Sympatycy robert1973 Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Sympatycy Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Obiecany "Albumik".... nie będę ukrywał, po "cenzurze" ostało się ok 400 fot z chronologią bywa różnie, ale zostawiłem dane EXIF więc data i miejsce we właściwościach jest. Miłego oglądania i.....wytrwałości 1
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Sympatycy Opublikowano 22 Sierpnia 2024 21 godzin temu, robert1973 napisał(a): Obiecany "Albumik".... nie będę ukrywał, po "cenzurze" ostało się ok 400 fot z chronologią bywa różnie, ale zostawiłem dane EXIF więc data i miejsce we właściwościach jest. Miłego oglądania i.....wytrwałości Robcio super fotki .Żarcie jakoś nie moje klimaty po za sodzonymi .Widoki kultura coś innego niż u Nas . Technicznie widzę że olej sprawdzany i lablica na tyrytytkach mocowana była.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Klubowicze Opublikowano 22 Sierpnia 2024 4 godziny temu, subaru gtb320 napisał(a): lablica na tyrytytkach mocowana była. Ano była bo się urwła 😉
Rekomendowane odpowiedzi