Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Mam pytanie ? Czy w czasie rejestracji nowego członka można w formularzu zgłoszeniowym w y m u s i ć opcję województwa albo min. gminy miejsca zamieszkania. Bo np. ktoś zgłasza w swojej rejestracji miejsce zamieszka np. Popędzyna (gdzie to jest). Szukając nowych członków i wspólnych z nimi wycieczek z danego województwa miejscowość Popędzyna - nic nikomu nie mówi.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Administrator Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Można wymusić ale to nic nie zmieni. Testowaliśmy to. Każdą rejestrację zatwierdzamy ręcznie i jeśli to nie jest boot - puszczamy konto do aktywności. Jedyne co, to można prosić lub sugerować... dlatego tym postem zasugerujmy aby pilnować rubryki "Miejscowość".
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Autor Użytkownicy Opublikowano 9 Sierpnia 2024 W dniu 9.08.2024 o 07:02, 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 napisał(a): Można wymusić ale to nic nie zmieni. Rozwiń Tak myślałem, niepotrzebnie to pisałem ale dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi