Skocz do zawartości
Forum Burgmania

43 Międzynarodowy Piknik Country 2024r.

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Witajcie, tegoroczny PIKNIK COUNTRY MRĄGOWO 2024 rok odbędzie się w Mrągowie w dniach 26.08 - 29.08.2024 roku, na tegorocznym Pikniku będzie wspaniałą jak od wielu lat zabawą położoną z muzyką Country,  zatem warto w tych dniach być w Mrągowie I przeżyć miłe chwile w stylu Country 

• Sympatycy
Opublikowano

Byłem na takiej imprezie chyba z 10 lat temu. Super ludzie i zabawa ale znalezienie noclegu w miarę rozsądnej cenie graniczy z cudem. 

przynajmniej wtedy nie wiem jak teraz. 😉

Opublikowano

Chciałem nocować w stolicy jak był koncert Metallici. Ceny noclegów  ×2.  Koszmar.

• Klubowicze
Opublikowano

Tym bardziej może być tłoczno, bo to już na końcówce wakacji. A ceny, no cóż zawsze jest okazja do zarobienia pieniędzy. 

• Klubowicze
Opublikowano

Letni sezon turystyczny jest obładowany turystami a znalezienie noclegu w czasie Pikniku jest wielkim trudem, a kwoty biletów nażuca Warszawka ...

Amfiteatrze jest od niedawna zadaszony, a myślę że zadaszenie Amfiteatru chyba jest paranoją ...

• Klubowicze
Opublikowano

Byłem w Mrągowie na pikniku z 20 lat temu. Spałem na jakiejś kwaterze, a na koncertach bawiłem się kowbojsko .
2 lata temu byłem z żoną na jakimś kabaretonie w tym samym miejscu. Impreza merytorycznie denna, poza tym dach tego amfiteatru to jakaś porażka. Chroni od deszczu tylko artystów na scenie. Na szczęście mieliśmy hotel przy samym amfiteatrze z widokiem na jezioro Czos.
Odnośnie cen biletów to nie zgodzę się z @doktorek, że kreują je Warszawiacy ( nie lubię jak ktoś pisze „warszawka” to lekceważące dla miasta), a pazerny organizator. Wszystko drożeje, wszyscy chcą zarabiać. Prawo podaży i popytu.
Dla tych co jadą życzę wspaniałej zabawy bo jak śpiewa klasyk: „wszystkie drogi, prowadzą do Mrągowa, do Mrągowa nad jezioro Czos”

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 19.07.2024 o 01:22, Doktorek napisał(a):

odbędzie się w Mrągowie w dniach 26.08 - 29.08.2024 roku

Rozwiń  

Mała korekta: 26-27 lipca 2024

Festiwal Piknik Country & Folk 2024 Mrągowo | Bilety Artyści Line-up |  eBilet.pl

• 2 tygodnie później...
  • Klubowicze
Opublikowano

Impreza zacna. Może  uda się przyjechać. :)

Opublikowano

Słwauś ale to chyba za rok?

Albo jestem e błędzie. 😱