Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy
Opublikowano

Wszystko fajnie ale...

...za dużo zdjęć w pionie! Ja nie wiem jak Arturro to znosi🥴

Oglądam foty na kompie i faktycznie....

Pozdro dla Was i 3mam kciuki za pogodę, widoczki i bezpieczną trasę😉👍

• Użytkownicy
Opublikowano

Super wyprawa, bardzo ładne zdjęcia i rzeczowe opisy. Bawcie się dobrze, ważne, że pogoda dopisuje. Pozdrowienia dla całej ekipy 
LWG 

• Klubowicze
Opublikowano
6 godzin temu, Nazir napisał(a):

...za dużo zdjęć w pionie! Ja nie wiem jak Arturro to znosi

😉👍

Dzielnie 😄

• Klubowicze
Opublikowano

Pogoda super- pełna lampa☀️. Nie wygląda na to, abyście mieli tłok w Wąwozie Bicas, czy na starówce w Sighisoarze. Joasiu, podajesz super rzeczowe informacje w sposób taki fajny do czytania- tak trzymać.👍 Całej ekipie życzę czerpania w pełni z urzekających rumuńskich widoczków😉

• Klubowicze
Opublikowano

Genialne opisy i zdjęcia 😊👍

• Klubowicze
Opublikowano

Suuuuuer.🤩

• Klubowicze
Opublikowano
W dniu 13.08.2024 o 15:19, EndriuBis napisał(a):

Tylko uważajcie na te "URSUS-y" bo tam trochę inaczej wyglądają jak w PL. 🤣 Nie mają silnika tylko zęby i kły 😂

W dniu 13.08.2024 o 15:47, grzybek napisał(a):

Ursus- y maja tez kapsle i są w butelce kol,zielonego. Z lekką goryczką😅

Oba rodzaje wielokrotnie zaliczone 👍

W dniu 13.08.2024 o 19:15, GrzechoCnik napisał(a):

Miło się czyta i ogląda. Poprosimy o jeszcze. I napiszcie skąd wiecie co jecie? Menu w znanym języku czy losujecie potrawy?

Translator gogle

Opublikowano

Wczoraj byliśmy w kopalni w Turda . Na informacji jest żeby sobie zabrać ze sobą wodę i coś ciepłego do ubrania. Wodę można kupić na miejscu za 5 lei . Z tym ubraniem to już zależy od organizmu.  My zabraliśmy kurtki motocyklowe bo i tak nie było miejsca w bagażniku aczkolwiek na miejscu są szafki w których można zostawić np. kask. Kurtka okazała się zbędna po kilku piętrach biegania po schodach . Jak ktoś ma cierpliwość czekania na windę to może mu się kurtka przyda . Z nas się lało dosłownie , a po wyjściu siedzieliśmy przy wentylatorze ze  zraszaczem dobre 20 minut zanim organizm doszedł do normy. Sama kopalnia ... A zresztą nie będę wam spoilerował . Szkoda że wcześniej nie wiedziałem że będziecie w Rumunii w tym samym czasie bo może byśmy się gdzieś spotkali . W czwartek byliśmy na Transalpinie a w piątek na Transfogarskiej i w Turdzie. Na Transalpinie wysprzątali po czwartkowym gradobiciu ? Na drodze było pełno kamieni i błota bo z góry spływały potoki ze wszystkim co wodą porwała. 

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki za cenne informacje ComoDo. Szafki na kask i kurtkę rozwiązują problem

W czwartek przecinaliśmy Transalpinę ale burza minęła nas bokiem. W piątek droga super bez śladów wcześniejszego oberwania chmury.

• Sympatycy
Opublikowano

Noooooo kochani powiem Wam że naprawdę zajefajnie.Śmiem powiedzieć że wyprawa i relacja pierwsza klasa. Zupełnie jak bym tam był.

Brawo 👍

• Administrator
Opublikowano
11 godzin temu, Joasia70 napisał(a):

I na koniec zagadka : gdzie jest naklejka 😏

51248525825fe5ea4323c13283d92203.jpg

11 godzin temu, Joasia70 napisał(a):

Zaczynamy drogę powrotną

Udanego i bezproblemowego powrotu 💪

• Użytkownicy+
Opublikowano

Ojciec Dyrektor - Sokole Oko 🙃 ja tam nie widziałem - ale na moim "srajfonie' to już nie wiele widać 😜

A co do wyprawy. No kurcze, ja (my) byliśmy już dwa razy, ale widzę że w RO jest jeszcze kilka fajnych dróg do przejechania i kilka rzeczy do zobaczenie. Jak podróżnicy dotrą bezpiecznie do domu to może odpowiedzą na kilka dodatkowych pytań.

Od razu może pierwsze i najważniejsze. Co to za "sprzęt" i kto to dźwiga pod kanapą ?? 🤔

Rumunia 2024.jpg

To ma być kawa ala po "grecku" ?

• Klubowicze
Opublikowano

Już na Słowacji

IMG_20240819_115755.jpg

IMG_20240819_115900.jpg

18 minut temu, EndriuBis napisał(a):

🙃 😜

od razu może pierwsze i najważniejsze. Co to za "sprzęt" i kto to dźwiga pod kanapą ?? 

Rumunia 2024.jpg

To a być kawa ala po "grecku" ?

To turystyczny ekspres do kawy, robi pyszne espresso

• Klubowicze
Opublikowano

Bielsko-Biała już w domu o 15,45

Uffffff teraz odpoczynek.

Jak coś to czekam na pytania

• Sympatycy
Opublikowano
1 godzinę temu, arturo-bb napisał(a):

Bielsko-Biała już w domu o 15,45

Uffffff teraz odpoczynek.

Jak coś to czekam na pytania

Przelatywałes w okolicy i na kawę nie wpadłeś.😉 Fajna relacją super foty i dobrze ze szczęśliwie już w domu .👏 Dla was