Klubowicze Doktorek Opublikowano 19 Lipca 2024 Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2024 Witajcie, tegoroczny PIKNIK COUNTRY MRĄGOWO 2024 rok odbędzie się w Mrągowie w dniach 26.08 - 29.08.2024 roku, na tegorocznym Pikniku będzie wspaniałą jak od wielu lat zabawą położoną z muzyką Country, zatem warto w tych dniach być w Mrągowie I przeżyć miłe chwile w stylu Country
Sympatycy Cormoran Opublikowano 19 Lipca 2024 Sympatycy Opublikowano 19 Lipca 2024 Byłem na takiej imprezie chyba z 10 lat temu. Super ludzie i zabawa ale znalezienie noclegu w miarę rozsądnej cenie graniczy z cudem. przynajmniej wtedy nie wiem jak teraz. 😉
stefanekmac Opublikowano 19 Lipca 2024 Opublikowano 19 Lipca 2024 Chciałem nocować w stolicy jak był koncert Metallici. Ceny noclegów ×2. Koszmar.
Klubowicze grzybek Opublikowano 19 Lipca 2024 Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2024 Tym bardziej może być tłoczno, bo to już na końcówce wakacji. A ceny, no cóż zawsze jest okazja do zarobienia pieniędzy.
Klubowicze Doktorek Opublikowano 19 Lipca 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2024 Letni sezon turystyczny jest obładowany turystami a znalezienie noclegu w czasie Pikniku jest wielkim trudem, a kwoty biletów nażuca Warszawka ... Amfiteatrze jest od niedawna zadaszony, a myślę że zadaszenie Amfiteatru chyba jest paranoją ...
Klubowicze Piootr Opublikowano 24 Lipca 2024 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2024 Byłem w Mrągowie na pikniku z 20 lat temu. Spałem na jakiejś kwaterze, a na koncertach bawiłem się kowbojsko . 2 lata temu byłem z żoną na jakimś kabaretonie w tym samym miejscu. Impreza merytorycznie denna, poza tym dach tego amfiteatru to jakaś porażka. Chroni od deszczu tylko artystów na scenie. Na szczęście mieliśmy hotel przy samym amfiteatrze z widokiem na jezioro Czos. Odnośnie cen biletów to nie zgodzę się z @doktorek, że kreują je Warszawiacy ( nie lubię jak ktoś pisze „warszawka” to lekceważące dla miasta), a pazerny organizator. Wszystko drożeje, wszyscy chcą zarabiać. Prawo podaży i popytu. Dla tych co jadą życzę wspaniałej zabawy bo jak śpiewa klasyk: „wszystkie drogi, prowadzą do Mrągowa, do Mrągowa nad jezioro Czos”
Klubowicze DaniL Opublikowano 25 Lipca 2024 Klubowicze Opublikowano 25 Lipca 2024 W dniu 19.07.2024 o 01:22, Doktorek napisał(a): odbędzie się w Mrągowie w dniach 26.08 - 29.08.2024 roku Rozwiń Mała korekta: 26-27 lipca 2024
Klubowicze Campto Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Impreza zacna. Może uda się przyjechać. :)
Tatko Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Słwauś ale to chyba za rok? Albo jestem e błędzie. 😱
Rekomendowane odpowiedzi