Skocz do zawartości
Forum Burgmania

XVI Mierzeja Wiślana 2024 (reaktywacja V) 04-06 październik 2024

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy
Opublikowano
15 godzin temu, Adik napisał(a):

Takie tam o poranku zmierzchu 8b5cec221dceebaf99f225f414b9dd4f.jpg14cb409a9bc2c1ea30a633176f1c7aa1.jpgc4c21c559303bce767c31b726e7b10e6.jpg

Adik widzę że nie tylko serwis Tmax-ów masz opanowany, lecz również zatrzymanie czasu na nośnikach 😀 Piękne foty 👏

🛵

• Sympatycy
Opublikowano

Cormorany wylądowały 🤣

Dziękujemy za wspaniałą zabawę i super towarzystwo. 
Do następnego. 
Apollo, Agnieszka i dwie małe rojzy bardzo zadowoleni 😊

IMG_4846.jpeg

IMG_4864.jpeg

• Sympatycy
Opublikowano

My też już dojechaliśmy. Impreza super jak zawsze. Ewik i Marzenka dziękujemy i do następnego razu

Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka

• Klubowicze
Opublikowano

Cali i zdrowi dojechaliśmy do domciu. Podziękowania dla Ewika i Marzenki za organizację i za to, że im się chciało.

Podziękowania dla wszystkich uczestników za wspólne pogaduchy, biesiady.

Do następnego.

Opublikowano

I my już w domku.
Dziękujemy za wspaniały czas spędzony z Wami i do następnego razu .fa50afeed67b903f8634f4a8e11d1aed.jpg

Wysłane z mojego 2209116AG przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Rozpakowany motorek w garażu jak zwykle było super Wszystkim dziękuję I do następnego.

• Użytkownicy
Opublikowano

Ja też w domu. Podziękowania i ukłony dla Organizatorek.
Dla wszystkich uczestnikow i uczestniczek podziękowania za dobrą zabawę i atmosferę.

Opublikowano

Ja z moją Iwonką już w domu . Rozpakowani i pełni radości ze spotkania z Wami. Było jak zwykle super. Słowa uznania dla dziewczyn, Ewy i Marzenki, oraz wszystkich, którzy przyczynili się do zorganizowania tego spotkania. Teraz delikatny odpoczynek i odliczanie czasu do następnego spotkania. Pozdrawiamy wszystkich bez wyjątków.

• Klubowicze
Opublikowano

My też już w domu . Pasażerka odwieziona do domu , bagaże częściowo rozpakowane . 

Podziękowania dla organizatorów , jak zwykle było super . Moja Iwonka -ROBOKOPKA już coraz lepiej kuśtyka , prawie wyleczona . Pozdrawiamy Wszystkich i do następnego . 

• Klubowicze
Opublikowano

Ja też od jakiegoś czasu u Mojej drugiej połówki.

Dziękuję Wszystkim za Miłe Towarzystwo i Ordanizatorom że im się chciało poświęcić swój czas.

Impreza super.

P.S.

Dzięki Orzełku i Kaśka za drogę powrotną.

P.S 2

Dzięki Brat za drogę na Mierzeje.

Ale wyjazd był pierwszą klasa jak zawsze.

Do następnego. 

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zapomniałem napisać jeszcze o jednym, że jest coś takiego jak... Most czterech pancernych. Fajnie było być tam teraz, gdzie kiedyś Gustlik kręcił korbą. Zdjęcia mostu potem bo są za duże.

• Klubowicze
Opublikowano

My z Tomaszem od dwóch godzin w domku.

Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim że z nami byliście.

Do następnego spotkania buziaki.🥰

Opublikowano

Żabka i ja również od ponad dwóch godzin w domu całe i zdrowe. 

Bardzo dziękujemy Ewie i Marzenie za organizację spotkania i wszystkich atrakcji 😊 Badziemy miały co wspominać  😉

Dziękujemy za cudowne spotkanie, rozmowy, zabawy i przytulaski 💙

Do zobaczenia na kolejnym zlocie, trzymajcie się ciepło i dbajcie o siebie ❤️

• Sympatycy
Opublikowano

17.30 na kwaterze.

Ale były śmiechy że aż brzuch bolał.

Dziękuję organizatorkom i całemu towarzystwu.

Do następnego....

• Sympatycy
Opublikowano

My też dziękujemy za miło spędzony weekend.

Oczywiście podziękowania dla organizatorów.

IMG_20241005_130443.jpg

IMG_20241005_113030.jpg

IMG_20241004_203648.jpg

IMG_20241004_203619.jpg

IMG_20241004_203514.jpg

IMG_20241004_203612.jpg

IMG_20241004_203436.jpg

IMG_20241004_145746.jpg

IMG_20241004_145718.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Od jakiegoś czasu w domku,  dopiero teraz chwila wolnego czasu ponieważ DJ zażyczył sobie okonków. Palce pokute kuchnia w łuskach po okonkach, a po okonkach już ani śladu 😅

Dziękuje wszystkim za super zabawę, pogaduchy i śmiechy. Szybko jakoś minął ten weekend, do następnego spotkania 🙂

Opublikowano

Dziękujemy za super spotkanie. Marzena, Ewik szacun. No i do następnego razu. 😀

• Klubowicze
Opublikowano

My już w domu od jakiegoś czasu. Dziękujemy za organizację no i mam nadzieję do zobaczenia za rok w tym samym miejscu. Oczywiście pozdrawiamy ekipę z plaży, po prostu czad.

• Sympatycy
Opublikowano

A ja byłam najszybciej w domku 🤣 i nie wstąpiłam na grzyby .......

Dziękować wspaniałym organizatorkom. 👍

Było cudownie Was wszystkich widzieć, pośmiać się, powspominać, potańcować ........

Dbajcie o Siebie i do następnego razu.

• Użytkownicy
Opublikowano

Jesteśmy, godz. 20.05  - 1606 km troszkę zeszło ale była mała przerwa w Łodzi na obiadek. Byliśmy z Małgorzatą na Mierzei pierwszy raz i teraz żałuję, że ją zabrałem bo jej się bardzo spodobało i chyba teraz zawsze ...........🤣. Oboje lubimy nasze morze, a dodając atmosferę imprezy - lux. Cała polska w deszczu a organizatorzy załatwili nam kilka dni słoneczka i zdrowego jodowego wiatru. Pozdrowienia dla wszystkich 👋 z którymi się nie pożegnaliśmy.

• Klubowicze
Opublikowano

Podziękowania jeszcze raz organizatorzy i burgmaniaków z którymi bardzo miło spędziliśmy czas

• Klubowicze
Opublikowano

Bardzo dziękujemy za fantastyczny weekend! 

Dziewczyny jak zwykle dały z siebie 150%! Zadowoleni, najodowani, wybawieni czekamy na kolejny wypad.

Tym razem my opuszczaliśmy ośrodek jako ostatni ;)

Do następnego!

• Klubowicze
Opublikowano

Kochani miło było się z Wami spotkać, do domu dotarłem po g. 20, po drodze zatrzymywałem się na krótkie drzemki, a obiad zjadłem w Restauracji w Biskupcu, dziękuję bardzo organizatorom za te spotkanie, pozdrawiam serdecznie Was I życzę miłej jesieni 

• Sympatycy
Opublikowano

Jak zawsze impreza bardzo udana 🥳

Dzięki Dziewczyny za organizację.

Pozdrawiamy wszystkich uczestników i do zobaczenia....