisiaj wrócić bo też jest w miarę 🤣. Jak by nie było Tatko jest wygrany bo pojechał motorkiem i wrócił motorkiem. 😉 1
Tatko Opublikowano 15 Września 2024 Autor Opublikowano 15 Września 2024 Bo trz mieć wyczucie czasu i pogody a przeca mowiliśmy zostawać ja zostałem i siem nachlałem.🤣🤣🤣 1
Krzynio66 Opublikowano 15 Września 2024 Opublikowano 15 Września 2024 po coli bez cukru mozna miec kaca to fakt
Rekomendowane odpowiedzi